UZ DS Tadić odlučio da podrži Šuleta

Jeremic ce biti predsednik Srbije! Pazi sta sam ti rekao ,Nema ko drugi ,ni na vidiku,

Не би било први пут да на ту функцију дође СМРАД.

- - - - - - - - - -

Пази као испушио за нову функцију у УН па ´ајд ко` вели да се кандидујем за председника Србије, ко ебе опозицију што се договара да има једног кандидата - добро за Вучића а и за Хамдију да се мало продуцира! А Руси му дали лову само да упропасти шансе опозиције за други круг!

Poslednja izmena:
Jeremic ce biti predsednik Srbije! Pazi sta sam ti rekao ,Nema ko drugi ,ni na vidiku,

Ja mislim da je to hipotetički moguće, ali za sada ne deluje da u skorije vreme moguće.

Što se tiče harizme i veštine manipulisanja sagovornikom, Jeremić se pokazao kao neko kome posle godina iskustva to malo gore polazi za rukom, dok je Vučić posle 20 godina razbijanja glavom ipak nešto naučio.

- - - - - - - - - -

Шансе да уђе у други круг као јединствени кандидат опозиције биле би неупоредиво веће!

Janković je predvoditelj Srbije koja nikada nije ni na jednim izborima pobedila.

To nisu ni Koštunica ni Tadić ni Nikolić ni Vučić bili.

Jednostavno, tako nešto je hipotetički moguće. To je Janković i znao, zato nije ni išao na izbore da pobedi, već da iskoristi Demokratsku stranku.

Baš zbog toga što je toga vrlo dobro svestan je i odlučio da podrži na gradskim izborima Dragan Đilasa umesto originalnog plana, zato što bi Rodoljub Šabić osvojio manje glasova od Đilasa.

Ja mislim da je to hipotetički moguće, ali za sada ne deluje da u skorije vreme moguće.

Što se tiče harizme i veštine manipulisanja sagovornikom, Jeremić se pokazao kao neko kome posle godina iskustva to malo gore polazi za rukom, dok je Vučić posle 20 godina razbijanja glavom ipak nešto naučio.

- - - - - - - - - -

Janković je predvoditelj Srbije koja nikada nije ni na jednim izborima pobedila.

Jednostavno, tako nešto je hipotetički moguće. To je Janković i znao, zato nije ni išao na izbore da pobedi, već da iskoristi Demokratsku stranku.

Baš zbog toga što je toga vrlo dobro svestan je i odlučio da podrži na gradskim izborima Dragan Đilasa umesto originalnog plana, zato što bi Rodoljub Šabić osvojio manje glasova od Đilasa.

Nista on narocito nije naucio ,samo ima podrsku dok ne zavrsi pitanje Kosova,To je toliko ocigledno a boji se Amera jer ce da ga skinu kad im prvi put nesto protivreci, Jeremic je obrazovan i pripada mu mesto predsednika po svemu i po poreklu i po znanju,ponasanju,

Jeremic je obrazovan i pripada mu mesto predsednika po svemu i po poreklu i po znanju,ponasanju,

Aко ћемо по уставу председник је као глорификовани амбасадор 'што одговара Јеремићевој радној књижици и логично је да он буде председник

(...)

Ma нема везе.
План је био да Јанковић као заштитник грађана буде јединствени кандидат целе опозиције (наравно не рачунам дверце који су у свом "стилу" одмах и унапред истакли неке њихове "услове" које нико неће никад ни да погледа); значи заштитник грађана против оног који руши у Херцеговачкој, гуши медије и једном речју крши права грађана. И то је био добар план да се око тога направи референдум те да се на тај начин покуша ући у други круг, а у другом кругу као што знамо може бити свашта. Када је Јеремић попушио за нову функцију у УН, одлучује се да улети мада је знао за постојећи план. И то је било изузетно смрадовски и то је показало његов карактер боље него било шта до сада!

Јанковић је био само за ту улогу коју сам горе поменуо.
Уласком Јеремића у "ринг", избори су се претворили у изборе за првог у опозицији, и остала је само теоретска шанса да се изађе на улице, да се укаже на изборну крађу, и да се избори понове. Шанса за ово јесте постојала, али је Шешељ купљен и први пут у својој историји је СРС гласала за резултате избора а да је претходно Шешељ на конференцији рекао да је СРС покрадена.
На изборима за првог у опозицији победио је Прангија дебело иза себе оставивши Хамдију!
Тиме је Јанковић постигао да постане неки фактор у опозицији, какав-такав, мада се одмах открило да је папучар код жене која има амбиције да буде нова Дана и (или) Мира.
И сад, како их се могло ујединити без друга Ђида? Као што смо видели, никако. Зато је друг Ђидо морао прво да објави кандидатуру па да их уједини уместо да је било обратно - како је и замишљено и како би било нормално - да се они уједине па да они онда захтевају од друга Ђида да се кандидује, а он да позитивно одговори на тај захтев. Ћосићевац Тадић је одмах изјавио да му се то не свиђа и одабрао је да иде са ДС-ом, најавивши поновно обједињавање "жутих", а што је исправна одлука Тадића и сјајна вест!
А у коалицији око друга Ђида, Хамдија и Прангија су сада само "веслачи". На састанак у Шабцу, друг Ђидо је у свом џипу довео Борка Стефановића, што се није нимало допало Хамдији и Прангији, али су морали да кушују.

Poslednja izmena:
Aко ћемо по уставу председник је као глорификовани амбасадор 'што одговара Јеремићевој радној књижици и логично је да он буде председник
Ако и буде, то ће тада бити искључиво и само протоколарна функција. После Вучића, НИКО више неће моћи да ту функцију узурпира.

- - - - - - - - - -

Да сумирамо на изборе иду у коалицији:

-Демократска странка

-Нова странка

-Социјалдемократска странка

-Зелена еколошка партија - зелени
Добро би било да се придружи и Прашак, али авај изгледа да не сме; он је купљен и уцењен.

- - - - - - - - - -

Decak, cime tebe hrane ti zuti pavijani?
Covece serendas ko grlica po ovom pdf?
Jel te placaju toalet papirom ili starim novinama?

еее да је папир од старе новине ће га продам бре, него ме плате са биткоинси z:D

Ovi su podržali Vučića na predsedničkim izborima i radili za njega u kampanji.

Šta se toliko drastično tu promenilo da odjednom pređu Šutanovcu?

Мислим да су се они због тога поцепали

- - - - - - - - - -

Ако и буде, то ће тада бити искључиво и само протоколарна функција. После Вучића, НИКО више неће моћи да ту функцију узурпира.

:rotf: То да ли је неко председник или премијер или први подпредседник владе нема везе какву моћ има у држави, па код нас је барем тако.
Све се своди на утицај а онај ко је шеф најјаче партије је и најутицајнији у држави невезано за функцију.
Зато би код нас требало увест председнички систем па кога народ одабере нека влада, да бар знамо на чему смо, предност тога би било да ако неко изгуби те итборе не може коалиционим транге франгама да остане на власти.

- - - - - - - - - -

Добро би било да се придружи и Прашак, али авај изгледа да не сме; он је купљен и уцењен.

- - - - - - - - - -

еее да је папир од старе новине ће га продам бре, него ме плате са биткоинси z:D

Lagoje!

Za ovo prvo kako ti to znas da je kupljen i ucenjen?

Za ovo drugo jel su ga kupili i ucenili isti koji su i tebe?

Poslednja izmena:

Covek koji osvoji manje od Belog, a ulozi 7 miliona evra u kampanju je debil. Ma koliko pametno delovao na TV-u. Ok je izgubiti od predstavnika rezima, ali imati 6 posto, uz maksimalnu pompu i pare, uz podrsku Tadica, Velje, sljama Dusana Petrovica...je neozbiljno i zauvek inkriminisuce.

Back