UZBUNA !!! PRVI PUT U VAŠEM GRADU - KOMUNALNA POLICIJA

Kakav si ti psiho....:lol:

Šta si se ukakio?

jel te stra što nećeš više smeti da bacaš đubre sa prozora?

Da šoraš po liftovima?

Da švrljaš po znakovima na autoputu?

Nema šta, sjebo si se... :lol:

U Svajcarskoj ako zivis vise od sedmog sprata moras nocu DA CUCNES KAD PISKIS, kao zena, da ne uznemiravas komsije na spratovima ispod...

I ta strahota ce doci u Srbiju...
:hahaha:

Ово подвучено је заиста ВИШЕ НЕГО ЗАБРИЊАВАЈУЋЕ и заиста се та "Комунална" полиција МОЖЕ ПРЕТВОРИТИ У ПРАВИ ПРАВЦАТИ ГЕСТАПО. Има ли неко текст тог Закона и да ли се зна ИМАЈУ ЛИ ОНИ БИЛО КАКВУ ОДГОВОРНОСТ - ИЛИ САМО ОВЛАШЋЕЊА КОЈА СУ ВИШЕ НЕГО ПОНИЖАВАЈУЋА И УГРОЖАВАЈУ СВА ЉУДСКА ПРАВА ГРАЂАНА - А КОЛИКО СЕ СЕЋАМ ТА ОВЛАШЋЕЊА СУ И ПРОТИВУСТАВНА...
Ja sam naveo link, naravno, da bi se Zakon mogao pročitati, treba imati i lozinku !!!
Toliko o transparentnosti !!!
Sve ono što sam ja napisao, a ti i podvukao, ovde i u ovakvoj Srbiji još je strašnije, jer ostavlja diskreciono pravo KOGA, KAKO, GDE, ZAŠTO itd., da legitimišu, pretresaju, proveravaju ...
Na Zapadu bi isto, prema svakome, a ovde, sa našim mentalitetom, zavisi od afiniteta, volje ili zlovolje Komunalnog policajca, komšijskog raspoloženja da te prijavi ( tipa : " Halo, Komunalna, ovde se šeta jedan onako, čudan i malo sumnjiv ... ", pa da ti počnu praviti pakao od života !!!

Ово подвучено је заиста ВИШЕ НЕГО ЗАБРИЊАВАЈУЋЕ и заиста се та "Комунална" полиција МОЖЕ ПРЕТВОРИТИ У ПРАВИ ПРАВЦАТИ ГЕСТАПО. Има ли неко текст тог Закона и да ли се зна ИМАЈУ ЛИ ОНИ БИЛО КАКВУ ОДГОВОРНОСТ - ИЛИ САМО ОВЛАШЋЕЊА КОЈА СУ ВИШЕ НЕГО ПОНИЖАВАЈУЋА И УГРОЖАВАЈУ СВА ЉУДСКА ПРАВА ГРАЂАНА - А КОЛИКО СЕ СЕЋАМ ТА ОВЛАШЋЕЊА СУ И ПРОТИВУСТАВНА...

A ti misliš da imaš pravo da rušiš, lomiš, bacaš djubre po ulici?

Da su ljudi kako treba, ne bi bilo potrebe za komunalnom policijom.

Vi poneki kao da ste upravo iz sume izasli i kao da ne znate sta je komunalna policija. To je ona u kojoj su zaposleni rodjaci direktora i stranacki kadrovi, a uloga im je uglavnom da jure zene sa cvecem sa ulica kad su zadusnice.

aha... :roll:

- provera identiteta

Komunalni policajac može izvršiti proveru identiteta - lica čije ponašanje ili delovanje predstavlja kršenje propisa iz delokruga komunalne policije.

Proveru identiteta, komunalni policajac može izvršiti i na opravdan usmeni zahtev službenog lica nadležnog organa grada, odnosno ovlašćene organizacije

Provera identiteta, vrši se - uvidom u ličnu ispravu ili na osnovu izjave lica čiji je identitet proveren, a pre provere identiteta - komunalni policajac je dužan da upozna lice sa razlozima provere njegovog identiteta.

- dovođenje

Ako komunalni policajac ne može da utvrdi identitet lica (proverom iz člana 19. Zakona), to lice će bez odlaganja dovesti nadležnom organu - radi utvrđivanja identiteta.

- pregledanje lica i predmeta

Komunalni policajac može izvršiti pregled lica zatečenog u kršenju propisa iz delokruga komunalne policije, vozila i predmeta koji su u neposrednoj blizini ili pod nadzorom lica koje pregleda.

- upotreba sredstava prinude, i to:- fizičke snage;

- službene palice i

- sredstava za vezivanje.

Fizičku snagu i službenu palicu komunalni policajac može da upotrebi samo ako u obavljanju poslova na drugi način od sebe ili drugog ne može da odbije istovremeni protivpravni napad.

Službena palica ima tehnička obeležja utvrđena podzakonskim propisima policije o sredstvima prinude, odnosno o posebnoj opremi za obavljanje policijskih poslova.

Sredstva za vezivanje - komunalni policajac može, u skladu sa zakonom, da upotrebi protiv lica koje pruža otpor ili pokušava da pobegne.

Sredstvima za vezivanje smatraju se službene lisice, plastične zatege i druga za to namenjena sredstva prema Zakonu o policiji i sa tehničkim i drugim karakteristikama utvrđenim podzakonskim propisom o sredstvima prinude.

[Ne_Vazim_Se];15964947:
Ahahahaha pa on sme da upotrebi "fizichku snagu" hahahah samo kad' ga napadnesh ahahahahaha komedija...

Znachi scena. Prilazi ti komunalni policajac.

KP: Dobar dan gospodine, lichnu kartu molim.

Ti: Sisaj ku*ac majmune... (okrecesh se i odlazish)

KP uzurbano zove pravu policiju preko tuzibabe... :hahaha1:

pa nije to bas tako... oni po tim njihovim pravilima imaju pravo i da te vezu ili privedu. a ako krenes da se batrgas odmah im dajes pravo da primene i "fizicku silu" + da popijes krivicnu prijavu za napad na sluzbeno lice ili sprecavanje sluzbenog lica u vrsenju duznosti

ostaje samo da vidimo ko ce sledeci dobiti pravo da se izivljava nad gradjanima... radnici parking servisa? salteruse u opstini? clanovi uze rodbine djilasa i borisa tadica?
ovo sto se radi je necuveno

Poslednja izmena:
pa nije to bas tako... oni po tim njihovim pravilima imaju pravo i da te vezu ili privedu. a ako krenes da se batrgas odmah im dajes pravo da primene i "fizicku silu" + da popijes krivicnu prijavu za napad na sluzbeno lice ili sprecavanje sluzbenog lica u vrsenju duznosti

Zapalish im samo... :)

Uostalom, nemaju prangije, shto znachi da ce svaki malo ludji lik moci da ih maltretira kako oce...

Ma tebra, pa znash i sam, i prashinari su smeshni i njih mozesh da sprdash tek je interventa tu zaje*ana sa njima ne smesh da se ku*chish puno...

Ali ova komunalna policija... ha ha.

[Ne_Vazim_Se];15964994:
Zapalish im samo... :)

Uostalom, nemaju prangije, shto znachi da ce svaki malo ludji lik moci da ih maltretira kako oce...

Ma tebra, pa znash i sam, i prashinari su smeshni i njih mozesh da sprdash tek je interventa tu zaje*ana sa njima ne smesh da se ku*chish puno...

Ali ova komunalna policija... ha ha.

ma mene oni ne zanimaju nista vise od smesnih dacicevih prasinara... ja znam kako bih se sa njima objasnio
ali imas ljude - starije, zene, babe statijaznam koji po defaultu nemaju obicaj da ulaze u konflikte posebno prema "Sluzbenim licima", i ti sad nekim komunalnim majmunima dajes pravo da se izivljavaju nad svim i svakim. a dobro je poznat mentalni sklop ljudi koji uopste mogu da se zaposle u bilo kakvoj "policiji" pa bila ona i komunalna

i treba, nema vise bahatog ponasanja, kad odrape po dzepu postacemo kulturni i ponasacemo se kako dolikuje. :ok:
a ne dok pijem kafu na terasi da mi lete pune kese djubreta i da papiri, kese i hrana vise po godinu dana na drvetu ispred prozora.
to treba sve pokaznjavati. neka se nauce silom ako nije imao ko da ih vaspitava kad je trebalo

Poslednja izmena:
ma mene oni ne zanimaju nista vise od smesnih dacicevih prasinara... ja znam kako bih se sa njima objasnio
ali imas ljude - starije, zene, babe statijaznam koji po defaultu nemaju obicaj da ulaze u konflikte posebno prema "Sluzbenim licima", i ti sad nekim komunalnim majmunima dajes pravo da se izivljavaju nad svim i svakim. a dobro je poznat mentalni sklop ljudi koji uopste mogu da se zaposle u bilo kakvoj "policiji" pa bila ona i komunalna

Da to jeste... njima treba ukinuti prava a ne josh dodavati ekstra sluzbu za smaranje... al' je*iga, smorovi...

i treba, nema vise bahatog ponasanja, kad odrape po dzepu postacemo kulturni i ponasacemo se kako dolikuje. :ok:
a ne dok pijem kafu na terasi da mi lete pune kese djubreta i da papiri, kese i hrana vise po godinu dana na drvetu ispred prozora.
to treba sve pokaznjavati. neka se nauce silom ako nije imao ko da ih vaspitava kad je trebalo
Tako je! Gestapo :super::super::super:

ti kao da nisi procitala ovu temu nego postavljas neke copy/paste odgovore na svakoj...:roll:
kakve konkrento veze ima odrapljivanje po dzepu i kesama djubreta sa palicama, lisicama, privodjenjem i primenjivanjem fizicke sile?
Nema ona pojma da to njeni žuti bacaju te kese,a sirotinja čeka i ' vata :sad2:
Nema ona pojma da sirotinja treba rolere za kontejnere ona bi da sikanira,bije,preti svojim predsednikom... Odvratno...:evil:

Ebote ženo, kod tebe se sve svodi na stranačku podelu. Jebale vas političke
stranke! :roll:

бежи бре, ти комуниста нашао неког да прозиваш за те ствари,
а твоји су направили партијску (страначку) државу и све упропастили
интересантно је да сада подржавате и браните лдп - овце а они тзв лгбт популацију

Poslednja izmena:

Back