Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Kaze se - sto nije bilo na tv nije se niti dogodilo . Najutjecajniji je medij danasnjice . Oblkuje nase stavove od politike do pogleda na glazbeni pravac . Je li to precijenjena ocijena ili stvarno tv rules ?
Dakle, vidi vako.. Od kada sam prestao da gledam TV, nekako opustenije i vedrije gledam na svet, a od kada sam se malo distancirao od ljudi, nijedno neplanirano i neobjasnjivo srranje mi se dosad nije desilo. Zakljucak je jasan.
Dakle, vidi vako.. Od kada sam prestao da gledam TV, nekako opustenije i vedrije gledam na svet, a od kada sam se malo distancirao od ljudi, nijedno neplanirano i neobjasnjivo srranje mi se dosad nije desilo. Zakljucak je jasan.
Kaze se - sto nije bilo na tv nije se niti dogodilo . Najutjecajniji je medij danasnjice . Oblkuje nase stavove od politike do pogleda na glazbeni pravac . Je li to precijenjena ocijena ili stvarno tv rules ?
ovo je jako dobra tema i jeste da je bila vise puta al sta fali opet malo da procaskamo..mada ja htedoh ovako nesto slicno da otvorim na dr pdf i ocu
..u sv sl danas vise tv vaspitava nego roditelji a drzava kroz nesankcionisanje losih emisija se iz majke pretvara u macehu koja od svoje dece pravi debile...
jos mi je neko pricao o maloj deci koja se igraju farme i kao svadjaju znaci ako tad vec oponasaju kristijane i soraje svakakve sta mislite kakvo ponasanje ce imati kasnije...sve se to ureze u deciji um.....
Tv sam prestala da gledam još davnih dana.Gubljenje vremena, previše reklama, drugi ti diktiraju šta ćeš da gledaš.I uz to nebulozne emisije koje degradiraju mozak.
I verovatno jedan od razloga što nas bombarduju sa tim emisijama je što su skontali da je tu veća gledanost, a što je veća gledanost imaju i više para jelte.A narod glupav pa gleda, i još im plaća.