UVLACE NAS U NATO?!

Stvarno mi je zao sto se nisam ovoga jutros setio,pa bi bilo vise poruka........Tadic hoce da Srbija udje u NATO!Pa mi smo uvek bili Ruski saveznici!Po meni je NATO najbolje organizovana i finansirana teroristicka organizacija!Tadic jos nije odustao da Srbiju iza ledja gradjana uvuce u nato................

Imate noge i ruke.......imate mozak......dakle sta vam vise treba....ako vas sve toliko potresa ovo organizujte protest..drage volje cu da dodjem:roll:!

ja mislim da je komentar krajnje konzervativan i ne-progresivan...;)

А ово ти је ваљда прогресивно... не да сам се сада изнервирао... ух...

17:59
ВИШЕ ОД 100 СТАРЕШИНА НА ШКОЛОВАЊУ У САД

БЕОГРАД – Војни аташе САД Ерик Вон Тирш изјавио је данас да ће у току 2009. године више од 60 подофицира и официра Војске Србије бити послато на школовање у Америку а да се наредне године планира обука за још око 50 старешина из Србије.
На представљању овогодишњих полазника америчких војних школа у америчкој резиденцији у Београду, Тирш је рекао да велики број старешина који из Србије иду у школовање у САД сведочи о постојању обостраног високог степена поверења.
Тирш је рекао да САД улажу велике напоре и средства да омогуће школовање старешина из Србије на колеџима у Америци због тога што такве активности позитивно утичу на односе две земље и због тога што се то дугорочно исплати.
Он је додао да су САД отвориле за Србију комплетан систем свог војног школства и рекао да извештаји о школовању српских старешина говоре да су они до сада увек остваривали изузетне резултате у Америци.

Бета

А ово ти је ваљда прогресивно... не да сам се сада изнервирао... ух...

17:59
ВИШЕ ОД 100 СТАРЕШИНА НА ШКОЛОВАЊУ У САД

БЕОГРАД – Војни аташе САД Ерик Вон Тирш изјавио је данас да ће у току 2009. године више од 60 подофицира и официра Војске Србије бити послато на школовање у Америку а да се наредне године планира обука за још око 50 старешина из Србије.
На представљању овогодишњих полазника америчких војних школа у америчкој резиденцији у Београду, Тирш је рекао да велики број старешина који из Србије иду у школовање у САД сведочи о постојању обостраног високог степена поверења.
Тирш је рекао да САД улажу велике напоре и средства да омогуће школовање старешина из Србије на колеџима у Америци због тога што такве активности позитивно утичу на односе две земље и због тога што се то дугорочно исплати.
Он је додао да су САД отвориле за Србију комплетан систем свог војног школства и рекао да извештаји о школовању српских старешина говоре да су они до сада увек остваривали изузетне резултате у Америци.

Бета

Bilo je krajnje vreme.;)

Bilo je krajnje vreme.;)

da bilo je vreme !!!!
a doci ce nazalost vreme da ce isti ti oficiri stati na celo esalona i povesti srbe u okviru NATO trupa protiv neke nedisciplinovane drzave ko zna gde. I ZA CIJE BABE ZDRAVLJE PITAM JA TEBE ???? STA CE SRBIJA IMATI OD TOGA OSIM MRZNJE NARODA TE NAPADNUTE DRZAVE I NEKI MRTVACKI SANDUK PRIDE !!!!
nemoj mi samo o tome da se radi o razmeni iskustava itd....

da bilo je vreme !!!!
a doci ce nazalost vreme da ce isti ti oficiri stati na celo esalona i povesti srbe u okviru NATO trupa protiv neke nedisciplinovane drzave ko zna gde. I ZA CIJE BABE ZDRAVLJE PITAM JA TEBE ???? STA CE SRBIJA IMATI OD TOGA OSIM MRZNJE NARODA TE NAPADNUTE DRZAVE I NEKI MRTVACKI SANDUK PRIDE !!!!
nemoj mi samo o tome da se radi o razmeni iskustava itd....

Ko mrzi Holandiju?:D

Vish da swi samo tamo jure,a memberi i founderi su i EU-a i NATO-a...;)

Stvarno mi nije jasno koji majmun dade čoveku mozak da razmišlja kada ne zna da ga upotrebljava.
Ako je cela EU u Natou, za čije babe zdravlje mi uvek ali uvek mora da prkosimo i izvlačimo deblji kraj?

Poslednja izmena:
Stvarno mi nije jasno koji majmun dade čoveku mozak da razmišlja kada ne zna da ga upotrebljava.
Ako je cela EU u Natou, za čije babe zdravlje mi uvek ali uvek mora da prkosimo i izvučemo deblji kraj?

pa mi smo taj deblji kraj vec izvukli.zahvaljujuci NATU-u i EU i zemlju su nam razvukli,narod ojadili,vratili nas 50 godina unazad-i posto je to sve zavrseno STA TO MI KONKRETNO GUBIMO A STA DOBIJAMO ULASKOM U NATO ??????????

pa mi smo taj deblji kraj vec izvukli.zahvaljujuci NATU-u i EU i zemlju su nam razvukli,narod ojadili,vratili nas 50 godina unazad-i posto je to sve zavrseno STA TO MI KONKRETNO GUBIMO A STA DOBIJAMO ULASKOM U NATO ??????????

A šta smo uradili da ispravimo greške iz prošlosti, jesmo li naučili nešto?
Nismo, dobili smo po repu i namesto da taj rep timarimo mi udaramo po nosu svakog ko naiđe pa će nam đavo biti kriv kad nam ga jedared odseku.
Sa rogatima se nije bosti pa ako je to moja baba znala pre 70 godina zar je naša generacija retardirana pa ne ume da mudruje već uvek glavom o zid ko papani.
Niko nije istupio iz natoa pa im verovatno nije loše tamo.

Ono što je prethodno trebalo da se uradi jeste da se trebao ispostaviti račun za materijalnu i nematerijalnu štetu, ali ko to da uradi kada su u ovoj državi na vlasti uvek kukavice i poltroni željni vlastitog uspeha.

e to je trebalo,I URADICE NEKO NEKAD A TO JE NEKI SRPSKI DRZAVNIK-KOGA SRBIJA ZELJNO CEKA>....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
umesto da trazimo ratnu stetu nasi politicari pozurise da ociste dunav od srusenih mostova
kako bi dunav bio plovan da nemacka privreda normalno funkcionise !!!!
umesto da ne dozvoli ciscenje dok gospoda iz "MILOSRDNOG ANDJELA"ne popravi sve sto je porusila,plati odstete ranjenima i porodicama poginulih-ako se to moze u opste platiti......
nase jajare pohrlise da prime prijateljski zagrljaj od dragog im solane na crvenom tepihu,uz sve pocasti posle nekoliko godina od rata.....PA KO BRE DA NAS RAZUME I POSTUJE OVAKVE ?????

A šta smo uradili da ispravimo greške iz prošlosti, jesmo li naučili nešto?
Nismo, dobili smo po repu i namesto da taj rep timarimo mi udaramo po nosu svakog ko naiđe pa će nam đavo biti kriv kad nam ga jedared odseku.
Sa rogatima se nije bosti pa ako je to moja baba znala pre 70 godina zar je naša generacija retardirana pa ne ume da mudruje već uvek glavom o zid ko papani.
Niko nije istupio iz natoa pa im verovatno nije loše tamo.

ma lepo ti je baba govorila !! tacno je da smo pre 70 god.usli u NATO eheee,ali sad kad ni 89,90,91 nisu slusali tvoju babu,pa su nam ti rogati pokazali koja carapa na koju nogu ide sad bi nas odlazak u NATO dokusurio.
pa mi bre ne mozemo da obezbedimo vojsci po 3 normalna obroka a kamo li da je naoruzamo i opremimo po NATO standardima !!!!!!

Back