UŽAS U TRSTENIKU: Sveštenik seksualno zlostavljao bratanca (2)

sasasta

Buduća legenda
Poruka
33.993
celokupno stanje u Srbiji opisano u jednoj prici-

ima tu loseg sudstva ,ljudi iznad zakona, pedofilije, nagradjivanja losih ljudi , crkvenog licemerja i nemoci neduznog

http://www.kurir.rs/crna-hronika/uz...ksualno-zlostavljao-bratanca-2-clanak-2604827

- - - - - - - - - -

a tema je na politici zato sto je za sve to zasluzna politika

- - - - - - - - - -

ona ne sredjuje sudstvo , ne uredjuje socijalne sluzbe i dozvoljava da postoje ljudi izvan zakona.

Tу погану веру треба протерати одавде, са све свештеницима.

Болесника и изопаченика има свуда, у свакој вери и религији. Хришћанство не оправдава такво понашање. Тако да је то његов ЛИЧНИ, а не верски чин и нема везе са вером, тако да је ово твоје дрндање бесмислено.

Хришћанску.
Нема горих гована од њих.

- - - - - - - - - -

ne znam, malo mi je cudno da dvogodisnje dete objasnjava "sta mu je cica radio"...

Па не мислиш ваљда да је дете рекло терао ме поп да му дудлам кару. Дете рекло својим речима и мимиком.

Болесника и изопаченика има свуда, у свакој вери и религији. Хришћанство не оправдава такво понашање. Тако да је то његов ЛИЧНИ, а не верски чин и нема везе са вером, тако да је ово твоје дрндање бесмислено.

Jesi odmah došao da braniš pedofile i silovatelje dece'? , koliko treba srpske dece sveštenici da siluju da bi se osudila SPC što štiti pedofile od strane vas "vernika" i velikih Srba??

Svugde ima kukolja , ali samo je ovde kukolj cela crkva koja brani gada pedofilskog i još ga unapređuju i još neće da se izjasne o tome.

Tebe treba govnjivom motkom gade jedan pedofilski , jer ovde si najveći branilac pedofila samo zato što nose mantiju i krste se.

Da bogda se tebbi isto desilo.

Fuj gade.

- - - - - - - - - -

Zamislite da sad u nekoj školi učitelj seksulano napastvuje dete , i onda ga direktor štiti i još ga unapredi u nastavnika , a kad ga pitaju on neće da se izjasni o tome.

Pa mislim da bi toga dirketnora i učitelja ljudi automatksi ubili i javno spalili , ali kad je u pitanju SPC neka siluju do mile volje i nek još napreduju a vrh crkve ih štiti.

Bravo braćo Srbi , a još više bravo "vernici" , prodali ste decu pedofilima samo zbog "srpske duhovnosti".

Svaka čast , doslovno mi se povraća.

- - - - - - - - - -

Sve vise licimo na EU i Vatikan.

Ma nemoj?? , ovoga je uvek bilo u crkvi jer je crkva oduvek stecište za pedofile i svu moguću bolesnu ološ , i za razliku od SPC na zapadu se počelo davno govoriti o tome pa su nešto uspeli i da urade i osude dosta pedofila i katolička crkva se bar izjašnjva o tome , dok kod nas nekažnjeno oduvek siluju decu jer vi ćutite i crkva ćuti i mislite da je to samo kod zlih katolika i EU.

Koji ste vi licemeri.

Хришћанску.
Нема горих гована од њих.

- - - - - - - - - -

Па не мислиш ваљда да је дете рекло терао ме поп да му дудлам кару. Дете рекло својим речима и мимиком.

Da kakve veze ima Hrišćanstvo sa silovanje dece?

kakve veze ima zlostavljanje dece s hrišćanstvom?

Ако укуцаш на гуглу схватићеш да су у огромном броју случајева педофилије умешани поопови и црква.

Ево ти само у овој малој Србији колико афера, Качавенда, Пахомије, недавно још један случај, поп силовао или покушао да сикује девојчицу у цркви, сад овај случај, та религија је болест, помрачење ума.

Jesi odmah došao da braniš pedofile i silovatelje dece'? , koliko treba srpske dece sveštenici da siluju da bi se osudila SPC što štiti pedofile od strane vas "vernika" i velikih Srba??

Svugde ima kukolja , ali samo je ovde kukolj cela crkva koja brani gada pedofilskog i još ga unapređuju i još neće da se izjasne o tome.

Tebe treba govnjivom motkom gade jedan pedofilski , jer ovde si najveći branilac pedofila samo zato što nose mantiju i krste se.

Da bogda se tebbi isto desilo.

Fuj gade.

- - - - - - - - - -

Zamislite da sad u nekoj školi učitelj seksulano napastvuje dete , i onda ga direktor štiti i još ga unapredi u nastavnika , a kad ga pitaju on neće da se izjasni o tome.

Pa mislim da bi toga dirketnora i učitelja ljudi automatksi ubili i javno spalili , ali kad je u pitanju SPC neka siluju do mile volje i nek još napreduju a vrh crkve ih štiti.

Bravo braćo Srbi , a još više bravo "vernici" , prodali ste decu pedofilima samo zbog "srpske duhovnosti".

Svaka čast , doslovno mi se povraća.

- - - - - - - - - -

Ma nemoj?? , ovoga je uvek bilo u crkvi jer je crkva oduvek stecište za pedofile i svu moguću bolesnu ološ , i za razliku od SPC na zapadu se počelo davno govoriti o tome pa su nešto uspeli i da urade i osude dosta pedofila i katolička crkva se bar izjašnjva o tome , dok kod nas nekažnjeno oduvek siluju decu jer vi ćutite i crkva ćuti i mislite da je to samo kod zlih katolika i EU.

Koji ste vi licemeri.

Ne mamlaze, ne branim pedofila, čak sam ga nazvao izopačenikom, ja branim veru koju vi ostrašćeni i nepismeni ljudi odmah povezujete sa takvim ljudima.

A to je krajnje podmuklo i nekorektno.

Ne mamlaze, ne branim pedofila, čak sam ga nazvao izopačenikom, ja branim veru koju vi ostrašćeni i nepismeni ljudi odmah povezujete sa takvim ljudima.

A to je krajnje podmuklo i nekorektno.

Теби Дуле изгледа није довољно ни кад се нацрта. Погелдај како живе ти попови, погледај колико се сами придржавају онога што проповедају, погледај сво то лицемерје и биће ти јасно зашто су и попови и народ изопачени, покварени до сржи, грамзиви и лицемерни.

Ако укуцаш на гуглу схватићеш да су у огромном броју случајева педофилије умешани поопови и црква.

Ево ти само у овој малој Србији колико афера, Качавенда, Пахомије, недавно још један случај, поп силовао или покушао да сикује девојчицу у цркви, сад овај случај, та религија је болест, помрачење ума.

Opet pitanje kakve veze ta religija ima sa tim ponašanjem tih ljudi? Pedofila i izopačenika ima svuda, ali to nema veze sa religijom.

Čak šta više ja ovo upravo vidim kao posledicu toga što sve manje ljudi stvarno sledi Hrišćanstvo. Dakle ti popovi koji to rade ne slede Hrišćanstvo jer se ne ponašaju onako kako Hrišćanstvo uči.

Nije kriva vera, već ljudi. To je poenta, ali ja kapiram da ti mrziš Hrišćanstvo i da zato ovako pričaš.

Теби Дуле изгледа није довољно ни кад се нацрта. Погелдај како живе ти попови, погледај колико се сами придржавају онога што проповедају, погледај сво то лицемерје и биће ти јасно зашто су и попови и народ изопачени, покварени до сржи, грамзиви и лицемерни.

Da lepo si rekao da su licemeri. Ali to su oni licemeri, nije vera licemerna. U stvari, Hrišćanstvo kao vera ih najbolje raskrinkava i osuđuje. To je poenta.

A ja ipak znam dosta popova koji žive skromno, koji su porodični i čestiti ljudi. Nije to tako masovno kako to ti i globalistički mediji planirate.

opet, kakve to veze ima s hrišćanstvom?

jesu tebi ti slučajevi poštapalica za hejtovanje Boga ili ti stvarno misliš da su 'popovi' obavezno jednako hrišćanstvo, aj iskreno

Poslednja izmena:

Back