UTISAK

• Začetnik teme Začetnik teme Ulice
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam, jednom mi je, sada jako dobar drug, rekao da, kada smo se tek "upoznali" (a znali smo se negde iz osnovne, ali iz vidjenja) rekao da je pomislio "koji je ovoj k**ac" zato sto sam ga "napala" oko gimnazijalskih komentara vezanih za nas ekonomce. On je gimnazijalac. Mislim, ti komentari nisu bili zlonamerni, ali smo se zezali na ekskurziji pa se to nastavilo nakon ekskurzije.

A kazu mi da delujem jako smireno, povuceno i pametno.

Pre mi drugarica iz odeljenja, koja je upoznala moju najbolju drugaricu na nekoj zurci kaze: "Jao, upoznala sam tvoju Marinu, bas je slatka, deluje bas povuceno i smireno, ko ti".
A ja njoj: "Ja smirena"? :D
Ne znam zasto delujem kao smirena osoba, ali ajde.
Inace, kada sa nekim razvezem pricu i pocnem da lupetam kojekakve gluposti iznenade se bas zbog moje "smirenosti i povucenost".

Misle da sam štreberka koja ne zna dve cele da sklopi.
A ja takva mišljenja ne pobijam. Jednostavno, odgovaraju mi. Tako mi niko ne dosađuje.

Meni rekli da delujem hladno,drsko i arogantno,a nije tačno,ali me briga.
Rekli su mi da imam manijački pogled.:eek:
Kao da sam stalno besna i osvetoljubiva.:(

Sta mislite, kakav utisak ostavljate na druge...onako, kad vas jos ne upoznaju, nego samo cuju vase ime i vide vas...da li odajete svojim izgledom utisak pametne, snazne, nespretne, glupave, smesne...osobe...
Sta je ono sto cini da ostavite odredjeni utisak na ljude...da li je to kako izgledate, kako se oblacite, nacin govora, pokreti, nesto sasvim drugo...
Da li ste, uostalom svesni kako delujete na druge...

Ne znam bas kakav utisak ostavljam, ali mislim da nije uvek bas dobar... Kad sam u drustvu osoba koje ne poznajem, onda obicno cutim, glupo mi je da zapocnem razgovor sa nekim koga ne poznajem...nije mi jasno kako neki moji drugovi mogu opusteno da komuniciraju i sa mojim drugim drustvom koje oni ne poznaju...i onda se upoznaju za samo nekoliko min. Ja to ne mogu...

Jednom mi je drug rekao"Pre nego sto sam te upoznao, mislio sam da si opasan..." tj. mislio je da sam od onih sto samo gledaju mrko i izgledaju kao da su opasni, cutljivi...tako nesto.:confused:

Ostavljam utisak samouverene osobe - nisam, zatim nedruzeljubive - nisam, zatim osobe koja ima jako visoko misljenje o sebi - nisam, zatim nezainteresovane - nisam, nafurane - nisam...
I sve na taj fazon...

Back