Uz jominija potreban nam je još jedan moderator a taj neka bude:

• Začetnik teme Začetnik teme tokyo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

izbor za drugog moderatora

• eremita

• torrente_bg

• filatelista, pa šta?

• Jerry Ropero

• Salvantis

• misoni

• Laci_bg

• alergična

• adem_ks

• moja malenkost tokyo;)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da se prekrsti i onaj ko se u zivotu prekrstio nije :roll:
Zamisljam sebe kako na nekom hrvatskom ili siptaskom forumu JA predlazem moderatora, pa jos predlozim SEBE :roll:
A ovaj "gospodin' sto ispod avatra mu pise -Lokacija: od srpskog patriJote ne mozes pobeci, njegova je "ljubav|' bezgranicna...
Ja bih pre rekla da se od srpskog patriote (valjda ga ucili da se izmedju samoglasnika I i O pise J :roll: moze pobeci, nego od najezde ovakvih i njemu slicnih - tesko!
Da ne znam (a mozda se i varam) da je ovo srpski forum (ja se izvinjavam ako gresim) pomislila bih da sam zalutala.

Pa, glasam za Kyo i adema_ks- kad se kosi nek se mrsi :shock:

*BILJA*:
Da se prekrsti i onaj ko se u zivotu prekrstio nije :roll:
Zamisljam sebe kako na nekom hrvatskom ili siptaskom forumu JA predlazem moderatora, pa jos predlozim SEBE :roll:
A ovaj "gospodin' sto ispod avatra mu pise -Lokacija: od srpskog patriJote ne mozes pobeci, njegova je "ljubav|' bezgranicna...
Ja bih pre rekla da se od srpskog patriote (valjda ga ucili da se izmedju samoglasnika I i O pise J :roll: moze pobeci, nego od najezde ovakvih i njemu slicnih - tesko!
Da ne znam (a mozda se i varam) da je ovo srpski forum (ja se izvinjavam ako gresim) pomislila bih da sam zalutala.

Pa, glasam za Kyo i adema_ks- kad se kosi nek se mrsi :shock:
pa biljo meni je patriota nesha, jer zeli srbiji dobro, i to ne preko mojih ledja [uslovno receno] a npr. patrijota je recimo seselj [koji upropasti srbiju bukvalno receno] a sve pozivajuci se na svoj srbski patrijotizam. e to je to :lol: :lol: :lol:

eremita:
Ма шта ми наприча... то ћеш ти да ми замераш, ти који си са својом групом нападао сваког Србина који се огласио да је из Републике Српске Крајине или
из Републике Српске или ако је негде на раду у иностранству, није те срамота -
и сваког од њих си заједно са друштванцетом терао са овог подфорума. и вређао
на врло низак начин ! :evil: :evil: :evil:

А ујке и шипоси вам одговарају, нормално !

to sto ti mislis da ja napadam srbe, to je posledica tbog fasistickog nacina razmisljanja koji demonstriras i ovde na ovoj temi....

adem_ks:
pa biljo meni je patriota nesha, jer zeli srbiji dobro, i to ne preko mojih ledja [uslovno receno] a npr. patrijota je recimo seselj [koji upropasti srbiju bukvalno receno] a sve pozivajuci se na svoj srbski patrijotizam. e to je to :lol: :lol: :lol:
Izvini, ali nepismene a pri tom arogantne i beozbrazne, ne podnosim.
Lepo za Neshu sto ti se dopada, ali, mene vredjas ako mislis da sam iz ijedne tvoje "price"!
Vidim kako na drugoj temi vredjas kosovske Srbe, pa ti ponavljam- to sam OVDE mozes i nigde drugde.
Samo izvoli, kad ti je "Bog" dao da nadjes pa zadjes!

Polly Jean:
Ja sam glasala za eremitu rukovođena logikom - kad je forum ludnica,neka najveći pacijent bude glavni.
Pri tome nisi uzela u obzir da je covek BEZ SVOJE VOLJE stavljen na "spisak"?
Trebalo bi, reda radi i malo morla radi.
Zasto je forum- kako ti kazes- ludnica, to svakako treba da odredi onaj cije je vlasnistvo, pronadje uzrok i eliminise ga, inace ce i dalje biti to sto ti tvrdis da je.

Hahahahaha...

E bas ste me dobro nasmijali../

Kyo je na ignore listi kod mene tako da i ne vidim sta ovaj lik pise.. Da ne bih sam krsio Pravilnik stavio sam ga na ignore da me ne nervira, ali je jednu jako vaznu stvar zaboravio..

Nije mene predlozio za moderatora..
U neku ruku bolje je jer bi tek bio red i poredak na Politici..

Naravno, ja do sada i u svojim postovima nisam nikoga vrijedjao ni po kom osnovu bez obzira sto se ne slazem sa necijim misljenjem, ali ovde jednostavno ima svasta i mora se pomoci jominiju, samo doduse nikad ne saznadoh razloge zasto Iron Lord popusta ovaj dio foruma..

Mozda covjek nije mogao da izdrzi..

Ako je vec rijec o moderatoru, na svu srecu ne odlucujemo mi o tome nego Admin, a ako se necija rijec cuje mog glas definitivno ide za Obera..
Nije slucajno..

Mnogi ovde bi bili sposobni da presudjuju po vlastitom misljenju, ubjedjenju, nacinu razmisljanja tako da bi dobili jednu vrlo usku preglednost i razmisljanja..

Eremita jeste jako cool lik, ali bi definitivno izgubio zivce, Nesa Taksista se ne bi mogao da nosi sa nacionalistima kojih ovde ima i doslo bi brzo do problema, dok kyo ne dolazi u obzir ma koliko htio ne bi mogao da bude nepristrasan, za Adema (srbina) provjereno nema mjesta jer takodje ne bi izdrzao da se vodi dvostrukim zivotom u ovom slucaju.. dok za ostale ne bih dao komentar..

Toliko..

*BILJA*:
Izvini, ali nepismene a pri tom arogantne i beozbrazne, ne podnosim.
Lepo za Neshu sto ti se dopada, ali, mene vredjas ako mislis da sam iz ijedne tvoje "price"!
Vidim kako na drugoj temi vredjas kosovske Srbe, pa ti ponavljam- to sam OVDE mozes i nigde drugde.
Samo izvoli, kad ti je "Bog" dao da nadjes pa zadjes!
meni nepismeni i ne smetaju toliko koliko ne volim arogantne i bezobrazne, znaci slazem se sa tobom. drago mi je sto nemas nista protiv neshe, ali zasto tebe vredjam, to ne znam, prvo zensko si i zenske u principu ne vredjem pa makar i zasluzile, drugo kako si se prepoznala ne znam, nisam te zaista imao u "vidu" u mom postu [izvinjavam se zbog toga], a vredjanje... procitaj jos jednom, mozda ima malo ironije ali ne ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back