Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
idem u Varnu,idem u Varnu.....ne o svom trosku....
a130.gif

Posvadjala sam se sa celom zgradom oko dernjave nekih komshija i njihove bolesno razmazene dece,pale su gadne prozivke,sad me drze na oku :roll: Ali nisam JA kriva,... :? Lepa vechera kod mog brata,snajka se bash potrudila :lol: Saznala sam neke stvari koje ce mi olakshati zivot,...Mrzim sutrashnji dan,...ali znam da ce mi biti bolje iako me nerviraju sutrashnji dogadjaji,...Potrudicu se...

Rea moja je najlepshe kuche na svetu,...pupupupupu,...da je ne ureknem,..i najpametnije,...najelegantnija,zdrava,histerija,vesela,za'ebant,....Moja Rea je meni SVE!!!!! :lol: :lol:

Sokirao me i razocarao moj brat.Majka nam je pre dvadesetak dana slomila ruku i od tada sam ja bila kod nje i obavila gomilu poslova tamo napustivsi sve svoje planove i obaveze. Zbog dece i obaveza morala sam danas da se vratim kuci a brat je trebao da me zameni i ocekuju ga a on mi danas kaze da ne zna dali ce otici ,da ce razmisliti i da je to veliki trosak a nema ni decu ni obaveze a para ima vise od mene.Ljuta sam,razocarana,zabrinuta i ne mogu da ga razumem.Uf

VA,sto ti nije zao...meni bi bilo zao.:D Samo...3 sata...

Ja sam posle vise meseci bio u svojoj drugoj kuci....Marakani!!! Evo sad se najezim,kad se setim....Vidimo se u Milanu,a kasnije i shirom Evrope!!!

Zvezda je zivot,ostalo su sitnice!!!

jeziva oluja. videla sto kako pada preko terase od siline vetra i zakljucila da mi je dosta posmatranja prirode za danas.

i cudjenje sto cetvrti put u poslednja dva dana, kao da osetim da je vreme pred pljusak i vratim se u maticnu zgradu. samo ustanem i odem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back