Zao mi je sto vecina ljudi ne moze vise da uziva u lepotama automobila, i da je postalo samo bitno da li da ugradim plin da bi se jeftinije vozio..
Ako izuzmemo firme koje se bave profesinalno restauracijom, vecina ljudi (bar ovde gde ja zivim) se bavi restauracijom iz ljubavi prema odredjenim automobilima, znaci iz hobija i to uglavnom kada se ima vremena. Niko u privatnoj reziji ne moze sam da uradi kompletnu restauraciju, pa se odredjeni sklopovi nose specijalistima da to urade kako treba. Nista lepse kad dodje vikend, otvoris magacin/garazu, skuvas kafu, i lagano radis na necemu sto volis...

Takodje, ima puno klubova gde mozes da se informises/druzis sa ljudima istih interesovanja, a i dobar je izvor za pronalazenje i kupovinu delova.
Kao sto si rekao, ne isplate se svi automobili da se restauriraju, tj da imaju vrednost vecu od ulozene, ali svakako ovde to je mnogo lakse finansijski podneti.
I kako sto rekoh zadovoljstvo je u pitanju, niko to ne prodaje (hobisti) da zaradi osim ako nema mesta u garazi ili seli ili u krajnjem slucaju treba hitno novac...