hemmet
Aktivan član
- Poruka
- 1.053
SRPSKI tajkun, 68-godišnji Ratko Veličković, ubio je svoju 52 godine mlađu ljubavnicu, Poljakinju Oliviju Jankovski u jednom hotelu u Ukrajini. Kako piše Kurir, motiv ubojstva bio je ljubomora, a nakon što je ubio maloljetnu ljubavnicu, Veličković je presudio i sebi.
Zločin se dogodio 17. siječnja, a jučer je otkriveno da je počinitelj upravo Veličković. Olivijino tijelo navodno je pronađeno golo na krevetu. Preko nje je ležao mrtvi ljubavnik koji ju je upucao hitcem u lice. Pored njih stajali su ključevi od automobila, dokumenti i 16.000 eura.
"Olivija je posljednjih mjeseci bila čudna. Došla bi kući iz škole i odmah sjela za računalo. Osjećala sam da se nešto događa, ali nisam znala što. Svaki moj pokušaj da razgovaram s njom bio je uzaludan. Primijetila sam da joj je ormar pun novih stvari koje joj suprug i ja nismo mogli priuštiti", ispričala je za poljske medije Kristina Jankovski, majka 16-godišnje Olivije. Olivijin otac Pjotr kroz suze se prisjeća kako je njegova mezimica bila uzorno dijete sve dok nije upoznala Ratka.
"Bila je uzorna učenica, bavila se atletikom. Odjednom se taj čovjek pojavio u našim životima i sve uništio", priča neutješni otac, koji dodaje da je kćer posljednji put vidio 13. siječnja te da se od tada obitelji više nije javljala.
Veličković je rodom iz okoline Leskovca, a u Poljsku je otišao prije 20 godina. Prije četiri godine je u Ukrajini otvorio transportno poduzeće "Jug", a maloljetnu je ljubavnicu navodno upoznao u svom restoranu.
Strašno...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/...hotelu-raznio-lice-pa-ubio-i-sebe/659072.aspx