ˇUvrtanjeˇ u stomaku

Miloš KS

Aktivan član
Poruka
1.950
Želeo bih da na ovom forumu postavim jedno zdravstveno pitanje za koje bih molio što brži mogući odgovor. Ovako, moja devojka je noćas osetila strašne bolove u stomaku, osećaj je bio takav da je mislila da joj se stomak ˇuvrćeˇ. Bolelo je toliko da je skoro počela da vrišti (i vrištala bi, da joj se to nije desilo u to doba i da svi njeni u kući nisu spavali), trajalo je nekoliko minuta, i stalo, tj. malo se smirilo. E, sad, ja bih želeo da znam odgovor zašto joj se to desilo. I moram da napomenem da je i danas u jako lošem stanju, da je pila lekove, za temperaturu, bolove, da je jako, jako boli glava, a i stomak još uvek jako boli. I da je uopšteno jako slaba, sve je, bukvalno boli. Još nešto želim napomenuti, da je upravo sinoć ona doživela jedan jako težak emotivni stres, skoro nervni slom. I takođe da joj je do menstrualnog ciklusa ostalo desetak dana, i da je i pre svega toga malo ˇboluckaoˇ stomak, kao što joj se uvek dešava u to vreme pre menstruacije. Iskreno se nadam da ću ovde pronaći odgovor koji me muči, i to što pre, jer mi je to jako bitno. Unapred hvala.

P.S. I takođe je zbog toga pre sat vremena bila nekoliko sekundi u nesvesti...

Poslednja izmena:
Mozda tezak oblik gastritisa. Nije da zezam. Meni se slicno desilo u osnovnoj skoli. Takve sam bolove imao da nisam mogao da stojim na nogama, hitna je dosla po mene i odvela me u bolnicu jer su mislili da je slepo crevo u pitanju.

Želeo bih da na ovom forumu postavim jedno zdravstveno pitanje za koje bih molio što brži mogući odgovor. Ovako, moja devojka je noćas osetila strašne bolove u stomaku, osećaj je bio takav da je mislila da joj se stomak ˇuvrćeˇ. Bolelo je toliko da je skoro počela da vrišti (i vrištala bi, da joj se to nije desilo u to doba i da svi njeni u kući nisu spavali), trajalo je nekoliko minuta, i stalo, tj. malo se smirilo. E, sad, ja bih želeo da znam odgovor zašto joj se to desilo. I moram da napomenem da je i danas u jako lošem stanju, da je pila lekove, za temperaturu, bolove, da je jako, jako boli glava, a i stomak još uvek jako boli. I da je uopšteno jako slaba, sve je, bukvalno boli. Još nešto želim napomenuti, da je upravo sinoć ona doživela jedan jako težak emotivni stres, skoro nervni slom. I takođe da joj je do menstrualnog ciklusa ostalo desetak dana, i da je i pre svega toga malo ˇboluckaoˇ stomak, kao što joj se uvek dešava u to vreme pre menstruacije. Iskreno se nadam da ću ovde pronaći odgovor koji me muči, i to što pre, jer mi je to jako bitno. Unapred hvala.

Pojela je nešto što joj smeta. Proverite kod doktora želudac. A možda i kod hirurga ako jako boli. mene je ejednom boleo stomak skoro do vrištanja ali sam imao 14 godina onda i išao još u osnovnu i vodio me tata kod hirurga da mi hirurg opipa mesto koje boli. Mene je posle jednog dana prošao stomak sve je to prolazno. A ako pada u nesvest zbog stomaka, obavezno u bolnicu pa gde vas upute idite.

moja mama ima slican problem..i u urgentnom je dobila analgetike koji su joj utisali bol..
na snimcima se ne vide nikakve promene...to joj se ponovilo jos nekoliko puta..
svaki put je imala jak emotivan stres..

to je iskustvo moje mame..
sa takvim stvarima ne treba da se sali, pravac urgentni da eliminise sve ozbiljno..

Сам си рекао једну од могућности- стрес може да утиче.
И највероватније јесте јер да је било неко тровање храном манифестовало би се повраћањем или проливом. ;)

Back