Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali takav je već deset godina, stvarno ne znam ko ga i zašto toleriše - navode u pošti i dodaju da Jovanović bez greške radi svoj posao koji se ne tiče kontakta s mušterijama.
'vako se to radi!
Nije ni on covek kriv, moze mu se, pa se ponasa tako. Mnogo veci krivci su one bitange iz Sindikata koji se bore za prava takvih oloskih radnika.
Bore se oni za moj ******
Da, za ovo si u pravu. Ponasas se na odredjeni nacin, ako ti tako dozvole.
Menadzerima su zavezane ruke, jer na drzavnom poslu, oni ne mogu da otpustaju takvu bagru. I onda njih boli patka, ponasaju se kao da im je to prcija. Zamisli npr. kada bi direktor skole imao takvu vlast da moze da otpusta profesore, i da oni posle toga nemaju nikakve sanse da obore tu odluku u radnim sporovima? Pa to bi bila potpuno druga prica.
Ovo sto si spomenuo kao primer je moguce, znam ljude koji su to osetili na sopstvenoj kozi. Ali to nije tema.
Ovo sto si spomenuo kao primer je moguce, znam ljude koji su to osetili na sopstvenoj kozi. Ali to nije tema.
Ne može direktor da otpusti profesora koji je u stalnom radnom odnosu (a to je 2 godine da radi) tako lako...
Nije ni on covek kriv, moze mu se, pa se ponasa tako. Mnogo veci krivci su one bitange iz Sindikata koji se bore za prava takvih oloskih radnika.
to je tačno...godinama su paraziti i ništa višeNema veće stoke od tih sindikalaca...
upavo! ( ali teča mu je neki šraf i samo će ga opomenuti-ili poslati "službeno u Španiju da se odmori od stresa na radnom mestu" mamuimjbmšaltersku
E, vala, ima stoke i među mušterijama.
U poštama, naročito.
Mnogo puta se nemilosrdno iživljavaju nad poštanskim činovnicima.
Ne moze lako kao sto kazes, ali moze. Jer pre suda postoji instanca koja se zove prosvetna inspekcija koja je crna rupa jer svaki direktor ima svog inspktora. I te price o uzimanju ogromnih para od raznoraznih odsteta su lovacke price. Znam o cemu govorim, jer sam radila jedno vreme u skoli, a i dan danas imam kontakt sa prosvetom. Zapanjili bi ste se sta direktori sve ne rade.
Ne tolerisu ga zato sto hoce, nego zato sto moraju. Losi radnici u drzavnoj sluzbi kod nas ne mogu da se otpuste vec decenijama, jer uvek dobiju radne sporove. Izuzetak je samo i jedino kada imaju pravosnaznu krivicnu presudu protiv njih, ili kada se pravi reorganizacija.
Pa nije uvek baš tako, znam jednog čoveka koji je vrhunski majstor u svom poslu , ali voli da popije. Ono što on uradi za jedan dan to drugi rade po dva-tri dana. I zato mu šefovi gledaju kroz preste, doduše on nije u kontaktu sa mušterijama pa možda i zbog toga to može tako da bude.
Ako je prodavac i/ili salterski radnik, to da je trezan mu je deo zanata, jer je sastavni deo njegovog posla rad sa ljudima. Ako je majstor koji radi sam, onda i nije toliko bitno ako pije, ako dobro majsterise.