pivosok
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
"Ни са једним псом нисте сигурни, колико год да је обучен, нико не може да зна да ли ће му и када наступити жута минута"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ocigledno da nista nisi razumeo.Ne radi se o mrznji prema psima,nego o neodgovornom ponasanju vlasnika pasa,koji ne postuju propise o drzanjuko mrzi pse mrzi i ljude.
Ocigledno da nista nisi razumeo.Ne radi se o mrznji prema psima,nego o neodgovornom ponasanju vlasnika pasa,koji ne postuju propise o drzanju
pasa.Ponasas se kao nasi politicari.Ne odgovaras na ono sto je napisano,nego na ono sto ti hocs da nametnes nama ostalima,To je sramno i nedopustivo...
То су најбољи човекови пријатељи и дугујемо им много кроз историју."Ни са једним псом нисте сигурни, колико год да је обучен, нико не може да зна да ли ће му и када наступити жута минута"
То су најбољи човекови пријатељи и дугујемо им много кроз историју.
Па било би без везе да имају гробље, а да немају простро за читуље у политици.Сад ће још мало да се отвори и алеја заслужних паса. Читуље у Политици се подразумевају.
Службе немају где да склоне ни шта да раде са тим псима, службама је једино остало да нас лажу како је све под контролом.Мене је једно јутро у пола пет, по мраку напало десетак луталица. Нису ме изуједали јер сам млатио ногама. Међутим, не мрзим псе. Смета ми што службе не раде свој посао да луталице склоне са улице. Смета ми кад неко држи пса који је очигледно бесан и спреман на напад. Са друге стране, код мене у комшилуку човек држи пса годинама који НИКАД није пуштен из бокса метар са два да се истрчи. Тај пас је мученик. И сутра кад прикоље дете криве пса и расу а не власника.
Нека их успавају.Службе немају где да склоне ни шта да раде са тим псима, службама је једино остало да нас лажу како је све под контролом.
Могу само да их успављују уз успаванку, јер је законом забрањено убијати псе, осим по посебној процедури и уз посебно одобрење.Нека их успавају.
Тако је, али пошто не може свако да купи кило меса, град за ове сиромашније да изгради алтернативне путеве преко дрвећа, лијана, висећих стаза и слично.mislim da su za ovo krivi roditelji devojcice. verovatno su govorili kako su kuce opasne pa se dete uplasilo, a pas nanjisio strah. Psecologija da se uvede pod hitno u skole i naravno kad decu saljete u skolu obavezno da ponesu i kilo mesa u kesi da ih cuke ne bi rasporile.