Uvrijedjeni osjecaji

Jeli normalno da muskarac koji je ozenjen odgovara da i on kada vidi zgodnu ribu da o njoj razmislja?
Pa zavisi od muskarca. Ti si ga takvog izabrala. Ima muskaraca koji to ne rade. Ja sa svojim ortacima tako ne pricam. Bilo bi koji si ti seljober ocajni.
E sad, necu da sudim njihov jezik, to je taj nacin komunikacije, mozda i malo tog macho fazona.
E sad, mimo razgovora koji mozda nije bio za tebe da procitas i mozda je i njegov neki ventil, kakav vam je seksualni zivot? Sta bi rekla ovako u jednoj recenici objektivno?

Pa ovako ukratko. Slucajno a mozda i ne sam pogledala u muzev mobitel gdje sam ugledala i procitala njegovo zadnje komentarisanje sa svojim najboljim drugom. Uglavnom njegov drug zapocinje temu kako je vidjeo dobru p**ku i kako mu cijeli dan nikako ne izlazi iz glave, na to moj muz pita gdje i kako ga dobro razumije posto se to isto i njemu desi kada vidi dobru ribu. I tako malo komentarisanja i na kraju moj muz pise kako danas ima jako dobrih p**ki uff i kako se nekada zapita ko je takvu j*be, ali sta se moze kao u smislu sto je ozenjen pa moze samo da masta o tome. Njegov prijatelj odgovara nista ali je lijepo vidjeti i na sto se moj muz upotpuno slozio da apsolutno. Nisam ljubomorna niti niskog samopouzdanja ali me interesuje da li je po vama ovo sasvim normalno i ok. Kako bi se vi osjecali u ovoj situaciji?
Odmah traži da ti kupi nove cipele i torbu. Onda mu reci da opraštaš.

Apsolutno nema problema u pogledima na lijepe cure i zene pa cak i prokomentarisati njenu ljepotu u manirima ali ako si dobro procitao moj komentar nije samo stvar u obicnom pogledu i obicnom komentaru mog muza. Sa tvog gledista da li bi ti bilo svejedno da tvoja supruga na ovakav nacin komentarise druge muskarce ako te zaista cijeni i voli? Opet kazem nema nikakvih problema u zapazanju i pogledu na lijepe ljude ali na koji nacin.
Pa teško je to suditi i proceniti da li je u njihovoj priči bilo mačo proseravanje ili skrivena požuda...
U svakom slučaju dovoljno je to što je napisao da je oženjen i da je to njemu nedostupno da budes sigurna da nije sklon varanju i da je samo tvoj... Glupo je praviti scenu i problem bez problema zbog par reči...

Zavisi koliko je toj zeni stalo do njenog partnera, ako ga zaista voli i cijeni cak ni razmisljanje nije potrebno a kamoli pisanje ili pricanje. A opet jedno je pogledati lijepu osobu sto je sasvim normalno ali zamisljati i pomalo mastati pa eto i pisati o tome makar bilo i sa drugom za moj pojam nije bas najnormalnije.
Ko ti je izabrao muža?

Pa ovako ukratko. Slucajno a mozda i ne sam pogledala u muzev mobitel gdje sam ugledala i procitala njegovo zadnje komentarisanje sa svojim najboljim drugom. Uglavnom njegov drug zapocinje temu kako je vidjeo dobru p**ku i kako mu cijeli dan nikako ne izlazi iz glave, na to moj muz pita gdje i kako ga dobro razumije posto se to isto i njemu desi kada vidi dobru ribu. I tako malo komentarisanja i na kraju moj muz pise kako danas ima jako dobrih p**ki uff i kako se nekada zapita ko je takvu j*be, ali sta se moze kao u smislu sto je ozenjen pa moze samo da masta o tome. Njegov prijatelj odgovara nista ali je lijepo vidjeti i na sto se moj muz upotpuno slozio da apsolutno. Nisam ljubomorna niti niskog samopouzdanja ali me interesuje da li je po vama ovo sasvim normalno i ok. Kako bi se vi osjecali u ovoj situaciji?

Pa, pošto sam ja bila dobar prijatelj u par svojih veza, skapirala sam još davno da ih pale dobre ribe. To se ukapira još kada si mlad, pa se posle ne čudiš. Dakle, sasvim je moguće i da mu se digne, i da poželi da je jebbe, ali to sve nema veze sa tobom. Na kraju, on je napisao da samo mašta. Znači, nije se desilo.Tako da... Smatram da i ti treba tako malo da gledaš druge i komentarišeš sa svojim drugaricama. Promene radi. (ili sporta radi)

Back