Uvoz automobila, pomoć i saveti

Aco, šta mu dođe ovaj Captcha kod?

Samo ga prepišeš u prvo sledeće polje. Koliko je taj sajt precizan - ne znam. Dule je utvrdio da se nešto ne slaže, a bogami ni u švake-u ne postoji landrover 2.4 dizel. Na nekim drugim sajtovima koji dešifruju VIN kodove je izlazila poruka da broj šasije nije ispravan. Sve u svemu, nisam siguran da ovo treba uzimati kao nešto 100%sigurno

Samo ga prepišeš u prvo sledeće polje. Koliko je taj sajt precizan - ne znam. Dule je utvrdio da se nešto ne slaže, a bogami ni u švake-u ne postoji landrover 2.4 dizel. Na nekim drugim sajtovima koji dešifruju VIN kodove je izlazila poruka da broj šasije nije ispravan. Sve u svemu, nisam siguran da ovo treba uzimati kao nešto 100%sigurno

ok...hvala...

molim za pomoc koliko bih kostala carina pdv registracija... htela bih da uvezem iz nemacke rover 75tourer 2.0CDTI 2003godiste presao 150000km 96kw 1951cm3 poseduje euro 3 cena 4000e i dali ima neko iskustvo kako su se pokazali roveri

Popravke za rovera su izuzetno skupe....jedino ako je to motor iz nekog drugog automobila...tj. proizvodjaca....raspitaj se dobro pre nego sto kupis......

hvala Donu na odgovoru a sto se tice Rovera popravke nisu vise tako skupe kao sto je bilo do 2010 sada ima mnogo vise servisera on ima BMWov motor i izgleda svetski nekvari se cesto mala potrosnja i sto se tice cene mislim da je klasa za automobile koji se nude za tu cenu u svakom slucaju hvala svima za savet oko kupovine

Pozdrav ljudi.
Zanima me koliko bi me izasli troskovi sledeceg auta ako bi bio uvezen iz Nemacke.
Mazda 6 2004 god 140ks 2000 m3 dizel limuzin ili cak karavan:D
Auto bih uspeo registrovati na invalida i koje su mi jos pogodnosti sto se tice tog invaliditeta kada je uvoz,prepis itd u pitanju.
Ovo bi mi trebao biti prvi auto tako da bi jako cenio vase strucno misljenje i sugestije.
Hvala unapred na odgovoru i zivi bili.

Jeftin je to auto da bi ga stavljao na invalida a zbog te radnje ne mozes 3 godine da ga otudjis.
Kod nas ih imas za oko 4000 eura a moras znati da je u toj Mazdi 2.0HDI motor iz Pezoa i da mu je problem plivajuci zamajac koji kosta oko 800 eura ako ne i vise.Pola tih Mazdi koje dodju kod nas imaju los plivajuci zamajac a kolikoje jeftin je dokaz da se meni nudila jedna karavanka sa ful opremom(kozna sedista,xsenoni,navigacija....) za smesnih 3500 i ja nisam smeo da je uzmem jer joj je zamajac tandrkao.

Pozdrav ljudi.
Zanima me koliko bi me izasli troskovi sledeceg auta ako bi bio uvezen iz Nemacke.
Mazda 6 2004 god 140ks 2000 m3 dizel limuzin ili cak karavan:D
Auto bih uspeo registrovati na invalida i koje su mi jos pogodnosti sto se tice tog invaliditeta kada je uvoz,prepis itd u pitanju.
Ovo bi mi trebao biti prvi auto tako da bi jako cenio vase strucno misljenje i sugestije.
Hvala unapred na odgovoru i zivi bili.

Koliki invaliditet je u pitanju? Kod 100% dobijaš oslobađanje od plaćanja carine i poreza, a za 70-99% samo oslobađanje od carine. U stvari, i kod 100% plaćaš porez, pa ti se naknadno refundira.

Back