Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stalno isto radim isto mi se desava kao i sad sto mi se desilo.Pichim slepa i gluva i progledam na sedmom nebu.(Ja kad kazem na sedmom nebu ja ne mislim da cekam bebu,ja mislim kad se kaze na sedmom nebu to se misli u neslucenim visinama,veoma srecna i ostvarena i zaljubljena i zadovoljna)

Hladnoća... Skoro ceo dan je padao sneg... Osećao sam se kao da živim na Sibiru dok sam se teškom mukom probijao kroz nanose i nanose snega... Dobro... Lažem... Ali malo pesničke slobode nije na odmet...

Bio u poseti drugaru koji "služi domovini" u jednoj od 1000 kasarna na Dedinju... Sreo kolegu sa faksa na portirnici. :D Kako je svet mali... Inače, ne daju im da idu u kantinu dok ne polože zakletvu, a bez kantine nema jutarnje kafice. :lol: Ali ih zato puštaju kad imaju posetu...

Huh, moram da se lijecim od ovog foruma
r_help.gif

Zapostavih sve obaveze zbog njega, danas zamalo da zakasnim na faks, da ne pricam sto nisam nista obavila od poslova sto sam planirala...
Evo i veceras, cim sam usla u kucu, odmah za komp, ni stvari nisam raspakovala, a kupila sebi patike, mindjuse, dobila 2 filma da gledam i NISTA
disturbed.gif

Rek'o, sacu ja malo samo da bacim oko..Corak!!!
Zaglavih evo vec sat vremena :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back