"Užasavajuće": Ogroman procenat dece koja žele rodnu tranziciju su zapravo autistični

sta rekoh..al najbolje bese kad sam postavio koliko je, mislim 4 od onih pedercina iz sf koji su pevali opskurnu pesmu o deci koja je da ponovim expres skinuta sa svih medija, bilo krivicno gonjeno za pedofiliju, a ti se samo cerekao ko sad i govorio isto da je sve fabrikovano paranoja izmisljanje :lol:
Не, поставио си објаву о пресуди некој особи која се зове рецимо Џон Смит, па нашао да у том саставу, групи, чему већ, постоји такође особа по имену Џон Смит и без икакве даље провере прогласио ту особу за ону осуђену, а ућутао кад сам ти затражио макар један доказ да је реч о истој особи. У Шпанији само постоји на хиљаде и хиљаде људи по имену Исус - који од њих је Христ према твојој генијалној логици? Како сам ти одговорио тада, тако ћу и сада: сексуални преступници у Америци се евидентирају строго и подаци су јавни заједно са фотографијом, па кад будеш приложио те податке који су недвосмислени, вероваћу. Само име не значи ништа, има на хиљаде и хиљаде људи с истим именом и презименом.

Da li ima nekog ovde osim tebe da “ne lupa gluposti”? Pitam za druga.
Твоје константно церекање на свако моје озбиљно питање, уз одбијање да даш одговор, је јасан индикатор да тролујеш и провоцираш и да других намера немаш.

Где ја забрањујем икоме ишта?
Где ја промовишем и форсирам ишта?

Кад на ова два питања будеш дао одговоре, можемо да наставимо дијалог. Дотле не постојиш као озбиљан саговорник већ искључиво као трол и провокатор.

ma lozana je lik, klon provokator da bi se nesto pisalo.

na jednom pdf pise da je gej i peni za njima hvaleci ih, a na drugom flertuje sa zenama ..cirkus..nume ni dosledan da bude u prici :lol:
Нигде и никад нисам написао да сам геј. Затражио бих ти доказ, али на основу пређашњег искуства с тобом, знам да не би дало резултате као што и до сада није, тако да нема потребе трошити речи.

Ovog je kargo kultizam i uvoz progresa toliko zaludeo da veruje da moramo da budemo još i luđi od najluđih u EU ne bi li smo nekako postali “normalno društvo”. Ubedila ga partijska lupetanja da može da se ima društvo kao na Zapadu bez dovoljno bogate zemlje koja bi to mogla da finansira - kao da može da se dekretom odredi da je GDP sada toliki i toliki.
Сад знаш боље од мене и у шта ја верујем, браво, свака част. Ви сте бре задивљујући, боље знате од људи шта мисле, причају, раде... Где ли би нам само био крај да смо сви као вас двојица. :D

Да сте барем способни као што нисте да макар једну своју тврдњу о мени поткрепите цитатом мојих речи, али нисте јер речи које ми учитавате никад и нигде нисам изговорио нити написао. Можете само да наставите да учитавате и пишете лажи, то ионако овде није забрањено, боли вас уво.
 
Ama meni nije jasno zasto mediji i zapad toliko voli da promovise te nove plastico sarene stvari i woke kulturu, jednakost polova, homoseksualnost, transgender rights, bojenje vec odavno izgradjenih belih junaka iz filmova, serija, stripova, istorije, menjanje boje rasa u istorijskim i mitskim filmovima i serijama koje paraju zdrav razum i logiku.

Zasto se to radi, kome je to korisno i ko profitira na osnovu toga?
Zasto se sve to toliko promoviše?
Одговор су тајна друштва, која осим што су против дувана, жестоки су поборници лгбт и против брака… наравно, и против хришћанског морала
у било ком облику….
 

Back
Top