Užasna iskustva u krevetu koja su svi doživeli bar jednom

To jest bila drama, sad me podseti, moja me zajebavala par meseci, sex nema zvocanje ima, pa obrne i to traje mesecima..

pokupim ja stvari i u hotel i za dva dana smuvam Jednu B92 klasa bombareder, mrtvom se dize, koja treba da dodje

ali ona moja me pozove bas da se nadjemo tog dana i ja je nekako eskiviram, pa odlozim za dan, tako da mi ostane dan noc i dan,

e ta dodje naravno da prespava kod mene i nista vece, nista noc i ja sutra trk u radnju za sexi opremu da uzmem nesto za tu namenu,

i kupim ja to popijem i nista.

Odem kod one moje sutra i sve ok, kao da se mirimo prvi put...

Naravno, razveli smo se kasnije i naravno da je ona ostala u rezervi i da je sve bilo ok,

ali ta noc i dan, negde kasnije su mi pravile strahove, prvih par puta od upoznavanja...

A ti zakljuci ko je kriv...

pari mi na loš skunk :D
Đizz, što si napisao?

- - - - - - - - - -

niko nije slomio *****?!?!

:mrgreen:

Negativna psihologija promenjena na decu uvek daje pozitivne rezultate i drago mi je da "nisi" uradila ono sto sam ti rekao da uradis.

A ti, ne zelis da jti odgovorim ili bolje, zelis da imas o cemu da toroces...ali znam da ma koliko oguglala i bez osecaja, ne bi dobro podnela...

ali ako si navalila mogu i da odgovorim...recimo nezno....ja tvoju pricu na ovoj temi sasvim razumem i ne cudi me...

- - - - - - - - - -

A ovde vidim i neka pametna pitanja umesto pametnih odgovora...

valjda to intelegencija raste sa stazom na forumu...

:huh:

Sta si mi to rekao da uradim, a ja nisam uradila?

Znas sta, sto pa ti i ja moramo da se razumemo.

Jednom sam, u vreme berbe kukuruza, otisao sa jednom damom na neki kolski put, nedaleko od Sombora...Vec je bio polumrak....

Poceli smo onako laganica, pa sve zesce i zesce, kako to vec ide...

Kad odjednom kao da se neko nasmeja...

Diognem pogled - a oko mog auta jedno 10 radnika, beraca kukuruza naslonili nos na staklo i smejulje se...

E kada onda nisam ostao impotentan nikad necu......

Back