Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lanfear:
’’...ljudi bez skrupula
ljudi bez milosti
ljudi bez secanja
vi shto ne znate pljuskove
zvuka, boje i mirisa
vi ljudi bez pameti...’’

...Mrzim da otkrivam trijumf u vashim ochima...
...zamaskiran predusretljivoshcu... prikriven lazno dobronamjernom radoznaloshcu...

Gledajte malo svoje zivote... moj sigurno nije jedini koji vapi za promjenama...
Dušice mala, vratio sam se iz CG pre desetak dana, pa znam otprilike kako ti je.
Nedelju dana kvalitetnog smaranja na Cetinju.... mislio sam da ću poludeti. : ) cmokić

a bilo je sunce.
ja saznala da ne mogu kroz sloveniju sa tranzitnom austrijskom vizom.
sve mi se syebalo sad.
zovem da kupim karte za avion....nema hebote nema!!!
kupila za subotu...ma koji ću q u subotu i nedelju da blejim tamo?:roll:
bzvz.
baš mi potonule lađe.
i koji je q slovencima?
loša im šengenska viza a?

sad tju da spim...pa tju josh malo da spim...pa tju na turnit...aje aje aje...dugo ochekivani i jedva dochekani...uzeo sam slobodan dan sutra ne radim...bilo je gutavo al su popustili kao mlad sam treba da zhivim...hah anusi glupavi samo kad bi znali shta ja radim bacili bi peglu...al ko ih shisha njihovo neznanje je njihovo neznanje only...dosho nekica s zlatje to se chekalo...samo da vidimo dal tje paka da dadne postelje il da se razvlachimo qd koji mili moji...al tuuuurnir...tuuuurnir...ahahaha trijumf...najzad

NOVO
SHOW DANCE !!!
Jazz dance
Fanky jazz
Latin jazz
Hip-hop
Plesovi u paru
--------------------
Casove show dance-a vodi Ana Dragicevic, diplomirala na Deakin Univerzitetu u Melburnu, Australija
-specijalizirala savremeni ples.
Casovi se odrzavaju SUBOTOM I NEDELJOM
u klubu Eclyps, kod Beogradjanke pored ulaza u Maxi!

Upis je u toku!
Informacije i prijave na telefon:
063-321-934
OUKY-DOUKY
dance team

Dvoje divnih dragih ljudi su nas obavestili da čekaju bebu :P :P :P
Yeyeyeyeyeye! :D Imaću direktan prenos svega, a i novih prilika za šoping - sve te knjigice, pa stvarčice, pa ...ma ima zajedno da čekamo bebu i da jedemo zajedno sa apetitom.....:P Super, tatatirci počeli da se množe :)

prenos bejbice, a možeš i da učestvuješ u šou, njanjanja :P Ima li šta bolje? :) Ja presrećna :P
Inače, ovo je prva trudnoća o mom društvu :D Ja ništa ne znam, sad ću sve da saznam, URA!!! I nadam se da će da bude šmizla jedna mala devojčica :) URA ZA TATATATIRCE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back