Sibil Vejn
Poznat
- Poruka
- 7.011
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svodi se ili na to da sam prostak ili sofisticirani dhzentlmen .
Razvoj tih utisaka je druga pricha .
Mislim da prvi utisak i nema toliki uticaj, on je samo privid...
Predrasude su te koje vode glavnu ulogu.
to nije tacno zna se za cinjenicu da nevazno kakav ces ti odnos imati sa covekom,i kako ga dozivljavas sada svesno ili podsvesno ces zauvek pamtiti vas privi susret i upoznavanje
to nije stvar misljenja tako funkcionise ljudski mozak![]()
Nisi nista rekao ovom recenicom. :/
Uh...jedan decko kog sam upoznala pre nekih 8-9 meseci mi je tek pre neki dan rekao da sam mu kad me je video prvi put,izgledala bas uobrazeno i prepotentno,i da ne moze da veruje da sam zapravo skroz drugacija![]()
To je Janika verovatno
Uh...jedan decko kog sam upoznala pre nekih 8-9 meseci mi je tek pre neki dan rekao da sam mu kad me je video prvi put,izgledala bas uobrazeno i prepotentno,i da ne moze da veruje da sam zapravo skroz drugacija![]()
O meni misle da sam strebos(moram nositi naocare),na prvi pogled,ali cim me bolje upoznaju razuvere se.Pogotovo od kad sviram gitaru,idem na kick boks i pustio kosu.
Kakav utisak
Kakav utisak ostavljate na ljude kad vas upoznaju? Da li vas hejtuju odmah,ili zbog necega osecaju odbojnost prema vama,ili odmah ostavljate neki pozitvian,dopadljiv dojam? koliko vam je bitan prvi utisak,za sebe i za druge? Da li vam se ikad desilo da vas okolina mrzi ili voli na osnovu dojma o vama? I znam znam,prvi utisak moze da vara,ali ovde ne pitam to,fokusiram se samo na taj vash prvi odraz svetu,bez ozbira da li drugi promenili misljenje o vama,tipa '' mislila sam da sii umisljena al sad ovako vidim bash si fina ''...vec samo taj first,raw impression.
Da li vas nervira kad vas neko pogresno protumachi,i kakve epitete su vama lepili kad su vas upoznali prvi put?