Uzasan problem sa telefonom

Meklaud

Iskusan
Poruka
6.037
Imam LG, android, ima nekih skoro dve godine.Od juce, kada sam usao da otkucam poruku, da li sam greskom debelim prstima zakacio na onoj "tastaturi" onaj mikrofon, on je poceo da dize nesto belo od ispod tastature i od tad non-stop izbacuje Google pretraga je nazalost prekinuta! na svakih 5 sekundi.Tastatura na porukama se ne otvara,znaci katastrofa. Ja uradim fabricki reset.I on tu sam ga podesi, posle nekog vremena izbaci- Google pretraga je nazalost prekinuta, da bi posle 5 minuta ponovo, ali poruke sam moga da kucam. Udjem ja jutros u youtube krenem da kucam ime neke pesme i na pola kucanja krece ponovo Google pretraga je nazalost prekinuta i to na svake 5 sekunde,opet poruke ne mogu da se kucaju,uzas! Sta da radim, sta da iskljucim/obrisem,stvarno je katastrofa! :dash:

virus,baci u kantu i naruci ovaj
41AMLb5h-pL._SX425_.jpg

Slažem se sa korisnikom iznad. Što 'pametniji' uredjaj po džepu, to manje osposobljen za normalnu funkciju postaje rabitelj takve tehnike, kako vreme prolazi.
Cigla fonovi su najbolji izbor. Ili nadji neku najprijatniju razinu, a bezbednu, do koje se stiglo razvitkom tehnologije.

Back