Uvoz automobila, pomoć i saveti

Hvala puno na savetu, ja bih najradije tako i uradio i smanjio trošak za carinjenje, neki mi to ovde u Sloveniji i savetuju ali ja nemam informacije da li je to stupilo na snagu. Da li mogu negde zvanično da dobijem tu informaciju da ne bi kasnije supruga plaćala kazne zbog toga. Onda bih ja radije uzeo Scenik DTI jer mi kažu da je to bolji motor od DCI. ne vrti se turbina stalno i bolji je.

100% proverena informacija. Moj drugar vozi ćaletovu Škodu na SLO table.

Treba mi pomoc nov sam na ovde, interesuje me neka spediterska firma iz Beograda koja je pouzda i korektna a pri tom i jeftina :) . Ja sam iz Nove Pazove uvezao bih auto iz Nemacke, ja bih isao po auto, pa sam mislio da prvo nadjem speditera pre nego sto krenem da mi pomogne oko celokupne procedure, ali ne znam koga, posto ih ima mali milion. Pozz unapred hvala.

Nisi ti u obavezi da ga cariniš u BG. Mesne nadležnosti su ukinute pre više od pola godine.

780 €

Malo mi je čudno da ima samo 29.000 km. Ako je greška, ako ima 290.000 onda mu ne treba dizati km.
Hvala Donu na odgovoru, greska je u kucanju auto je presao 290.000,oo km, ako moze jos malo pomoci
1. sta mi je potrebno od papira da se auto uveze (saobracajna i da li mi treba neki ugovor o prodaji automobila i na cije ime posto planiram da ga neko doveze na auto-vozu)
2 .da li znas nekog ko radi pravoz vozila iz nemacke (auto-voz, mislim da je to najjeftinija varijanta, nadam se da ne gresim)
3.moze li neki br tel da se dogovorimo oko detalja

Ponovo se javljam. Našao sam auto koji bih carinio, nema ga na avto-netu jer sam našao kod poznanika. U pitanju je Reno Megan Scenic 1,9/dti, JAONN5, moč motorja:72kw/1870cm3, tip motorja F9QA7 prva registracija 08.04.2004.Auto ima pređenih 250 tisuća kilometara i manuelnu klimu. Za malo pa ne treba homologacija. Sad opet pitanje, koliko bi koštala carina, pdv i ostalo što treba da mogu da ga registrujem u Srbiji na svoju ženu. I ako može na PP ili e-mail detaljniji dogovor. Hvala unapred

Hvala Donu na odgovoru, greska je u kucanju auto je presao 290.000,oo km, ako moze jos malo pomoci
1. sta mi je potrebno od papira da se auto uveze (saobracajna i da li mi treba neki ugovor o prodaji automobila i na cije ime posto planiram da ga neko doveze na auto-vozu)
2 .da li znas nekog ko radi pravoz vozila iz nemacke (auto-voz, mislim da je to najjeftinija varijanta, nadam se da ne gresim)
3.moze li neki br tel da se dogovorimo oko detalja

1. Trebaju ti brifovi.
2. Ne znam nikoga ko radi auto-voz "na skupljanje" u Nemačkoj.
3. 069/343-61-60

Ponovo se javljam. Našao sam auto koji bih carinio, nema ga na avto-netu jer sam našao kod poznanika. U pitanju je Reno Megan Scenic 1,9/dti, JAONN5, moč motorja:72kw/1870cm3, tip motorja F9QA7 prva registracija 08.04.2004.Auto ima pređenih 250 tisuća kilometara i manuelnu klimu. Za malo pa ne treba homologacija. Sad opet pitanje, koliko bi koštala carina, pdv i ostalo što treba da mogu da ga registrujem u Srbiji na svoju ženu. I ako može na PP ili e-mail detaljniji dogovor. Hvala unapred

940 € sa hml.

Km mu treba dići na 295.000.

Ne znam kakav detaljan odgovor očekuješ.

Back