utjecaj muskarceve titule na zensku psihu .

pale me obrazovani muskarci ...

• da .

• ne .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pa bre danas stu ti dr, mr najveći gologuzani
osim ako nije hirurg ili neko ko može da namlati lovu

da stavimo muškarce sa istim ostalim kvalifikacijama, načelno
dal bi se odlučile za profesora istorije u gimanziji ili vlasnika pečenjari i direkttora RB kolubara
ajte molim vas
retoričko pitanje, ne zanimaju me odgovori kvaziinntelektualnih forumašica

slepac ostaje slepac bio on bez mature il sa postdokom
samo sto u drugom slucaju kontrast lakse upada u oci

ima pomenutih mr+ zamlada kolko osh
al kad proanaliziras profil PhD studenata po svetu, i izuzmes bistru sirotinju iz zemalja treceg sveta, ostaje racionalan profil fokusiran na visok zivotni standard u svim segmentima.

ne mislim sada na ono grof , barun , knez i slicno vec na magistar ili doktor znanosti . da li vas to pali ili sve ipak treba biti podkrijepljeno materijalnim uspjehom ?

Meni je bitno ono prirodno kefalo u glavi. Ja volim ljude, koji jesu pametni, koji brzo kapiraju stvari. Sam Nikola Tesla nije bio dr nauka, a vidi šta je ostavio iza sebe..Znači, kada je neko prirodno obdaren vanserijskim mentalnim sklopićem u glavici, titula je samo ono, što mu pomaže, da lakše naplati u materijlanom svetu, ono šta ima u glavici toj. Ali, čak i da nema te neke titulice, ja bih opet volela isto tog nekoga, jer ne voliš titule nego osobe.

Ako je on pametnica neka, taman i da nema neko visoko obrazovanje, ja opet bih ga isto cenila, poštovala, volela i vrednovala. Jer sam naučena da cenim ljude po onome šta nose u sebi. Kakvi su ljudi.

A titula kao titula..dok sma studirala, puno sam srela ljudi sa titulom dr nauka, a đubrad teška. Nema pravila. Život piše romane.

Ja opet kažem, nije za potcenjivanje, naravno. Ali, nije ni od presudnog značaja.

:bye:

Back