UZBUNA U PORODILIŠTU Majci na podoj doneli tuđu bebu

Pa to je "sekundarni metod" identifikacije, verovatno da sestre ne bi morale da bulje i sitne brojeve na narukvici, ne vidim onda čemu je ispala tolika frka?

pa narod nema pametnija posla nego da dize frku i tamo gde joj nije mesto

- - - - - - - - - -

treba je kazniti al ne bas otkazom

- - - - - - - - - -

a i majka zove novinare odmah :roll:
treba biti prizeman i realan
ova greska je smesna
zato i postoje narukvice

- - - - - - - - - -

doticna ce dobiti mozda otkaz a na njeno mesto nece doci nova
rezultat jos umornije osoblje

eto kad su napisali vest kako treba, saznali smo da beba i dalje ima na ruci identifikacionu narukvicu, a da je zamenjena samo ona koja ide preko pelena
da sam na njenommestu, akomi daju otkaz tuzila bi ih zbog mobinga, onda bi napakovala da sam lgbt manjina i da je otkaz zbog diskriminacije i jos svasta
ovde je toliko ocigledno da je greska u pitanju, a ne zla namera
za to se ne dobija otkaz

A sto se ne bi dotakli srzi problema i rekli da u Serbiji u istom trenutku postoji i visak medicinskih radnika na birou i manjak u sluzbi.

Ko zna koliko dece ide na jednu sestru ali znajuci situaciju verovatno ima bar duplo manje sestara nego sto bi trebalo.

- - - - - - - - - -

I sta bi postigla time sto je odnela pogresno dete?

Nematnost u najboljem slucaju, da je namera kako ti kazes bar bi zamenila te identifikacione brojeve.
Kaze nacelnica da imaju 30 novih beba DNEVNO.

Uostalom pise lepo da je identifikacioni broj ostao na ruci deteta i tako je majka i uvidela gresku.
Frka dignuta jer su novinari govna i znaju da ce ljudi da se prisete dogadjaja iz proslosti.
Aman ostala je traka sa brojem na ruci deteta i majka je videla da je broj drugi.
traka oko stomaka bebe je zamenjena
zato postoji narukvica koja se stavlja bebi cim se rodi i ista takva samo veca se stavlja majci i pokazuje se majci da potvrdi dal je isti broj

sestre su verovatno presvlacile bebe i nekako traku koja se vezuje(tj zavoj sa flasterom na kome pise ime) oko stomaka slucajno zamenile
iz tog razloga postoje te narukvice sa brojevima

ovde su preduvali pricu
razumem zasto, zbog kradje beba i sve ali ovo ovde je ocigledno greska koja i nije tako strasna,opet kazem zbog narukvica koje bebe i mame nose
ne znam sta je sa sestrom, mozda je premorena
ljudski je gresiti,ovaj propust nije zivotno ugrozavajuci
suspenzija ok al bas otkaz da dobije zbog ovoga...bez veze

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

ova greska je smesna
zato i postoje narukvice

- - - - - - - - - -

Džaba vama pameti i zdravog razuma, marva bi to da linčuje po kratkom postupku. Dovoljno je samo upreti prstom i gledati rulju kako leči svoje frustracije i nakupljena životna nezadovoljstva....kakva crna istraga, bolje je zadovoljiti publikum koji čine 50 posto psihoza i šizofrenih.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

ova greska je smesna
zato i postoje narukvice

- - - - - - - - - -

meni ovo vise slici na epilog nekih internih obracuna
na relaciji uprava osoblje recimo
posto oni sebe medjusobno pokrivaju za puno krupnije stvari
tako da je nagradno pitanje i ko je zvao novinare

Džaba vama pameti i zdravog razuma, marva bi to da linčuje po kratkom postupku. Dovoljno je samo upreti prstom i gledati rulju kako leči svoje frustracije i nakupljena životna nezadovoljstva....kakva crna istraga, bolje je zadovoljiti publikum koji čine 50 posto psihoza i šizofrenih.

gdje si konkretno nasla poziv na linc?
al ok...dobila si priliku da svoje sugradjane
nazoves marvom kako bi demonstrirala svoje zivotno zadovoljstvo i zrelost
ukoliko ne radis u zdravstvu i u reproduktivnom si dobu
predlazem da posjetis temu nakon neposrednijeg kontakta
sa osobljem nasih porodilista
tu je jako malo lijepih prica, a ne bi trebalo da je tako
neimastina je najadniji moguci izgovor za nehumanost i bahatost

kad sam se ja porodila drugi put nisam oka sklopila jer svaki put kad bih zdremala dosla bi neka sestra i uzela mi bebu. Jednom sam je uhvatila kako je uzela bebu iz mojih ruku i drzala je iznad sa nekim opicenim pogledom divljenja i kada je videla da sam se probudila i da je gledam odmah je promenila izraz i ponasanje i brzo stavila bebu u krevet za bebe i generalno imala ponasanje kao da ja ne znam da brinem o svojoj bebi i da je ne zasluzujem, takav joj je stav bio. Uzela sam nazad svoju bebu u ruke i vise nisam zaspala dok nisam stigla kuci. Drzite svoje bebe, ne dajte ih nikome. Ima svakakvih budala, ali i kriminalaca.

kad sam se ja porodila drugi put nisam oka sklopila jer svaki put kad bih zdremala dosla bi neka sestra i uzela mi bebu. Jednom sam je uhvatila kako je uzela bebu iz mojih ruku i drzala je iznad sa nekim opicenim pogledom divljenja i kada je videla da sam se probudila i da je gledam odmah je promenila izraz i ponasanje i brzo stavila bebu u krevet za bebe i generalno imala ponasanje kao da ja ne znam da brinem o svojoj bebi i da je ne zasluzujem, takav joj je stav bio. Uzela sam nazad svoju bebu u ruke i vise nisam zaspala dok nisam stigla kuci. Drzite svoje bebe, ne dajte ih nikome. Ima svakakvih budala, ali i kriminalaca.

Zato treba sistematizacija

Back