Uvecanje G tacke

kao sto neki misle da je oke
neki misle da nije
pa nekima moyda toliko smeta
bas koliko vama ne smeta

Ok, jasno. Jednostavno su ljudi razliciti i razlicito misle, sto mi se uvek dopadalo.
Sto se mene tice, svako moze sa sobom da radi sta hoce, sve dok to ne ugrozava mene na neki nacin, a u nekim slucajevima cak i tada ne treba da se obazire na mene. Ako moj partner hoce da uveca ili smanji penis ili promeni nesto na sebi, moglo bi da me se tice. Ali ako neka zena uveca neki deo svoje vagine i time dostize vece seksualno zadovoljstvo, ne vidim kako se to mene tice i sto bi moglo da mi smeta.
Ali da, nekima mozda toliko smeta,
koliko nama ne smeta.

Estetska hirurgija, osim što nam pomaže da se dopadnemo sebi a i drugima, najzad je u prvi plan stavila uživanje žena. Rec je o intimnoj hirurgiji koja ce vas vinuti do zvezda.

Uvecanje G tacke je jedna od rutinskih operacija koje se vec obavljaju u zemljama Amerike, a odskora i kod nas. U pitanju je intervencija koja se uporedjuje sa pirsingom na prednjem zidu vagine. U mekani deo tog tkiva ubrizgava se kolagen velicine dugmeta koji ispupcava G tacku i tako je cini pristupacnijom. Rezultat te intervencije je seksualno zadovoljstvo koje se ne može porediti ni sa bilo kojim prethodnim iskustvima. Osecanje konstantnog uzbudjenja koje traje i do 6 meseci, je ono što vam pruža ova intervencija. ...Xaxaxa,sad ovo nadjox na internetu...Sta mislite o ovome? :heart:

pa, seko, kad bi je uvećali, onde se više ne bi zvala tačka

G tačka
Од sexsaveti

Šta je G-tačka?

Ime dolazi od od prvog slova prezimena dr Grafenberga koji je pisao o ovom naročitom delu ženske genitalne anatomije u 50-tim godinama prošlog veka. Iako još traju sporenja oko toga da li se radi o mitu ili naučnoj istini, većina smatra da se radi o zadebljanju na gornjoj strani vaginalnog zida koje je bogato nervima i stoga izuzetno podložno nadraživanju. Međutim, verovatno se ipak radi o mestu preko koga može da se stimuliše prostata koja, iako manja nego kod muškaraca, takođe okružuje ulaz u uretru kod žena. Kako bilo, ova zona popularno nazvana G-tačka predstavlja izuzetno osetljivo mesto kod žena, ali samo ako su jako uzbuđene.

Gde se nalazi G-tačka?

G tačka

Ako vam partnerka leži na leđima njena G-tačka je locirana oko četiri centimetra unutar vagine, na gornjem zidu. Najjači orgazam žena doživljava ako joj je stimulisana ova tačka. Ovu oblast unutar gornjeg zida vagine ćete prepoznati po karakterističnom zadebljanju koje je tokom uzbuđenja nalik sunđerastom tkivu. Orgazam G-tačke smatra se ženskom ejakulacijom, za koju za koju oni koji su je iskusili tvrde da zaista postoji.

Tehnika stimulacije

Sa prstima pet do šest centimetara unutar vagine, okrenutih jagodicama prema gore, pravite kružne pokrete duž celog gornjeg zida. Kada naiđete na deo zida (otprilike tri vodoravna prsta unutar vagine) koji se čini blago zadebljalim i drugačijim od ostalog tkiva, našli ste G-tačku! Još jednom naglašavamo da je potrebno da žena prethodno bude dobro uzbuđena i da joj je bešika prazna kako je ne bi teralo na mokrenje.

G-tačku možete direktno stimulisati blagim kružnim pokretima, nežno pritiskajući prema stomaku.

Stimulacija se može vršiti i pomeranjem prstiju napred-nazad u vagini čime se dodatno stimulišu i ostali delovi. Ključno je samo pronaći pravi ritam koji će ženu dovesti do ekstaze!

G-tačku možete stimulisati i penisom tokom odnosa, no to zahteva pronalaženje prave poze. Ubodi otpozadi sa pokretima od gore prema dole ili poza gde je žena odgore, nagnuta prema nazad, mogu vam pomoći u ovome. (pogledaj odeljak „seks poze“)

Motikom da se samozadovoljavaju?!?! :eek:
Nisam znao da si takva perverzuša. :zper:

Mislim, drška još kako - tako, al' kud će onaj prošireni deo?

Kod lopate mož' sve da otkliza u nepoznatom pravcu

E, nije tako loše pričati sam sa sobom.
Mogao bih i da se kloniram, pa da vodim dijalog...
I da se posvadjamo ko ljudi

drago mi je da sam te inspirisala :zcepanje:....a motika sluzi da bi ljudi bili manje dokoni.....:whistling:

Ok, jasno. Jednostavno su ljudi razliciti i razlicito misle, sto mi se uvek dopadalo.
Sto se mene tice, svako moze sa sobom da radi sta hoce, sve dok to ne ugrozava mene na neki nacin, a u nekim slucajevima cak i tada ne treba da se obazire na mene. Ako moj partner hoce da uveca ili smanji penis ili promeni nesto na sebi, moglo bi da me se tice. Ali ako neka zena uveca neki deo svoje vagine i time dostize vece seksualno zadovoljstvo, ne vidim kako se to mene tice i sto bi moglo da mi smeta.
Ali da, nekima mozda toliko smeta,
koliko nama ne smeta.

to toliko ne bih velicala
mislim trebalo je da stoji sa znacima navoda
generalno da, neka radi sta ko hoce, i ne samo zbog toga sto sam im ja dala dozvolu, nego sto to svakako stoji
ali kada pogledas kako je sve postalo nebulozno
kako se ljudi igraju kreatora, menjaju prirodu
meni je sve vise besmisleno
vise ne mogu ni da se iznenadim,
i sve vodi ka toj nekoj nasilnoj toleranciji i razumevanju
nedostaje mi strast, misljenje, sve mi je sve jedno
meni se to ne svidja
zasto se niko ne potrudi da poradi na svojoj inteligenciji
sve se desava na fizickom nivou
samo spoljasnjost samo plastika
najgore od svega sto nema vise ni gorcine dok ovo pisem
sve mi svejedno
ali negde iz nekog ugla vrishtuljak mashe rukama

to toliko ne bih velicala
mislim trebalo je da stoji sa znacima navoda
generalno da, neka radi sta ko hoce, i ne samo zbog toga sto sam im ja dala dozvolu, nego sto to svakako stoji
ali kada pogledas kako je sve postalo nebulozno
kako se ljudi igraju kreatora, menjaju prirodu
meni je sve vise besmisleno

vise ne mogu ni da se iznenadim,
i sve vodi ka toj nekoj nasilnoj toleranciji i razumevanju
nedostaje mi strast, misljenje, sve mi je sve jedno
meni se to ne svidja
zasto se niko ne potrudi da poradi na svojoj inteligenciji
sve se desava na fizickom nivou
samo spoljasnjost samo plastika

najgore od svega sto nema vise ni gorcine dok ovo pisem
sve mi svejedno
ali negde iz nekog ugla vrishtuljak mashe rukama

Ljudi se igraju, menjaju, shvatili su da su stekli izvesnu moc, moc menjanja prirode, samim tim i svoga tela kao deo prirode. Ali ne vidim tu nista tragicno. Mi smo tako sicusni, tako nebitni, tako prolazni. To sto se mi igramo, nece skoditi prirodi. Planeta ce biti tu jos mnogo nakon sto nas nestane, ocistice se od nasih igracaka i sve ce biti ok. Jeste mnogo toga nebulozno i besmisleno, pre svega povrsno. Ali sam zivot je besmislen , pa kako ocekivati nesto drugo od nas koji zivimo.

Rade neki na svojoj inteligenciji. No, to se ne vidi odoka. Pa kao da se i ne desava, u svetu punom povrsnosti.

Ali ova stvar sa uvecanjem G tacke, ako stvarno uvecava seksualno zadovoljstvo, meni je to nesto kao konzumacija psiho-aktivnih supstanci koje treba da intenziviraju nase uzivanje i osecanja. Samo sto nije stetno kao droge. Tu nekako ne uspevam da vidim povrsnost koja prati neke druge estetske operacije (uvecanje sisa ili zatezanje lica). Ovo cak i ne bih nasvala estetskom operacijom, jer ne utice direktno na fizicku lepotu. Mozda posredno, kao rezultat seksualnog zadovoljstva, ako je to moguce.

Sva ta ogorcenost zbog povrsnosti sveta... I ona je besmislena. I nestace kad nestanu ljudi. I onda ce sve biti kako valja. Mada je meni i sad sve ok :).

Ljudi se igraju, menjaju, shvatili su da su stekli izvesnu moc, moc menjanja prirode, samim tim i svoga tela kao deo prirode. Ali ne vidim tu nista tragicno. Mi smo tako sicusni, tako nebitni, tako prolazni. To sto se mi igramo, nece skoditi prirodi. Planeta ce biti tu jos mnogo nakon sto nas nestane, ocistice se od nasih igracaka i sve ce biti ok. Jeste mnogo toga nebulozno i besmisleno, pre svega povrsno. Ali sam zivot je besmislen , pa kako ocekivati nesto drugo od nas koji zivimo.

Rade neki na svojoj inteligenciji. No, to se ne vidi odoka. Pa kao da se i ne desava, u svetu punom povrsnosti.

Ali ova stvar sa uvecanjem G tacke, ako stvarno uvecava seksualno zadovoljstvo, meni je to nesto kao konzumacija psiho-aktivnih supstanci koje treba da intenziviraju nase uzivanje i osecanja. Samo sto nije stetno kao droge. Tu nekako ne uspevam da vidim povrsnost koja prati neke druge estetske operacije (uvecanje sisa ili zatezanje lica). Ovo cak i ne bih nasvala estetskom operacijom, jer ne utice direktno na fizicku lepotu. Mozda posredno, kao rezultat seksualnog zadovoljstva, ako je to moguce.

Sva ta ogorcenost zbog povrsnosti sveta... I ona je besmislena. I nestace kad nestanu ljudi. I onda ce sve biti kako valja. Mada je meni i sad sve ok :).
covecije igre su dovele planetu do propasti. bas iz razloga sto misle da su mocni.prirodu treba postovati i ziveti u skladu sa njom, da bi zivot bio smislen. upravo zbog igrica postaje besmislen.
jer covek misli da nema limita.
mi jos uvek ne znamo stetne posledice botoxa. na licu okolno tkivo atrofira. sta ako posle botoxiranja g tacke, unisti nervne zavrsetke, desi se proces da vise nema zadovoljenja kada efekat prodje?
moj rezime je jednostavan
mogu da ugrade i mlaznjak u g tacku
ostaje tuzna cinejnica o besmislenosti akta, ako se samo setimo da ljudi gotovo uopste ne upraznjavaju seks.

covecije igre su dovele planetu do propasti. bas iz razloga sto misle da su mocni.prirodu treba postovati i ziveti u skladu sa njom, da bi zivot bio smislen. upravo zbog igrica postaje besmislen.
jer covek misli da nema limita.
mi jos uvek ne znamo stetne posledice botoxa. na licu okolno tkivo atrofira. sta ako posle botoxiranja g tacke, unisti nervne zavrsetke, desi se proces da vise nema zadovoljenja kada efekat prodje?
moj rezime je jednostavan
mogu da ugrade i mlaznjak u g tacku
ostaje tuzna cinejnica o besmislenosti akta, ako se samo setimo da ljudi gotovo uopste ne upraznjavaju seks.

Uvecanje G tacke se ne vrsi ubrizgavanjem botoksa, to bi bilo potpuno kontraproduktivno jer botoks, kako sto znamo, paralise nerve.
U G tacku se ubrizgava ili sopstvena mast ili hijaluronska kiselina, takodje prirodan sastojak ljudskog tela.

Ovim ne branim zahvat uvecanja G tacke, samo kazem kako jeste.
Postupak cak ni ne garantuje da ce osetljivost tog dela vagine biti veca, moze da se desi sasvim suprotna stvar.

Back