Uvoz automobila, pomoć i saveti

Uvezao bih Hondu accord coupe

Godiste-2000
Kubikaza-1997ccm
kw 108 (147hp)
Gorivo-benzin
Menjac manuelni
Klima ,tempomat koza....

Ja bih licno dovezao auto sa svim potrebnim papirima iz Nemacke i koliko bi me nakon novog zakona izasao ovaj auto sa pdv-om,uslugama speditera lezarinama, bez registracije i sa vasom registracijom
Unapred zahvalan, Aleksandar Simonovic

Uvezao bih Hondu accord coupe

Godiste-2000
Kubikaza-1997ccm
kw 108 (147hp)
Gorivo-benzin
Menjac manuelni
Klima ,tempomat koza....

Ja bih licno dovezao auto sa svim potrebnim papirima iz Nemacke i koliko bi me nakon novog zakona izasao ovaj auto sa pdv-om,uslugama speditera lezarinama, bez registracije i sa vasom registracijom
Unapred zahvalan, Aleksandar Simonovic

JP 840 €

GB 630 €

Registracija 28.000 RSD

FAHRZEUGBESCHREIBUNG
LAND ROVER Freelander Td 4 DPF Automatik mit einer Top Ausstattung ( 5 Türig )
DIESELPARTIKELFILTER NACHGERÜSTET( Eintragung + Beläge vorhanden )
GRÜNE UMWELTPLAKETTE - Euro 3
Facelift Modell
Klimaanlage
Lederausstattung in Beige
Sitzheizung Fahrer / Beifahrer
Tempomat
Elektrisches Glas Schiebedach
Anhängerkupplung
Einparkhilfe hinten
Multifunktions Lederlenkrad
Nebelscheinwerfer
Außenspiegel elektr. verstellbar + elektr. anklappbar
Elektrische Fensterheber vorne & hinten
Zentralverriegelung mit Fernbedienung
Rückbank teilbar, Kopfstützen, Mittelarmlehne, Trenngitter, Reserverad, ABS, El.Wegfahrsperre
Radio mit CD Funktion
Bordcomputer
Leichtmetallfelgen und vieles mehr....
Scheckhetfgepflegt
TÜV 07/2013
UNFALLFREI !!!
Guter Zustand !!
CHIP TUNING auf 98 KW alles Original + Gutachten + Eintragung TÜV, alle TÜV Berichte vorhanden
aus 2.HAND Auto je oreslo 160000 Zamolio bih za odgovor koliko bi me kostala carina i troskovi spedicijski usluga do registracije i ako bi mi poslali na mail kontakt telefon

Maloprije zaboravih da pozdravim sve novi sam ovde nadam se ta ce te mi oprostiti. Za Dona volio bi da mi odgovori na postavljeno pitanje i posalje broj na e mail.jos jednom pozdrav.

druze ovose ponavlja koznakoj put prelistaj malo unazad imas i broj i mail i plus sto ima kalkulator za uvoz auta tu ukucas podatke i stizemu direktno na mob odgovor dobijes vrlo brzo nemoj dase nerviras sto nema brz odgovor hvalamu i ovoliko stose bakce sa nama prelistaj unazad vrlo malo

FAHRZEUGBESCHREIBUNG
LAND ROVER Freelander Td 4 DPF Automatik mit einer Top Ausstattung ( 5 Türig )
DIESELPARTIKELFILTER NACHGERÜSTET( Eintragung + Beläge vorhanden )
GRÜNE UMWELTPLAKETTE - Euro 3
Facelift Modell
Klimaanlage
Lederausstattung in Beige
Sitzheizung Fahrer / Beifahrer
Tempomat
Elektrisches Glas Schiebedach
Anhängerkupplung
Einparkhilfe hinten
Multifunktions Lederlenkrad
Nebelscheinwerfer
Außenspiegel elektr. verstellbar + elektr. anklappbar
Elektrische Fensterheber vorne & hinten
Zentralverriegelung mit Fernbedienung
Rückbank teilbar, Kopfstützen, Mittelarmlehne, Trenngitter, Reserverad, ABS, El.Wegfahrsperre
Radio mit CD Funktion
Bordcomputer
Leichtmetallfelgen und vieles mehr....
Scheckhetfgepflegt
TÜV 07/2013
UNFALLFREI !!!
Guter Zustand !!
CHIP TUNING auf 98 KW alles Original + Gutachten + Eintragung TÜV, alle TÜV Berichte vorhanden
aus 2.HAND Auto je oreslo 160000 Zamolio bih za odgovor koliko bi me kostala carina i troskovi spedicijski usluga do registracije i ako bi mi poslali na mail kontakt telefon

http://www.don-sped.rs/kalkulator-troskova-uvoza/ evoti kalkulator

Ovako može da ti proceni da je izmedju 300 i 8000 EUR. Ako mu kažeš i koje je godište, onda možeš i precizniji obračun da dobiješ.

Rešili smo pojedinosti. Poslušao je savet, pa mi se obratio preko kalkulatora na mom sajtu.

Dobra stvar sa tim kalkulatorom je to što sam ga tako napravio da ne može da mi pošalje upit dok ne popuni sva potrebna polja.

http://www.cars.bg/u963996
..troskovi uvoza za ovaj auto?..sbzirom da sam sa Kosova dal je moguce oslobadjanje od PDV?..i dal je mooguc povracaj Bugarskog PDV za ovaj auto..?..hvala

600 €

Za bugarski porez moraš da vidiš sa bugarskim prodavcem. Moguć je povrat poreza, ali sve zavisi da li ti taj prodavac može to dati.

Što se tiče srpskog PDV-a za KiM, ranije je moglo, ali ne znam da li to još uvek funkcioniše.

Poslednja izmena:

Back