Utjecaj tv - a na nase poimanje stvarnosti .

O_G_R_O_M_A_N

- - - - - - - - - -

ali u manipulaciji poimanjem stvarnosti

primer:

najnoviji nepoznati virus tih i tih karakteristika raširio se po Africi...

kao da kažeš nevidljiv meteor dugačak pola kilometra

malo ko pvezuje šta je rečeno u jednoj te istoj rečenici

- - - - - - - - - -

jer ako je virus nov i nepoznat onda odakle znamo karakteristike i kako znamo da je na baš tom mestu nepoznat virus sa tim i tim karakteristikama?

- - - - - - - - - -

Dakle, vidi vako.. Od kada sam prestao da gledam TV, nekako opustenije i vedrije gledam na svet, a od kada sam se malo distancirao od ljudi, nijedno neplanirano i neobjasnjivo srranje mi se dosad nije desilo. Zakljucak je jasan.

prestaneš da gledaš TV a uključiš nintendo i eto tebe kako kreiraš sopstveni svet

- - - - - - - - - -

ili evo šta se dešava na delu Politika....

kao svi se slažu da naši političari nisu nikakvi političari nego obične secikese na vlasti, budala sa nuklearkom takoreći

medjutim

pobiše se na temi koja će stranka da pobedi???

Kaze se - sto nije bilo na tv nije se niti dogodilo . Najutjecajniji je medij danasnjice . Oblkuje nase stavove od politike do pogleda na glazbeni pravac . Je li to precijenjena ocijena ili stvarno tv rules ?
ovo je jako dobra tema i jeste da je bila vise puta al sta fali opet malo da procaskamo..mada ja htedoh ovako nesto slicno da otvorim na dr pdf i ocu:mrgreen:
..u sv sl danas vise tv vaspitava nego roditelji a drzava kroz nesankcionisanje losih emisija se iz majke pretvara u macehu koja od svoje dece pravi debile...
jos mi je neko pricao o maloj deci koja se igraju farme i kao svadjaju znaci ako tad vec oponasaju kristijane i soraje svakakve sta mislite kakvo ponasanje ce imati kasnije...sve se to ureze u deciji um.....

Tv sam prestala da gledam još davnih dana.Gubljenje vremena, previše reklama, drugi ti diktiraju šta ćeš da gledaš.I uz to nebulozne emisije koje degradiraju mozak.
I verovatno jedan od razloga što nas bombarduju sa tim emisijama je što su skontali da je tu veća gledanost, a što je veća gledanost imaju i više para jelte.A narod glupav pa gleda, i još im plaća.

Back