uvek pametni

hirajgoagain

Zaslužan član
Poruka
127.156
sigurno znate nekog ko je uvek pametan...

i jedva cekate da vidite kako je nekad glup

ali on se ne odaje.

i sta cete onda? sta bude s tima sto su uvek pametni? kako su uspeli?

us tvari vidite mu i neku nesavrsenost ali ne mozete da ga oborite na tom osnovu npr zezate ga da je ruzan al njega to ne pogadja...

Ej spavaju ljudi:lol:nema ko je uvek pametan..to su samo onda teme kojih se doticemo pa ne cackamo tamo de je najtanji..al uglavnom kad sam pomislio da je neka riba pametna i stalozena..samo je dovoljno da pomenem sex i nasla se na tankom ledu..uopsteno se tu pogube na teme o m-z odnosima..ili ako je preterano pametan za jednu oblast onda izgubi korak s vremenom i ne prati aktuelna kulturna desavanja

AhaM...Svi znamo takve. I to je u neku ruku jako zamorno a u neku ruku malkice destruktivno za okolinu, jer polako postaju sami...najpametniji a sami. Znas kako kazu, ako pogosis centar, sve drugo si promasio. Mozes se objasnjavati samo sa nekim kome se da objasniti; u protivnom ti je zalud trud. Kod meen u Vojvodini ima izreka po pitanju pameti i toga kako si drugi uvek najpametniji pa se na konto toga kaze, kako svi nesto pametuju i drangulisu a kako drugi ne mogu doci do izrazaja., a ona glasi: "Od Vas tako pametnih mi glupi ne mozemo da dodjemo na red". naravno da se sve odnosi na cinizam i na ironicnost, to jest da ne mozes doci na red da izustis jer neko stalno nesto sebe uvelicava i prolongira. Kako su uspeli? Nema tu sta da uspeju ili ne uspeju...To su takvi ljudi, malkice egocentrici i malcice sebicnjaci. sami sebi dovoljni i gladni paznje da su sve oke uvek uprste u njih. To ti je kao kaad dobije peticu u skoli...Nije tesko dobiti pet, vazno je zadrzati taj uspeh, o tome se radi. He, he...to je samo kada bi se zezali...svi mi imamo Ahilovu petu i svako ima slabu tacku, samo je fora sta je to kod koga. Ali to je opet velicina coveka da ne gadja se sa slabostima, to rade samo kukavice. :kiss:

ali on se ne odaje.

us tvari vidite mu i neku nesavrsenost ali ne mozete da ga oborite na tom osnovu npr zezate ga da je ruzan al njega to ne pogadja...

Ja sam recimo onako natprosecno inteligentan, strahovito puno sam pametan i nacitan. Druge ljude ljude poducavam kako da budu pametni, vredni i posteni.

ali on se ne odaje.

Ja sam uvek pametna i ne vidim u cemu je problem?

ali on se ne odaje.

znam...to sam JA
I PAMETNA SAM NA POKOJNOG TATU

al se zato mnogo obradujem kad ispadnem glupa...to me baš zasmijava...i pred drugima, još kažem: al sam glupaaaa

ali on se ne odaje.

Niko od nas nije savrsen.Da li je neko pametan ili glup,to se moze ustanoviti pre ili kasnije.Ne volim ljude koji se trude da uvek budu pametni,ali volim one koji se trude da daju sve od sebe u svakoj prilici,u svakom segmentu drustvenog zivota. :)

A opet,ako je neko prirodno glup,to nije znak da treba biti predmet podsmeha ili omalovazavanja od strane drugih.Na kraju krajeva,ukoliko kod nekoga ne postoji volja i samoinicijativa da se pokrene i uradi nesto pametno,nista nece vredeti ukoliko je samo preterano pametan. :)

jagodice morash da imash sheto chulo i napipavash i pratish reakcije
lik samo dobro prikriva slabosti i kad ga neshto zaboli ko svakog samo on to prikrije al mu je teshko
e sad, morash da oktrijesh tu slabu tachku i stalno i brutalno udarash po njoj i 1 od 2 stvari ce se desiti:
ili ce nastaviti da se folira ali ako si dovoljno introspektivna videcesh znakove da si ga dosta potresla i da se jede iznutra ali ne zeli da se to vidi
nalazi zadovoljstvo u tome da si mu nanela patnju i nemoj da te deprimira shto ne pokazuje muku u javnosti jer mu jeste teshko:)))
ili druga stvar koja moze da se desi da prsne nachisto i pobesni i izlaje se pred svima i to je tek potpuna pobeda onda ga stalno gazi na tu bolnu tachku dok ne pukne kad god ga vidish
problem je shto missim realno...nisi ti taj kapacitet da uochish slabosti drugih pa zloupotrebish...suvishe si velika svetica
nemash ddovoljan IQ

aj u zdravlje

jednom sam se upiskila na ispitu da bih ga zavrsila do kraja! i prosla sam... dobila sam 6 sto je bolje od 5. to nije tema

pre ispita sam se nalila kafom i najela grozdja, videti ONU dijetu... nisam razmisljala o ispitu

*bilo je ako oces da idesh u wc moras da predash papir a ono radi se maks 4 sata a ima dosta da se pise i za 6

Poslednja izmena:

Back