Uzas u prihvatilistu

Hvala tanana skinula sam pravila.Juce je jedna gospodja sudija koja zivi u naselju odakle su pohvatani psici zvala gospodina dir. i verovatno mu nabrojala sve po spisku tako da je on odlucio da nam ipak da psa, trebamo danas da ga uzmemo ali ja ne verujem dok ne budem videla psa u mojem autu. Po prvi put mi je neverovatno drago sto je nesto zavrseno preko veze.Slikala sam kavez telefonom i probacu da posaljem da vidite kavez, ne znam da li ce se dobro videti jer sam to uradila na brzinu i bilo je sunce

Lelakg:
Ne nosim krzno i imam dva psa i tridesetak ribica, cemu ovo pitanje

LELA nisam tebe ptala...izvini shto sam drska bila ali imam obicaj da proverim tudje teme pre nego shto popricam sa nekim....Ovoj devojci treba psihic a ne veterinar omashila je temu a ovde su u pitanju malo bitnije i daleko humanije teme od njenih...Nadam se da me razumesh... :-D Nemoj molim te da pomislish da sam rekla neshto ruzno vama ili nekom drugom na ovoj temi ali nevolim TOPMODELSICE.... :D E a ida vidite mog malishu od cetri meseca...

Lelakg:
Hvala tanana skinula sam pravila.Juce je jedna gospodja sudija koja zivi u naselju odakle su pohvatani psici zvala gospodina dir. i verovatno mu nabrojala sve po spisku tako da je on odlucio da nam ipak da psa, trebamo danas da ga uzmemo ali ja ne verujem dok ne budem videla psa u mojem autu. Po prvi put mi je neverovatno drago sto je nesto zavrseno preko veze.Slikala sam kavez telefonom i probacu da posaljem da vidite kavez, ne znam da li ce se dobro videti jer sam to uradila na brzinu i bilo je sunce

KADA BI TI ZNALA KOLIKO SAM JA SRENA TI NE BI VEROVALA.....REKLA SAM TI JA DA JE TO NEKA MUCKA...JA SAM GLEDALA ONAJ SAJT I PLAKALA...MOLIM TE POSHALJI NAM NJEGOVE SLIKE :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Kako pametan nadimak topmodelsica.....trebala bi da trazi temu ''skandal'' ili slichno. a chim nosi vestacko krzno nosila bi ta i pravo da ima para da kupi....uzas
Videla sam onaj link i nemam sta da kazem.Ljudi bash imaju psihicke probleme.

Svasta nesto pise na onom sajtu, imaju cak i slike pasa posle borbe,uzas,ne mogu da verujem da neko moze onako da muci zivotinje.Inace, uzeli smo kucu ali je preplasen i istraumiran, ne znam kako ce da se oporavi.Jaoj koliko sam besna zbog svega ovoga sto se izdesavalo poslednjih nedelju dana, cini mi se da bih mogla da ujedam.Pre 7 dana sam imala dva psa(pored moja dva), sad je jedan izmucen do bola, a drugi luta ko zna gde i ne mogu da jedem ni da spavam kad pomislim da je ona zenkica Belkica negde tamo sama na ovoj kisi, verovatno gladna i uplasena a ja ne mogu da joj pomognem.Ali ipak je bolje i da se snalazi sama nego da joj neki kreteni kroje sudbinu,samo kad sam ih oboje izbavila iz zatvora.Pokusacu da posaljem sliku kaveza sa Svrcom koji je jutros izasao samo da mi neko pokaze kako.

evo probacu d aposaljem sliku mada sam ja malo glupa za ovu tehniku(plavusica)

Prilozi

• 01-03-07_1218.jpg
    01-03-07_1218.jpg
    45,4 KB · Pregleda: 17
jaoj, a ja se sekiram sto moje kucence ima 15 kg., kako uspevas da se izboris sa tolikim stvorenjem.A tek kad poraste? Nikad nisam imala bliski susret sa tom rasom, ali predpostavljam da su kao mece dobrici. Jeli neko video sliku Svrce u kavezu sa rotom tj. dva, drugi je iza. Mesto gde stoje mali Svrca i rot je daska a desni deo kaveza je prekriven izmetom. Pogledajte pa mi recite da li je ijedno zivo bice zasluzilo da bude i tren u onakvim uslovima.

Ma sa takvima jedino bezobrazno!I ja sam iz Kragujevca i pre 3 godine sam imao bliski susret sa sinterima,imao sam psa mesanca i imao je ogrlicu,nije bio na povocu ali je bio na 10 metara od mene ali ipak su hteli da ga pokupe.Jedino zajednicka intervencija mene i mog komsije je spasila mog dzukca da ne zavrsi u kafezu.
Ajd da organizujemo protest ispred "prihvatilista" mada cisto sumnjam da bi se neko potresao.

I ja sumnjam Jacobe, kad sam na pitanje jedne poznanice sta radim ovih dana odgovorila da sam se bavila spasavanjem pas iz azila, a jos pritom psi nisu bili licno moji ona se zaprepastila jer ih po njoj sve treba negde skloniti(mislim na lutalice) i da ona kao ne mrzi pse ali ovde nemaju ljudi sta da jedu, a ja se nerviram oko pasa. Mnogo me iznervirala a nervira me i to sto ima mnooogo njenih istomisljenika.Ja mislim da svaki covek ako je zdrav moze da vodi racuna o sebi bez obzira da li ima neku zaostavstinu ili ne, pitanje je da li hoce da radi, a zivotinjama lutalicama prete mnoge opasnosti
i mozda sam luda sto cu ovo reci, ali toliko sam razocarana u ljudski rod da bih pre pomogla psima nego ljudima.Da su meni tako pokusali da uhvate Psica, mislim da bi ih rastrgla.

Ma nisis luda,ja u principu vise volim pse nego ljude(cast izuzecima).Moj rezon ti je covek je razumno bice i sve sto radi radi smisleno,dok pas i sve ostale zivotinje rade iz samo tri razloga hrane,prezivljavanja i produzenja vrste.Prema tome covek uvek dobije sto je sam zakuvao, a zivotinje uglavnom nisu krive sto su tu gde su.
Sto vise upoznajem ljuski rod to vise mi se svidja onaj scenario iz filma 12 Majmuna.Ono virus koji napada samo ljude pa zivotinje gospodare planetom :twisted:

Secam se jedne epizode u mesari kad sam kupovao koske za kera a penzioner iza mene ne moze da se nacudi da ja to ne kupujem za supu vec kuku lele za kuce. :shock:

Svrle je kao lutak...Presladak je a tamo gde se nalazi je katastrofa....Ja sam isto kao i ti proshla sa ljudima ovih dana...Htela sam da pokusham da napravim dobrotvornu svirku ali vidish isti komentari....A LJUDI SU SAMI KRIVI SHTO NEMAJU SHTA DA JEDU I TAJ KOJI KAZE DA NEMA POSLA LAZE NEGO NECE DA RADI I DA SE TRUDI ZA 150e....A JOSH MANJE DA TRAZI POSAO....KAO SAM JA PROMENILA PET ILI SHET POSLOVA PA CAK STIGLA I U BEOGRAD(pa sam se vratila letnji posao na Adi milina) SA SVOIH 21 god. PAZI JA U SRBIJI SA OVOLIKO GODINA IMAM 1god. RADNOG STAZA...PONOVICU SE MILIONITI PUT PRE BIH NAHRANILA PSA NEGO COVEKA.....

Ja sam sto puta podelio hamburger sa nekom lutalicom ali kad god mi je prosjak pruzio ruku ja sam pruzio moju ka njemu.Ni meni niko nista nije dao,od 17-te sam zaradjujem za sebe i ne secam se kad mi je cale dao koju kintu :D

Osecm da polako skrecemo sa teme,zato sta mislite da je najbolje preduzeti?
Cisto sumnjam da bi neko reagovao sve i da se organizujemo i skupimo potpise.
Jedino da odemo licno kod gradonacelnika,mada bi nam verovatno prodao zvaku kako su "ljudi u goroj situaciji a mi brinemo za kuchice".
O azilu se u Kragujevcu prica godinama pa nista. :(

Jacob:
Ja sam sto puta podelio hamburger sa nekom lutalicom ali kad god mi je prosjak pruzio ruku ja sam pruzio moju ka njemu.Ni meni niko nista nije dao,od 17-te sam zaradjujem za sebe i ne secam se kad mi je cale dao koju kintu :D

Osecm da polako skrecemo sa teme,zato sta mislite da je najbolje preduzeti?
Cisto sumnjam da bi neko reagovao sve i da se organizujemo i skupimo potpise.
Jedino da odemo licno kod gradonacelnika,mada bi nam verovatno prodao zvaku kako su "ljudi u goroj situaciji a mi brinemo za kuchice".
O azilu se u Kragujevcu prica godinama pa nista. :(

Ja sam i Cacaka a ja u Cacku sintera videla nisam...Tako da i cisto sumljam da ima i azil...Ljudima treba probuditi svest...informisati se koliko je drzava proneverila novca za nezbrinute zvotinje i njihove potrebe i zapitati se ko treba da ti pomone u tim stvarima to nikako nebi trebali biti ljudi koji su losh primer pa se na tome peru...znaci pevacice...pojedini politicari...i ostali shljam...

Ma krade se i na drugim mestima,pa nikom nista,zar stvarno mislis da ce neko da se potrese sto je ko zna na sta potrosen novac namenjen za zivotinje?
Jednostavno zivimo u SH kategoriji zemlje u kojoj svako gleda svoje d**e,ono ne samo da komsiji crkne krava vec da crkne i moja da ne dolazi kod mene po mleko :-D

na chelu sveta sedi shachica ljudi....svi ostali rade kako im glavni kazu....Glavne boli ona stvar za zivotinje i zato se svakakve monstruozne stvari desavaju....zato se dozvoljava pokolj delfina i kitova, maltretiranja i ubijanja svega shto mrda...Ljudima su bitne pare a ne zivoti. Nasha drzava ima pare,ali ne da....ni za ljude,a kamoli za ''tamo neke'' ''dzukele'' i slichno.Bitno je da poslanici kopaju nos i podriguju za 200 hiljada mesechno....
Ljudi JADNI oni....nemaju sta da jedu....mala je to plata....
sve dok je ljudi,psi ce patiti...Pas choveku pruza ljubav,a chovek zauzvrat psu,metak u glavu ili nesto josh gore(ljudi su nazalost mashtoviti)
Mozda ja ne razmisljam kako treba....ali mnogo sam besna na nashu vrstu.Ja se izvinjavam ako delujem kao psihopata....Uveravam vas da sam sasvim bezopasna... ;)
Josh jednom izvinite.

Ne verujem da bi gosp. gradonacelnik nesto uradio jer su svi oni povezani ko crevo i stite jedni druge,ne verujem ni da bi neki protesti urodili plodom, samo bi nas proglasili ludima oni sto kazu da ni ljudi nemaju a mi se borimo za pse, jedino da se nadje neki sponzor iz inostranstva i d se osnuje nevladina org. pa da se napravi azil.Azil u Kg ce proraditi za kratko vreme, videla sam da ga zavrsavaju i kazu da ce onda kupiti pse, davati na usvajanje i pri tome ih fotografisati zbog identifikacije.kazu isto i da im nije cilj da sklone sve lutalice jer ce se na njihovim mestima pojaviti nove, nego ce ih obeleziti, sterilisati i vratiti.A sta su do sad radili sa njima, to za njih verovatno nema veze.Mozda ni u Cacku nema azila,znam da su u Kg dolazili iz Kraljeva sinteri i ostavljali otrov u meso pored kontejnera,a sad su se malo civilizovali pa ih hvataju na "human" nacin, ne ubijaju ih odmah. Ne znam sta moze da se uradi, mnogo sam besna zbog svega,ali ne mogu nista da promenim. Mislim da je ipak jedino resenje pronaci nekog iz civilizovanog sveta preko

Znate sta, treba misliti globalno, a delovati lokalno. To naravno nije uvek lako...meni su u prosloj firmi pretili otkazom ako budem nastavila da hranim pse ispred zgrade i kad bih donosila kilo hlebai litar mleka za pse, na za mene, svi su se cudom cudili i pricali mi da nisam normalna. Ali ja sam na to navikla tako da se vise ne obazirem!
Ali nemoj te se cuditi sto ljudi ne pomazu zivotinjama, vecina njih je u nekoj apatiji ili obuzeta sobom tako da im ne pada na pamet da se brinu za druge (ljude i zivotinje). Jutos sam pala dok sam trcala za autobusom (kad sam luda!!!) i samo mi je neki mladic prisao i pomoga da ustanem. Ostali su me gledali kao da nisam normalna, taman posla da pridju i pomognu!
U novoj firmi kad sam dosla samo je jedan kolega hranio pse iz kruga, ali sad sam ja ubedila i ostale da ucestvuju u tome.
Mozda bi trebalo da se drustva za zastitu zivotinja udruze i pokusaju da ucine nesto povodom te 'bezobzirnosti' kad su zivotinje u pitanju? Jel neko obavestio neke novine o ovom linku sa deponije, bilo koje, pa makar bio i Kurir ili Press?
Mi smo upoznati sa tim jer posecujemo ovaj podforum, a ostali?
Sta mislite o tome?

Back