Uvoz automobila, pomoć i saveti

Dobra odvala!:D
Evo ja jos nisam video u Novom Sadu da je neko doterao bugarsko vozilo a sve iz prostog razloga sto ta bugarska vozila poticu iz Italije uglavnom i sto bi mi placali penal i davali zaradu bugarima kad mozemo da uvezemo direktno iz Italije?:per:
Plus ako pratis oglase ne vidim da se iko pohvalio da je auto uvezao iz Bugarske a i ovde na forumu se nesto ne secam da je neko bas zahtevao da mu se izracuna carina za neki auto.

Dobra odvala!:D
Evo ja jos nisam video u Novom Sadu da je neko doterao bugarsko vozilo a sve iz prostog razloga sto ta bugarska vozila poticu iz Italije uglavnom i sto bi mi placali penal i davali zaradu bugarima kad mozemo da uvezemo direktno iz Italije?:per:
Plus ako pratis oglase ne vidim da se iko pohvalio da je auto uvezao iz Bugarske a i ovde na forumu se nesto ne secam da je neko bas zahtevao da mu se izracuna carina za neki auto.

To sto ti nisi video, ne znaci da se ne desava, Bugari kupuju auta po cenama koje ja i ti ne sanjamo, pa se cena u Italiji i Bugarskoj ne razlikuje. To sto vidis cene na sajtu i na licu mesta, veruj, nije isto, velika je razlika.
Na forumu je Don,spediter iz Subotice, kome se javljaju ljudi iz Vojvodine(90%) i okolina Beograda.Zato i nema zahteva za carinu iz Bugarske.
Zato sam i ponudio pomoc za ljude koji imaju interesovanje za auta iz Bugarske.

koja je procedura da ja to ocarinim... ujak ce da mi doveze, i sta ja posle da radim, da li da ga sacekam na granici? da li bi mogao malo da mi objasnis tu proceduru posto nikad do sad nista nisam uvozio... ovo carinjenje je najveci kupleraj :D

A šta ćeš ti da uradiš na granici što tvoj ujak neće znati!?
Verovatno nisi pročitao više od 3-4 stranice foruma, ali ajde da ti sažvaćem! Najbolja varijanta da ti ujak doveze na ch tablama, ti kontaktiraš Dona i on ti sve odradi! Provereno najbolje rešenje!
Nadam se da znaš šta znači kupovati preko Recarda,ali moj savet ti je da uzmeš nešto vrednije (što je na ceni ovde) jer ti je carina na auta iz Ch-a visoka zbog standarda, tj kataloški vrednosti auta

Ne znam cemu predrasuda kad se 70% vozila u Srbiji dovozi iz Bugarske.

:eek:

To možda u Pirotu, a ne u Srbiji. Ja već 3 godine nisam ocarinio niti jedan jedini auto koji je došao iz Bugarske, a ne znam ni da je iko od mojih kolega u Subotici imao nešto takvo. A, Subotica je najjača carinarnica po broju ocarinjenih automobila.

Poslednja izmena:

Back