Apsolutni debilizam. Sve su to Vučićevi Megatrend diplomci. Kakve su škole završili, toliko su i stručni.
Pitam ja ovog pomoćnika direktora carine Veselina Miloševića koji je potpisao ovo sranjje od raspisa, DA LI SI TI VESELINE NORMALAN, veseo majci bio?
Pa, Veseline, konju jedan, hebo te voz koji te s kamenjara doneo u Beograd, u toj uredbi na koju se ti pozivaš stoji da se traži uverenje od nadležne institucije kada carinik nije u mogućnosti da uvidom u dokumentaciju utvrdi ispunjenost euro3 norme. Koja institucija treba da izda uverenje, Veseline? Agencija za bezbednost saobraćaja. Kada se to uverenje vadi i prilaže, Veseline? Pre carinjenja, odnosno podnošenjem deklaracije. Piše li na tom uverenju od ABS-a da ispunjava euro3 normu, Veseline? Piše. Po čemu onda, Veseline, carinik nije u mogućnosti iz priložene dokumentacioje da utvrdi da je u pitanju euro3?
Kako se sa nemačkih i drugih saobraćajnih dozvola prihvata kada na njima piše euro3, Veseline? Ja da sam na tvom mestu, Veseline, ja bih o'ma' poslao još jedan gluplji raspis u kome bih naredio carinicima da ni za novija auta ne prihvataju saobraćajne bez uverenja o homologaciji, jer oni iz tog švapskog euro3 ne mogu da utvrde da li je zaista euro3, jer, zamisli Veseline, Švaba se drznuo da u svojoj saobraćajnoj ne upiše da je to euro3 po članu 4 stava 3 Uredbe o uvozu motornih vozila u R. Srbiju.
Još jedared, Veseline, hebo te voz koji te doneo u Srbiju i u Beograd, i hebo te onaj ko ti je potpisao diplomu, a hebo te i onaj koji te postavio na mesto pomoćnika direktora carine!
Ovo je debilizam koji je doneo i potpisao taj genijalac Veselin Milošević:
Inače, u ABS-u su potpuno zbunjeni, i uopšte im nije jasno kako se ne priznaju njihova nova sveobuhvatna uvberenja, i od njih se traže i dodatna stara uverenja. Oni,l naravno, nemaju nameru da pristanu na tu glupost srpske carine, i bisera Miloševića, pa su za ponedeljak sazvali sastanak sa svim relevantnim faktorima da bi se to rasčistilo. I sve je to ok, samo postoji jedan mali problem. Sve guzonje sa iz Uprave carina su na godišnjem i po nekakvim seminarima, pa će verovatno na taj sastanak poslati portira.
I tako je to, drugari, kada se pokušava živeti i raditi u banana republikama.