Uzdisanje je poziv na grupni seks

DavidB92

Primećen član
Banovan
Poruka
791

Iako o tome nema mnogo istraživanja, većina ljudi bi se složila da su žene te koje prave više buke u krevetu.

Naravno, glasnost uzdaha tokom seksa varira od žene do žene, ali poznato je da oni nemaju nikakve veze sa orgazmima.

Dva naučnika Kacilda Džeta i Kristofer Rajan misle da je reč o promiskutitetu. Tu tezu pravdaju time što smatraju da buka tokom seksualnog odnosa ima za cilj da privuče pažnju drugih jedinki i pozove ih na grupni seks.

To se dešava kod šimpanzi, pa su ovi stručnjaci pretpostavili da je slično i sa ljudima.

Genije...
Znaci,ako kresem zenu i pocne da glasno stenje,odma' da joj zavalim samarcinu,zato sto poziva komsiju da se pridruzi?

E svasta cu ja procitati....

Ne treba tuci zene...Komsiju mozes ako si od njega fizicki jaci. Mislim nije sad to toliko bitno... Uzmes gumeni malj, udri u komsiju gumenim maljem i naravno gumeni malj ne ostavlja modrice... Tako je mene pokojni otac tuko, sutra ja u skoli bez modrice...

Je l' stvarno mislis da ces pre uvrediti mrtvog coveka nego zivot?
Ne,ali postujem pokojnike.I koje znam i koje ne znam.
Ali sam mislio na ljude koji su van foruma,i zive,sa njima je bezveze da se sprdamo,zar nije tako?
Mi koji smo ovde je neka druga prica,uvek postoji rizik da budes tema (ili kao u onom vicu,da budes u buretu),pogotovo kad izvaljujes neke bizarne teorije ili rezultate istrazivanja.

Ne,ali postujem pokojnike.I koje znam i koje ne znam.
Ali sam mislio na ljude koji su van foruma,i zive,sa njima je bezveze da se sprdamo,zar nije tako?
Mi koji smo ovde je neka druga prica,uvek postoji rizik da budes tema (ili kao u onom vicu,da budes u buretu),pogotovo kad izvaljujes neke bizarne teorije ili rezultate istrazivanja.

Nema zakljucka neke polemike dok ne sednemo za sto... Svi uzivo imaju tog nekog moralnog policajca u sebi i vecina ne bih pricala uzivo o nekim stvarima sto postavlja na forumu.Ja poslatavljam moralne aspekte i neka istrazivanja (ako je neko istrazivanje to ne znaci da je nesto tacno,jer da znam da je tacno ne bih postavio na forum i tako zelim da ostali clanovi foruma podele svoja misljenja putem komentara)...

Iako o tome nema mnogo istraživanja, većina ljudi bi se složila da su žene te koje prave više buke u krevetu.

Naravno, glasnost uzdaha tokom seksa varira od žene do žene, ali poznato je da oni nemaju nikakve veze sa orgazmima.

Dva naučnika Kacilda Džeta i Kristofer Rajan misle da je reč o promiskutitetu. Tu tezu pravdaju time što smatraju da buka tokom seksualnog odnosa ima za cilj da privuče pažnju drugih jedinki i pozove ih na grupni seks.

To se dešava kod šimpanzi, pa su ovi stručnjaci pretpostavili da je slično i sa ljudima.
Simpanze? :flert:
Svaka ti je ka u njegosa:zaljubljena:

Moguće da na primalnom nivou jeste. Ženama ide u prilog da pokupe genetski materijal od najboljeg mužjaka. Ne verujem da ima veze sa promiskuitetom jer su česte trudnoće stresne za ženku, već selekcijom najboljeg. Zato muški penis ima pečurkicu na vrhu, da ostruže eventualnu spermu prethodnog mužjaka. Opet vagina rules. Štaš.

Moguće da na primalnom nivou jeste. Ženama ide u prilog da pokupe genetski materijal od najboljeg mužjaka. Ne verujem da ima veze sa promiskuitetom jer su česte trudnoće stresne za ženku, već selekcijom najboljeg. Zato muški penis ima pečurkicu na vrhu, da ostruže eventualnu spermu prethodnog mužjaka. Opet vagina rules. Štaš.

Seriously?

Back