- Poruka
- 131.133
Čim se pomene rimovanje eto mene.De mi je sad badri i ostali iz ekipe za rimovanje, ovako solo zvučim prilično nenormalno![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čim se pomene rimovanje eto mene.De mi je sad badri i ostali iz ekipe za rimovanje, ovako solo zvučim prilično nenormalno![]()
Nemam, ali jednu nazovi "prijateljicu" sam zbog toga prekrizio za sva vremena kada mi je prasicetina sve zasrala kod jedne jedva punoljetnice.Imate li vi nekog, kao @tab503 mene, ko vam stalno ulece djonom i ubija svaku sansu da se predstavite u sto boljem svetlu pred zenskama?![]()
Pa sa seksom ima neposrednu vezu, ustvari sa izostankom istog zbog 'uleta' nekog sa strane....Imam, kako da ne.. samo ne kontam kakve to ima veze sa ljubavi a pogotovo sa seksom?![]()
Cuti i samo se izvini
Ništa bre, pa sam si se prozvao na ono memento mori korisnik ako sam te dobro skontala..
uglavnom radimo to sami sebi..upletemo se kao pile u kucinu pa ne znamo ni sta smo hteliImate li vi nekog, kao @tab503 mene, ko vam stalno ulece djonom i ubija svaku sansu da se predstavite u sto boljem svetlu pred zenskama?![]()
Kako da se ne prozovem kad mi je to potpis xDNišta bre, pa sam si se prozvao na ono memento mori korisnik ako sam te dobro skontala..A to smo svi ovde osim obojenih što kaže corvus
![]()
Aaaaaa to li je..Kako da se ne prozovem kad mi je to potpis xD
Da li je ovo mogiceeee. Da bas koristis tako retku latinsku izreku i bas ja istu imam kao potpisAaaaaa to li je..ne vidim ti ja to s fona, mora zarotiram ekran
Vid stvarno hehe
Изини, Кево.A sinoc bilo bicuj me Stojane, ovaj banuj me tabe
Cuti i samo se izvini
uglavnom radimo to sami sebi..upletemo se kao pile u kucinu pa ne znamo ni sta smo hteli![]()
opaImate li vi nekog, kao @tab503 mene, ko vam stalno ulece djonom i ubija svaku sansu da se predstavite u sto boljem svetlu pred zenskama?![]()