Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Леп и опуштен дан у НС. :D
Рођена девојка ми сурово открива да изгледам много зјбно и пргаво кад сам ћелав (а тако се годинама шишам кад је лепо време). :shock: :-(
Скоро да сам научио да играм Казачок.

zans tako i tako...ja ne mogu...vishe,sad treniram basket ...aa najbolje bi bilo da ...prekinemo ionako nemam vremena..(secanje: na ...ne znam kako da ovo kazeM!)..mlad.-klin....muvanje ii gluposti slatke!!1

:rolleyes:......video...dva vojnika pokazivao town...iz Obrenovca 86...pokazao tajne parka pecine...sreo neke...ribice..dve sa kuchetom ko polarna lisica.....ma yebes ko stigne!

Pozz za @KLL...otisao da lala...pozzz....i @Katt-u...cao..

Bila sam na pijaci
a033.gif
jeeeeee!!!

Kad_LupimLupim:
:lol: :lol: :lol:
Hahaha.... kako bre nema nigde!? Ima UVEK, ali podvlacim UVEK u BG-u, kad padne kisha! :P
meni se nije deshavalo... deshavalo mi se da od mog faxa do kneza milosha putujem tih 25-30 minuta 74-kom i to je sve...

Profimare:
I opet te vidoh sonoc... mali je bg
gde :shock:

@topic - ceo vikend prodje a da ja nisam uradila apsolutno nishta... samo sam se razvlachila od kafe do kafe... eh da prochitala sam juche novine, to je ipak neshto... mozda danas odluchim da budem korisna i spremim sebi neshto za jelo... :?

bigsister:
meni se nije deshavalo... deshavalo mi se da od mog faxa do kneza milosha putujem tih 25-30 minuta 74-kom i to je sve...

gde :shock:

@topic - ceo vikend prodje a da ja nisam uradila apsolutno nishta... samo sam se razvlachila od kafe do kafe... eh da prochitala sam juche novine, to je ipak neshto... mozda danas odluchim da budem korisna i spremim sebi neshto za jelo... :?
Pivnica u skadarliji... zove se valjda holliday ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back