Uvoz automobila, pomoć i saveti

A kako bi bilo da mi Don-u posaljemo neku kintu , da ga pocastimo za ovo? Mislim da smo svi vec malo preterali ,iako je rekao da mu nije tesko. Ako nista bar se oduzite coveku tako sto cete kod njega da zavrsite celu proceduru pri uvozu. To je najmanje sto mozemo svi ovde da uradimo za njega.

Neznate vi njega neće taj da uzme tuđe, on samo pomaže .

Poslednja izmena:
A kako bi bilo da mi Don-u posaljemo neku kintu , da ga pocastimo za ovo? Mislim da smo svi vec malo preterali ,iako je rekao da mu nije tesko. Ako nista bar se oduzite coveku tako sto cete kod njega da zavrsite celu proceduru pri uvozu. To je najmanje sto mozemo svi ovde da uradimo za njega.

Pa naravno da ce mo kod njega da radimo zato ga i pitamo...ja sam neke zvao ovde u kraju i da ih ne ocrnjujem svi su mi se popeli na k...sa nekim stvarima kao da je ovo.....necu dalje,,,,a vidim ovde covek mislim na Dona voli da radi pa i mi volimo takve ljude a ne one....

Izvini zemljace, pokusavao sam samo da ti ukazem na tvoje poznavanje maternjeg jezika. Zao mi je sto si se nasao uvredjenim, nisam nista lose mislio. Kritika je bila pozitivna, a ti si je pogresno razumeo. Pozdrav

I ja tebi da kažem da je ovo automobilizam a tu su auto mehaničari koji nisu kao ti završili višu školu za Srbski jezik.Ovde mož da se vrljaš sa padeži kako hoćeš ali nemoj direkno da diraš daljinski .Nisam mislio baš tako a kad nekog ne poznaješ i neznaš koliko kilometara škole ima onda bolje diskutuj o autima ovde a uostalom ovo je Forum i ne treba da sa ljutimo jedan na drugog.

@milosstan
Ako si citao prethodne postove i stranice ovog foruma mogao si da ustanovis da je sam covek objasnio da on ovde obitava kad ima vremena i da ce vrlo rado pomoci koliko moze! Ako je on tebi prevarant sto ti nije odgovorio.
Cak sta vise mislim da ima bas za Golfa odgovora tako da ako imalo imas mozga u glavi mogao si povezati 2 i 2.
I ja sam ti rekao grubo koliko ti je carina ali ti hoces u euro i da si kupac dosad bi vec uvezao taj auto bez informacije od Dona.
A ovde na ovom podforumu 98% ljudi samo se informise i nista ne radi i kad dobije odgovor od Dona.
Nadam se da si svestan toga i nemoj da nekog nazivas prevarantom ako ne stigne da ti odgovori jer neki ljudi u ovoj drzavi i rade i nemaju vremena da vise pored kompjutera da bi odgovorili svakom.

Poslednja izmena:
Pozdrav svima!Nov sam ovde i imam pitanje za Dona zanima me mogu li gde da skinem kakav kalkulator pa da sam racunam troskove carinjenja,pdv-a za automobile sa inostranih sajtova?I ako moze da mi kaze koliko bi me kostalo sve da mi on dotera,carina,porez.. ovaj autohttp://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5466127&show=1 ?

PITANJE ZA DONQIHOTA
KOLIKO IZNOSE TROSKOVI CARINE SPEDICIJE POREZA I OSTALOG BEZ PREVOZA ZA
GOLF 4 1.9TDI 74KW
FURTHER TECHNICAL DATA
Cubic Capacity: 1896 cm³ Number of Seats: 5 Fuel consumption combined: ca 5.1 l/100km Fuel consumption (urban): ca 6.6 l/100km Fuel consumption (extra-urban): ca 4.3 l/100km CO2-Emissions combined: ca 138 g/km Door Count: 2/3 Doors Emission Class : Euro3 Emissions Sticker: 3 (Yellow) Number of Vehicle Owners: 2 Climatisation: Automatic air conditioning Manufacturer Colour Name: Dunkelgrau metallic Interior Type: Cloth Interior Colour: Black
FEATURE SETS
ABS, Alloy wheels, Central locking, Electric windows, ESP, Full Service History, Immobilizer, Metallic, Power Assisted Steering , Front and Side Airbags
HVALA UNAPRED

710 €

Retko imam dovoz, zato što ljudi uglavnom kupuju od uvoznika poput tebe. Ako...i treba. ali, eto... Nađe se i po neko ko bi hteo vas da preskoči i ko nema poverenja u uvoznike da nisu spuštali km, a da prikazuju falš tif ili servisnu. Moraš priznati da ima i gomila takvih.

inače, u potpunosti se slažem s tobom da treba taj deo da povere onima koji to znaju da rade, inače može da im bude "skuplja pita neg' tepsija".

Nego, gde radiš carinjenje?
koliko bi mei zaslo da se uveze rover 25 1.4 16v 2004god

Hvala ti, Baobabe, ne treba meni nikakva kinta za ovo. Samo vas molim za malo strpljenja, jer zaista nemam vremena da svaki dan dolazim na forum. A, često puta i kada svratim, i vidim upite, nemam vremena za računanje ili se ne konektujem iz kancelarije, pa nemam kataloge kod sebe u tom momentu.

A, što se tiče dolaska kod mene na carinjenje, naravno da niko nema tu obavezu. Ali, kada me već neko iscima, i pokaže se da sam jeftiniji od ostalih ili da pružam kvalitetniju i potpuniju uslugu, ne vidim razlog zašto ne bi kod mene sve završio.

Poslednja izmena:

Back