ne mislim sada na ono grof , barun , knez i slicno vec na magistar ili doktor znanosti . da li vas to pali ili sve ipak treba biti podkrijepljeno materijalnim uspjehom ?
Meni je bitno ono prirodno kefalo u glavi. Ja volim ljude, koji jesu pametni, koji brzo kapiraju stvari. Sam Nikola Tesla nije bio dr nauka, a vidi šta je ostavio iza sebe..Znači, kada je neko prirodno obdaren vanserijskim mentalnim sklopićem u glavici, titula je samo ono, što mu pomaže, da lakše naplati u materijlanom svetu, ono šta ima u glavici toj. Ali, čak i da nema te neke titulice, ja bih opet volela isto tog nekoga, jer ne voliš titule nego osobe.
Ako je on pametnica neka, taman i da nema neko visoko obrazovanje, ja opet bih ga isto cenila, poštovala, volela i vrednovala. Jer sam naučena da cenim ljude po onome šta nose u sebi. Kakvi su ljudi.
A titula kao titula..dok sma studirala, puno sam srela ljudi sa titulom dr nauka, a đubrad teška. Nema pravila. Život piše romane.
Ja opet kažem, nije za potcenjivanje, naravno. Ali, nije ni od presudnog značaja.