- Poruka
- 6.212
po meni licemerna je jer nije objetkivna, glumi objetkivnost a tera vodu na tadicevu vodenicu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A gde pise da mora da bude objektivna?
Ne tera vodu ni na ciju vodenicu nego je otvoreno za njega buduci da su dobri prijatelji. Mozda nije profesionalno da vodi emisiju kad je opredeljena ali nije se ona sama nametnula na b92 nego je neko zaposlio. A nije ni Nikolica maltretirala, lepo je rekao sta je imao.
I ne glumi nista, nikad je niko nije pitao za koga je a da ona porice.a ovo silno podrzavanje Tadica je rezultat zelje da se opere price da je za Voju.

...u glavu hahahahahhaaaaaa yesssssssssssssnajjaci je Tijanic koje je u cilju neutralisanja udario jedanput-dvaput

A gde pise da mora da bude objektivna?
Ne tera vodu ni na ciju vodenicu nego je otvoreno za njega buduci da su dobri prijatelji. Mozda nije profesionalno da vodi emisiju kad je opredeljena ali nije se ona sama nametnula na b92 nego je neko zaposlio. A nije ni Nikolica maltretirala, lepo je rekao sta je imao.
I ne glumi nista, nikad je niko nije pitao za koga je a da ona porice.a ovo silno podrzavanje Tadica je rezultat zelje da se opere price da je za Voju.
Ja mislim da ga Toma zakopo.

А да није стварно за Воју? Или је за Тадића? А можда и за ВОју и за Тадића?
Није њу "неко" запослио ту, него су је истерали са Студија Б, па је примио Сорош отворених шапа, заједно са њеном ауторском емисијом. Што се тиче објективности, сваки новинар који води неку емисију мора бити објактиван, напомињем МОРА бити објективан. Тако бар пише у Правилнику (не Правилнику Крстарице).

ja bih glasao za Tijanica kad bi se kandidovao za idiota godine![]()

ништа ново, Тома прича шта народ жели да чује . ... .. . Тадић уверава да СПП нема везе са Косовом, а има са фиатом итд.
нису много добили,
мали их зезнуо Коштуница који није дошо да појасни и њима и нама шта му је у глави . .
ништа ново, Тома прича шта народ жели да чује . ... .. . Тадић уверава да СПП нема везе са Косовом, а има са фиатом итд.
нису много добили,
мали их зезнуо Коштуница који није дошо да појасни и њима и нама шта му је у глави . .

Nista novo,sem sto je Tadic upisao jos koji poen u temi ''Sve Tadiceve gluposti'' i preti da obori Ginisovu knjigu rekorda![]()
po meni licemerna je jer nije objetkivna, glumi objetkivnost a tera vodu na tadicevu vodenicu![]()
Utisak nedelje..(Olja Bećković)........B92...........30..................44,78%

Mada ova Olja kao i uglavnom svi nasi novinari pojma nemaju da vode emisiju. Da sam ja vodio i DS i SRS bi pali ispod cenzusa.

Mada ova Olja kao i uglavnom svi nasi novinari pojma nemaju da vode emisiju. Da sam ja vodio i DS i SRS bi pali ispod cenzusa.

Sto se cudis,to je za njeno dobro i ja sam za razliku od Velje human![]()
kakve su ovo bolesne metafore?
o kakvom silovanju ti pričaš?
bože, šta sve hoda ovom livadom zvanom zemlja![]()
Ako sam dobro razumeo Tadic nije hteo zajednicki duel !

Ako sam dobro razumeo Tadic nije hteo zajednicki duel !