Želeo bih da na ovom forumu postavim jedno zdravstveno pitanje za koje bih molio što brži mogući odgovor. Ovako, moja devojka je noćas osetila strašne bolove u stomaku, osećaj je bio takav da je mislila da joj se stomak ˇuvrćeˇ. Bolelo je toliko da je skoro počela da vrišti (i vrištala bi, da joj se to nije desilo u to doba i da svi njeni u kući nisu spavali), trajalo je nekoliko minuta, i stalo, tj. malo se smirilo. E, sad, ja bih želeo da znam odgovor zašto joj se to desilo. I moram da napomenem da je i danas u jako lošem stanju, da je pila lekove, za temperaturu, bolove, da je jako, jako boli glava, a i stomak još uvek jako boli. I da je uopšteno jako slaba, sve je, bukvalno boli. Još nešto želim napomenuti, da je upravo sinoć ona doživela jedan jako težak emotivni stres, skoro nervni slom. I takođe da joj je do menstrualnog ciklusa ostalo desetak dana, i da je i pre svega toga malo ˇboluckaoˇ stomak, kao što joj se uvek dešava u to vreme pre menstruacije. Iskreno se nadam da ću ovde pronaći odgovor koji me muči, i to što pre, jer mi je to jako bitno. Unapred hvala.
P.S. I takođe je zbog toga pre sat vremena bila nekoliko sekundi u nesvesti...
P.S. I takođe je zbog toga pre sat vremena bila nekoliko sekundi u nesvesti...
Poslednja izmena: