Uvek se bojim udariće me auto, a na meni poderane gaće!

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jes' da zvuci uvrnuto, ali sujeverje, osim sto je svojevrsni generator strahova, bi moglo da pomogne u njihovoj prevenciji, ono kad se neko plasi da se plasi. :D Znaci bolje je ne razmisljati o negativnim pojavama, dogadjajima i sl. da ne bi bili "prizvani. :)
Moj komsija Sajko je tako skolskom drugaru Lazi "prizvao" udes, isli ka skoli pesaka, nekih dvajes minuta se giljalo ka centru grada, i Sajko onako nicim izazvan provali: "Sta bi bilo Laki da na tebe sad naleti auto." Svega par koraka dalje, dok su prelazili pesacki, Lazu puknu kola i zavrsi decko u bolnici umesto u skoli, a Sajko nije bio ni okrznut. Laza je kasnije studirao teologiju, nije se zapopio, radi u muriji, a kad vidi Sajka kao da vidi crnog djavola.

Zamisljam kako nekog izlomljenog voze na urgentni a on se pravda da nema pojima otkud cepane gace na njegovoj guzci:lol:

strasno z:cry: ne znam da l da se smejem ili placem.

ja ne brinem o gacama,uvek su ok ili super,nego pre bih brinula o dlakavim nogama.
Mada,i to se desilo,ali bila sam cista i mirisna,okupana,pa ne mogu biti savrsena.Da,doktori se bas secaju mojih nogu. i mene.

Back