- Poruka
- 98.699
Imate li vi nekog, kao @tab503 mene, ko vam stalno ulece djonom i ubija svaku sansu da se predstavite u sto boljem svetlu pred zenskama? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
volim i ja tebe...ponekad
volim i ja tebe...ponekad![]()
sam svoj majstorMeni ne treba niko mogu ja to i sam.![]()
necemoNemam.
Da li ćete se najutiti ako vam kažem da je tema šlihtarska i pristrasna?
Samo za izabrane?posto je tema sve suprotno od toga kako si je ti shvatio![]()
To o meni?Memento mori korisnik![]()
Ti, ja, neko drugi, nebitno.. Svidelo mi se to smrtni korisnikTo o meni?
jao, bas lepo od tebe sto nas smatras besmrtnimasa nekim smrtnim korisnikom
ALI der ken bi onli uan pa vi vidite šta ćetejao, bas lepo od tebe sto nas smatras besmrtnima![]()
Da ja otvorim temu poput ove nestala bi vrlo brzojao, bas lepo od tebe sto nas smatras besmrtnima![]()
kako god okrenemo, onaj srkac ce ostati besmrtan na ovom forumu..u rangu praj the lord -ajao, bas lepo od tebe sto nas smatras besmrtnima![]()
Aaaa ne ne ne bih ja nikad to unapređenje prihvatila pa taman da me moleMogu i tebe da unaprede, srebrna, pa da se zezaš sa njima na posebnom mestu...
jaALI der ken bi onli uan pa vi vidite šta ćete
Ne znaš šta propuštaš!Aaaa ne ne ne bih ja nikad to unapređenje prihvatila pa taman da me mole![]()
ne bi i nema razloga da potenciras to vise posto tema nije pljuvackaWay
Da ja otvorim temu poput ove nestala bi vrlo brzo
Kako nije, kada vas neko predstavlja u lošem svetlu pred ribama?ne bi i nema razloga da potenciras to vise posto tema nije pljuvacka
Okle da siđu, sa nevidljivog trona?oni siđu da bi se igrali sa tobom?
evo tebe cemo da hvalimo kako si mega frajerKako nije, kada vas neko predstavlja u lošem svetlu pred ribama?
Nije nevidljiv, ako te brišu.Okle da siđu, sa nevidljivog trona?