"Užasavajuće": Ogroman procenat dece koja žele rodnu tranziciju su zapravo autistični

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.252
Adolescenti sa autizmom su previše zastupljeni u transrodnoj populaciji mladih, a neki medicinski stručnjaci to pripisuju osobinama iz spektra autizma kao što su opsesivno razmišljanje, ranjivost na probleme sa izgledom tela i osećaj društvenog odbacivanja i izolacije tokom adolescencije.

Dr Suzan Bredli, kanadski psihijatar koja je počela da radi sa decom sa rodnom disforikom 1970-ih, rekla je da veruje da većina dece koja traže promene pola imaju autizam sa visokim stepenom funkcionisanja i da ih medicinska industrija eksploatiše.

„Kada neko pomene da su, znate, trans ili čuju za trans decu i odu na internet, čak i ako sve što urade je da kažu: 'Pitam se da li sam trans,' mnoga od ove dece su automatski prihvaćeno. „Pa, mora da ste trans ako ste uopšte razmišljali o tome.“ A za njih je to veoma korisna reakcija, jer se odjednom osećaju kao da to objašnjava sve nevolje tokom celog puta“, Bredli je rekao za DCNF.

ceo teks na engleskom ovde
AA18wYKU.img

U istom članku piše i ovo

Kloi Kol, mlada žena koja je bila podvrgnuta hormonima unakrsnog pola i dvostrukoj mastektomiji između 13 i 17 godina i koja sada žali zbog medicinske tranzicije, rekla je za DCNF da lekari nisu uspeli da smisleno adresiraju njene osobine iz spektra autizma i načine na koje su one uticale na njen rodni identitet.

„Razgovarao sam sa netransrodnom osobom koja je takođe bila u spektru o nekim od mojih simptoma disforije i o tome kako su se stvari poput puberteta osećale za mene, i ona mi je rekla da je to bukvalno upravo osećaj biti autističan i prolaziti kroz pubertet “, rekao je Kol. „Uobičajeno je da devojke koje imaju autizam imaju nešto više tradicionalno muževno ponašanje ili više dečačke ličnosti. To je definitivno bilo moje iskustvo odrastanja i otežalo mi je lični odnos sa drugim devojkama mojih godina.”

Kol tuži bolnicu i medicinske radnike koji su učestvovali u njenoj promeni pola. Njeni advokati tvrde da je lekari trebalo da joj ponude psihoterapiju kako bi se pozabavili njenim simptomima iz spektra autizma i problemima mentalnog zdravlja, ali su umesto toga njenu rodnu disforiju postavili kao glavni prioritet.

„Zastrašujuće je da nijedno od ove dece zaista ne dobija odgovarajući skrining, ne samo za autizam, već zaista za mnoge druge delove njihovog porekla koji bi mogli da igraju ulogu u razvoju njihove disforije“, rekla je ona, navodeći socijalnu anksioznost. , poremećaji ličnosti, depresija i istorije zlostavljanja. „Samo im je dozvoljeno kroz sistem i [njihova rodna disforija] se samo tretira kao potpuno samostalno pitanje.

Ko pobedjuje na Evroviziji?
U koliko zemalja su u samom vrhu vlasti?
Ko ih postavlja na vlast, u državama koje postaju "banana republike"
Ne autisti, oni su ovde grubo iskorišćeni.
Autisti su se na nekim poslovima (npr, pravljenje igrački i lurkica)
pokazali izvanredni.
Ovde mislim na ove što ih moderno zovu LGBT,
A i oni su samo oružje u rukama satanista
u napadu na Pravoslavlje. gde je krajnji cilj Rusija,
I njena prirodna bogatstva

znači nema više vađenja na to što ste žene,prvo da se utvrde kriterijumi šta je zensko,onda je stvar skroz personalizovana,nema žena kad društvene grupe 🤷‍♀️
znači ne sviđaju ti se žene,nego osoba,koja tek treba da dokaže da je u skladu sa tvojim očekivanjima i predstavom,šta bi bila žena za tebe:sad2:
ebiga ovo liči da i ja postajem žena,jer nema više popusta na žensko,nego je akcenat na kriterijume:sad2:
eto šta su uradila mešanja žena u muški posao:hahaha1:
sve ženski ugao gledanja,brbljanje i insistiranje na potrebi da se "razumeju"
ne razumem:hahaha1::rotf:

Šta je žena?
Neko ko se identifikuje kao žena.
Ali, šta je žena? Identifikuje se kao šta?
Kao žena.

Primer ciklične definicije gde ne dobijaš nikakav odgovor. Pazi sad ovo. Biološki muškarac koji kaže da je žena (transwoman), zaljubi se u muškarca, ali on više nije gej jer je zapravo žena (transwoman) i samim tim je strejt? Kada bi ti klovnovi znali koliko su nelogični...

🤷‍♀️
Šta je žena?
Kao žena.

Primer ciklične definicije gde ne dobijaš nikakav odgovor. Pazi sad ovo. Biološki muškarac koji kaže da je žena (transwoman), zaljubi se u muškarca, ali on više nije gej jer je zapravo žena (transwoman) i samim tim je strejt? Kada bi ti klovnovi znali koliko su nelogični...
određuju muškarcima šta je žena,dotle su stigli u agendi🤷‍♀️

Šta je žena?
Kao žena.

zena je drustveno bice
covek moze shnjom da radi sto god oce

Bio slučaj gde je devojčica silovana od strane "transžene" u ženskom klozetu jer je tom dečaku dozvoljenjo da tamo ulazi. Prosto, on se identifikuje kao žena / devojčica. Ovo se kasnije odražava i na sport, već imamo muškarce u ženskim disciplinama gde ih odvaljuju, ali kažu "Ne, ne, mi smo isto žene, u čemu je problem?"

Ama meni nije jasno zasto mediji i zapad toliko voli da promovise te nove plastico sarene stvari i woke kulturu, jednakost polova, homoseksualnost, transgender rights, bojenje vec odavno izgradjenih belih junaka iz filmova, serija, stripova, istorije, menjanje boje rasa u istorijskim i mitskim filmovima i serijama koje paraju zdrav razum i logiku.

Zasto se to radi, kome je to korisno i ko profitira na osnovu toga?
Zasto se sve to toliko promoviše?

Ama meni nije jasno zasto mediji i zapad toliko voli da promovise te nove plastico sarene stvari i woke kulturu, jednakost polova, homoseksualnost, transgender rights, bojenje vec odavno izgradjenih belih junaka iz filmova, serija, stripova, istorije, menjanje boje rasa u istorijskim i mitskim filmovima i serijama koje paraju zdrav razum i logiku.

Zasto se to radi, kome je to korisno i ko profitira na osnovu toga?
Zasto se sve to toliko promoviše?

Svrha je kompletna destrukcija čoveka, njegovog morala. Indoktrinacija od ranih nogu. Setimo se nazzi nemačke i kako je indoktrinilisala malu decu koji su kasnije postali vojnici potpuno bezosećajni prema jevrejima. Najbolje je manipulisati decom za njih. Kada bih tražio da prihvate da sam pola jednorog, pola zmaj, odmah bi se pobunili, ali ja moram poštovati njihove deluzije.

Jedan primer kako čovek trola te budaletine.

Back