Uvecana jetra-lecenje

BROJSOV CAJ

Zapravo za dugovečnost i zdravlje ne postoji nikakva tajna formula. Sve je tako jednostavno i na dohvat ruke. Prirodna ishrana presnom hranom, umerenost u jelu i piću, pogled na život sa vedrije strane, garancija su za dug i zdrav život.
Savetujem ti Brojsov caj ! Njegova najvažnija uloga je u odstranjivanju otrova iz organizma i sigurnom jacanju otpornosti.
Priprema je sledeca :
Jednu supenu kašiku žalfije staviti u 1/2 litra ključale vode i neka vri 3 minuta. Skloniti sa vatre i dodati po prstohvat matičnjaka, kantariona i nane. Poklopiti i ostaviti da odstoji 10 minuta. Zatim čaj treba procediti i podeliti u dve jednake količine, prvu polovinu popiti pre doručka, a drugu u toku dana ili pred spavanje. Čaj se pije nezaslađen, a kuva se u emajliranoj (iznutra-ne oštećenoj) posudi. Pokusaj , i videces koliko ce ti pomoci
 
Da li se neko izlecio od uvecane jetre, i kojom metodom?
Unapred zahvalan

Zapravo najbolji lek za jetru u svakom smislu je sareni ckalj tj. seme iz pomenute biljke koje u sebi sadrzi element " silimarin " . Recimo bilderi dosta koriste silimarin u obliku kapsula kako bi se sacuvali od steroida koji su inace veoma toksicni i veoma brzo prouzrokuju ostecena na organima pogotovo na jetri .pozz
 
Otkriven je hemagijom na jetri, ništa nije prepisano već samo kontrola na tri meseca. Odlakom kod drugog lekara prepisan je lek Propranolol, pa me interesuje vaše mišljenje, da li početi terapiju, ili otići i kod trećeg lekara po mišljenje?
 
Била репортажа пре неку годину о типу од педестак година с тешко оболелом јетром, тамо негде из околине Рашке, лекари га отписали, али један од интерниста му је приватно рекао да узима само и искључиво пресно козје млеко, сурутку, козије кисело млеко, ситни сир од пресног козјег млека(онај што се код нас зове сремски сир, или самокис од крављег млека).
Оздравио после неколико месеци.
 

Back
Top