UŽAS U BANJALUCI: Otac branio ćerku od pasa, pa umro jer su mu pregrizli venu

Dodji na Taš pa ćeš videti svu kulturu čopora, tj grupe ... to nije park to je psećarnik... I pokušaj im išta reći o poštovanju tudjeg prostora

Cenim da nisu svi vlasnici pasa na Tašu?

- - - - - - - - - -

Oni čiji su psi sposobni da ubiju za nekoliko sekundi, a zovu ih Ma neće on.

To je samo jedan deo vlasnika pasa, kolega. I to veoma bahat i, slobodan sam reći, glup deo.

Nikada se nisam susreo sa nekim opasnim rasama tipa pit bul, doga ili rot, ali sam imao dosta iskustva sa napadima copora manjih pasa. Tu samo treba biti odlucan i ne plasiti se zivotinja, kad vide da si spreman na borbu ostaju na lavezu.
Citao sam da kad te napadne pas treba poturiti ruku da te ujede i onda drugom rukom pokusati da ga scepas za vrat i da bi tada treba da pusti ujed i da te ostavi na miru. Pretpostavljam da bi bilo pametno bosti ih i udarati u oci. I uvek valja napasti prvog psa koji je vodja copora.

Nikada se nisam susreo sa nekim opasnim rasama tipa pit bul, doga ili rot, ali sam imao dosta iskustva sa napadima copora manjih pasa. Tu samo treba biti odlucan i ne plasiti se zivotinja, kad vide da si spreman na borbu ostaju na lavezu.
Citao sam da kad te napadne pas treba poturiti ruku da te ujede i onda drugom rukom pokusati da ga scepas za vrat i da bi tada treba da pusti ujed i da te ostavi na miru. Pretpostavljam da bi bilo pametno bosti ih i udarati u oci. I uvek valja napasti prvog psa koji je vodja copora.

Ја сам читала да постоје шинтери али их никада нисам видела.

I to objasniti detetu koje ide ili se vraca iz skole, pa jos malo i nesnadjeno da se bori sa podivljalim psom? Kao da je malo slucajeva gde su bas deca stradala. Rodi ih mama zive i zdrave a unakazi ih zivotinja.
Usasno me nervira kako se zabrinutostol oko toga od nekih istice kao mrznja prema psima. Ne. To je zabrinutost za decu ( Sto? Zar nisu preca od pasa?) pa i nas same, zasto da ne.

Pre 3-4 nedelje me je napao pas kada sam isla na trcanje. Priznajem da sam se uplasila jako. Niti je mali, niti je sladak. Da neki covek nije naisao i video kako se ovaj zaleteo prema meni ne znam sta bi bilo. Dok sam mu se zahvaljivala rekao je da je pomislio: "Ako ne reagujem, zaklace ovo" dete" ". A koja je verovatnoca da u pola 6 ujutru naidje neko, pa jos spreman da se umesa i brani. Dok pasa ima na sve strane, copora...

I to objasniti detetu koje ide ili se vraca iz skole, pa jos malo i nesnadjeno da se bori sa podivljalim psom? Kao da je malo slucajeva gde su bas deca stradala. Rodi ih mama zive i zdrave a unakazi ih zivotinja.
Usasno me nervira kako se zabrinutostol oko toga od nekih istice kao mrznja prema psima. Ne. To je zabrinutost za decu ( Sto? Zar nisu preca od pasa?) pa i nas same, zasto da ne.

Pre 3-4 nedelje me je napao pas kada sam isla na trcanje. Priznajem da sam se uplasila jako. Niti je mali, niti je sladak. Da neki covek nije naisao i video kako se ovaj zaleteo prema meni ne znam sta bi bilo. Dok sam mu se zahvaljivala rekao je da je pomislio: "Ako ne reagujem, zaklace ovo" dete" ". A koja je verovatnoca da u pola 6 ujutru naidje neko, pa jos spreman da se umesa i brani. Dok pasa ima na sve strane, copora...

Све иде ка томе да си сама крива што си се уплашила, тако нас убеђују. Ево и овај човек што је умро, испашће да нико није крив што се уплашио кад га је пас напао и добио инфаркт, чак и ако није тако било наместиће да је то узрoк.
Па ето и горе се нека будала јавила са тврдњом како се ја усерем од страха чим видим пса, па зато постављам овакве теме, иначе је ово сасвим нормално, да ти за врат скочи џукела, а ти ако се уплашиш ко ти је крив.
То наравно имплицира да је он храбар и да се не плаши, свакакве будале живе данас, а будала рогове нема, него га препознајеш кад одвали тако по тастатури па остане жив.

Poslednja izmena:

- - - - - - - - - -

To je samo jedan deo vlasnika pasa, kolega. I to veoma bahat i, slobodan sam reći, glup deo.

E hvala ti do neba..-. otvori mi i proširi vidike... nauči me da razmišljam šire od jednog Taša... nema šta ti si naš prosvetitelj... daj još takvih pametnih pitanja.

Ne glupiraj se.Čovek sa 100 kg mišića nema šanse protiv agresivnog psa teškog 40 kila.

Znači pokojni otac, žena, sin i ćerka u grupi napadnuti od cuke

a da ga nisu malo provocirali po seljački pre incidenta?

cuko je inače živo biće
ima i emocije i pamćenje da ga Bosanci dozivali pa šutali obmanutu životninju sa genetikom ka čoveku pa se cerekali dok je jaukao

Ako niste zdravi nemojte ulaziti u stresne situacije

- - - - - - - - - -

i oblačite se slojevito

- - - - - - - - - -

Naoružajte se i koristite oružje protiv pasa i njihovih vlasnika.Još nisam pročitao da je vlasnik psa nastradao zato što ugrožava ljude u okolini.

Ker se tretira kao hladno oružje u krivičnom zakonu
Primenu tog zakona koče poznanstva žestokih vlasnica sa žestokim pandurima
Može i da napišu da si ti njih provocirao ispred svog prozora dok su vršili nuždu što nije dobro za analni trakt pandur... pardon kera
izvinjavam se na grešci, jer kad se laže u prijavi onda dolazi do paradoksalnih konstrukcija od maliciozne i od pristrasnog službenika

Poslednja izmena:
Ja ne znam zašto su neki navalili na ovu temu kad kuče nema za šta da ih ujede? :think:

- - - - - - - - - -

čudan i iracionalan strah kod pojedinaca

- - - - - - - - - -

Imali psa mačku papagaja ili hrčka...
dolazi do one trasformacije kada se o tom stvorenju briniete kao roditelj o detetu a oni nikako da odrastu

evo, kod žena na primer
majčinska briga o keru ih toliko zaokupira da će više kukati za njim kad crkne nego muž kad joj otegne papke

Ja ne znam zašto su neki navalili na ovu temu kad kuče nema za šta da ih ujede? :think:

- - - - - - - - - -

čudan i iracionalan strah kod pojedinaca

- - - - - - - - - -

Imali psa mačku papagaja ili hrčka...
dolazi do one trasformacije kada se o tom stvorenju briniete kao roditelj o detetu a oni nikako da odrastu

evo, kod žena na primer
majčinska briga o keru ih toliko zaokupira da će više kukati za njim kad crkne nego muž kad joj otegne papke

Otkus znaš, nemaš ni kucu ni slatku i dragu ženicu? :lol:

Back