Uzasna Koka-Kola

Па, кад пијете кока-колу! :lol:

Заслађена газирана вода плус нешто хемије!
Чему то уопште служи?
Утољава жеђ? Варка - то је само тренутно, док је пијеш, а због велике количине шећера још повећава жеђ, и тера те да је пијеш још и још...
Гоји.Ствара бубуљице. Нагриза желудац.
Паметном довољно.;)
... razgradjuje zastitni sloj zuba :cool:

ugl. pijem kolu nakon odredjenog vremena stajanja flashe otvorene
svidja mi se ukus i umiri mi stomak
a buduci da jako rijetko imam tih problema = jako rijetko je pijem

ne volim gazirane stvari... uvijek mi idu suze na oci :lol:

hah neverujem
ljudi se ne trezne od rakije
ujutru pre kafe drmnu 2-3 casice
a vama KK stetna

jos ovaj cuva flasu i ce salje pisma hah

Ајде? :zcepanje:
А шта фали ракији? :mrgreen:

Знаш ли колико је тек хероинских зависника????

Него, да закључам ја онда ову тему о штетности кока-коле, кад већ има и горих ствари од ње? ;):lol:

Zanimljivo da se na 3 strane priča o tome ko je za a ko protiv koka kole a tema nije o tome... samo smo postavljač i ja (mučenici) imali loše iskustvo :(

Jel vidis machkice? Svi se sada prepucavaju da li je zdrava ili nije..ma znam ja da nije, nego je to sve trenutno jace od mene i MORAM da je pijem..ali naidjoh na tu prokletu flasicu koja me je izbacila iz koloseka..

na osnovu krstinog uzorka, kompanija Coca Cola bi propala i bankrotiralajos davnih godina proslog veka. :p
ali, manje nisamo ni ocekivali, ipak ovde obitavaju sve najfiniji primerci:D

ma oni lazu samo... Kao pricaju stetna je owo ono, a onda je piju.,

lets face it, koka kola je super slatka i ono lepa je za pitje.. MAda ja wishe ne smem da je pijem, tako mi anredio trener xD

ma oni lazu samo... Kao pricaju stetna je owo ono, a onda je piju.,>MAda ja wishe ne smem da je pijem, tako mi anredio trener xD

Mislis da ti zabranio jer je zdrava? :mrgreen: A pazi sad : “Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.” kaze Madonna. A ona ne pije koka kolu.
Ali, pije kabala vodu. Ti daje trener da pijes tu vodu? Trazi mu da ti kupi, povoljna je.

Koka kola je s ranje, ali dobro, kaze profesorka engleskog da je medju deset multinacionalnih kompanija na svetu koje zaradjuju najvise. Prve devet iskopavaju i preradjuju naftu ili proizvode automobile. Koka kola boji vodu, u top 10 je. To je za postovanje. :confused::aha:

Mislis da ti zabranio jer je zdrava? :mrgreen: A pazi sad : “Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.” kaze Madonna. A ona ne pije koka kolu.
Ali, pije kabala vodu. Ti daje trener da pijes tu vodu? Trazi mu da ti kupi, povoljna je.

Koka kola je s ranje, ali dobro, kaze profesorka engleskog da je medju deset multinacionalnih kompanija na svetu koje zaradjuju najvise. Prve devet iskopavaju i preradjuju naftu ili proizvode automobile. Koka kola boji vodu, u top 10 je. To je za postovanje. :confused::aha:

pa nebitno je da li je nesto zdrawo ili ne.. I pitje je nezdrawo, pa opet neki ljudi se ne bi prowidili kao sada bez istoga. Poenta je da ziwis, a ako dodjes u situaciju u kakwoj sam ja, onda ja ne mpogu da zhiwim wishe, nego mora mda se poboljsawam samo.. Tako da eto izbacio sam i koka kolu, na ustrb ziwota.
A ne smem da jedem wishe nista sto nije na rostilju i kuwano.. Sto bi sledilo iz toga da je ulje stetno :P

Back