Utvrđivanje broja poginulih u ratovima u bivšoj Jugoslaviji

• Začetnik teme Začetnik teme kyo.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
tokyo:
:lol: :lol: :lol:

a znam najmanje 10 Nikola, a sve sami zagorci, podravci , varaždinci, purgeri...

kakve veze ima kako se zoveš

pa ima i ovdje ljudi koji se zovu Slobodan itd...

pa nikom ništa

"bezbedno" je

i slobodno dođi

samo imam malih preporuka

Nemoj spominjati Miloševića, Šešelja, Mladića, Karađića u lijepom kontekstu i za čas ćeš se uklopiti

zatim nemoj forsirat riječ "bre" ili pak govoriti o velikoj Srbiji i krajni

a za ostalo ne brini
....I NEMOJ SPOMINJATI DA SI SRBIN ILI DA SU TI UBILI HRVATI KOGA OD FAMILIJE,ILI DA JASENOVAC UOPSTE POSTOJI,ODREKNI SE SLAVE I SRPSTVA I .......ZA OSTALO NE BRINI...BOLJE TI OSTANI OVDE,TU SI MOGLA.MOZES I MOCI CES DA BUDES KO KOD ZELIS ILI DA PRICAS STA GOD ZELIS I DA SE MOLIS KAKO TI SRCE HOCE

sergeronimo:
....I NEMOJ SPOMINJATI DA SI SRBIN ILI DA SU TI UBILI HRVATI KOGA OD FAMILIJE,ILI DA JASENOVAC UOPSTE POSTOJI,ODREKNI SE SLAVE I SRPSTVA I .......ZA OSTALO NE BRINI...BOLJE TI OSTANI OVDE,TU SI MOGLA.MOZES I MOCI CES DA BUDES KO KOD ZELIS ILI DA PRICAS STA GOD ZELIS I DA SE MOLIS KAKO TI SRCE HOCE

a čuj za eremitu i jerrya baš i ne bi bilo bezbedno

pogotovo ako bi se sreli s tipom poput ante_ante (forumaš s hrvatskog sajta) :lol:

hektorius:
Cisto sumnjam da bi i jednom i drugom palo na pamet da dolaze u RH, prvi je samo na papiru jak a drugi mi ne deluje glup, a taj Tonci...i on je samo na papiru jak.

Tonči je poput eremite samo naravno u hrvatskom stilu pisanja

šteta što ne postuje na ovom forumu

pa da vidite šat je patriotizam i koliko se trudi lik da kopa po internetu i objavljuje

on j eremita na kvadrat :lol:

tokyo:
Tonči je poput eremite samo naravno u hrvatskom stilu pisanja

šteta što ne postuje na ovom forumu

pa da vidite šat je patriotizam i koliko se trudi lik da kopa po internetu i objavljuje

on j eremita na kvadrat :lol:
Vidis, za mene je radikalizam, ili ekstremizam sve samo ne patriotizam, pa svejedno koje je boje, jer takvi stete najvise upravo svojoj naciji, a najgore od svega je sto su ubedjeni kako je samo to ispravno, i nista drugo, dakle nema razumnih razgovora, nema dogovora, kompromisa, itd... i tako kenjaju i kenjaju i kenjaju...pa nek kenjaju, nesto drugo i ne umeju...

hektorius:
Vidis, za mene je radikalizam, ili ekstremizam sve samo ne patriotizam, pa svejedno koje je boje, jer takvi stete najvise upravo svojoj naciji, a najgore od svega je sto su ubedjeni kako je samo to ispravno, i nista drugo, dakle nema razumnih razgovora, nema dogovora, kompromisa, itd... i tako kenjaju i kenjaju i kenjaju...pa nek kenjaju, nesto drugo i ne umeju...
pa što se meni obraćaš

pa nisam ja radikal :lol: :lol:

eno ti eremeite, Jerija, Diorove, Lacija, Salvantisa pa se njima obrati...

tokyo:
:lol: :lol: :lol:

a znam najmanje 10 Nikola, a sve sami zagorci, podravci , varaždinci, purgeri...

kakve veze ima kako se zoveš

pa ima i ovdje ljudi koji se zovu Slobodan itd...

pa nikom ništa

"bezbedno" je

i slobodno dođi

samo imam malih preporuka

Nemoj spominjati Miloševića, Šešelja, Mladića, Karađića u lijepom kontekstu i za čas ćeš se uklopiti

zatim nemoj forsirat riječ "bre" ili pak govoriti o velikoj Srbiji i krajni

a za ostalo ne brini
Mozda i dojem nekada.Stvarno bih volela.Mozda na more.Znam da mi je drugarica pricala da kada je bila na moru i valjda se pomenuo neki Milan i kao reakcije nisu bile bas kako treba.Moj decko je bio u Americi da zardi neke pare i tamo je bilo dosta Hrvata i kaze da su se lepo slagali,sada ne znam da li zto sto su bili u drugoj zemlji ili su mladi to prevazisli,uglavnom..........ja bi volela da su prevazisli ali kada cujem nesto lose o Srbiji meni srce igra i imama neki pritisak u zeludcu(izuzimajuci Slobu naravno jer sam se dosta napatila za vreme njegove vlasti)

okata:
Mozda i dojem nekada.Stvarno bih volela.Mozda na more.Znam da mi je drugarica pricala da kada je bila na moru i valjda se pomenuo neki Milan i kao reakcije nisu bile bas kako treba.Moj decko je bio u Americi da zardi neke pare i tamo je bilo dosta Hrvata i kaze da su se lepo slagali,sada ne znam da li zto sto su bili u drugoj zemlji ili su mladi to prevazisli,uglavnom..........ja bi volela da su prevazisli ali kada cujem nesto lose o Srbiji meni srce igra i imama neki pritisak u zeludcu(izuzimajuci Slobu naravno jer sam se dosta napatila za vreme njegove vlasti)
AKO TI SE BAS PUTUJE ,VELIKI JE SVET,ISTRAZUJ GA ...ALI OVE LIJEPOTE STO RVATI IMAJU DA POKAZU SRBIMA BOLJE NIKADA DA NE VIDIS....

okata:

ako ti nisu idoli Zloba, Šešelj i Ratko i ako si kontra njihove politike na Balkanu o velikoj Srbiji

onda ti se ništa loše neće dogoditi....

..jer ljudi su ovdje mnogo propatili zbog njihovih politika i zvjerstava koja su proizašla iz te politike....

Ja sve to znam.Danas sam bila na Vasem sajtu i to valjda na onom delu gde su vicevi.SAmo mi nije jasno kako ljudi ne mogu da shvate da nismoi mi krivi za sve to vec politika tih pogresnih ljudi.Pa dobro,mi smo imali cetnike Vi ste imali ustase ali smo zato zajedno bili partizani zar ne?sad nekako kada sam se i ja ukljucila u sve to i videla razne komentare,inace ovo mi je prvi forum u zivotu,stvarno mi je zao.Prvo ne mogu da verujem da su ljudi skloni globalizovanju.ne kazem i ja sam bila,cini mi se da cu za Amerikance uvek da budem u tom fazonu,nesto ih ne volim ali znam da i da tamo ima dobrih ljudi.Zao mi je sto mladi u Hrvatskoj iskljucuju tu mogucnost da je i nas narod tamo propatio od strane muslimana i mozda hrvata,jer ipak,u to vreme je dosta Srba zivelo tamo,zar ne!Znam da su se u pojedinim mestima bas potrudili da se istrebi od Srba.Hoces li molim te da mi pojasnis tu ideju o velikoj Srbiji posto evo ja sam odavde i ne secam se nesto da je to iko pominjao i da je to bila namera?Ja bih se slozila da je za sve ovo kriv zapad,jer oni drze ceo svet a mi zemlje u tranziciji ima da najebemo,i njima ide u korist da nas zavade.

Back