whitenicky
Buduća legenda
- Poruka
- 39.521
Mnogo nervoznih ljudi ima danas na poslu i van njega , a meni je FENOMENALNO !!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li znate nekog dobrog? 
Steffan:Meni treba andjeo...da li znate nekog dobrog?
![]()

Steffan:Super, moj licni andjeo!!!![]()

Shinoda:Shvatio sam da panduri lazu kao...ma BRUKA!Ebem im mater kerovsku!![]()
![]()
![]()
Iznervirao sam se!Procitao sam izjavu nekog pandura u lokalnim novinama povodom tucha i slicnih frka koje su se desile u Novogodisnjoj noci i provalio da lazu 200 na sat samo da bi sakrili kako ne znaju da rade svoj posao!Gluperde...whitenicky:
STA TEBI BI ??????

Ne izazivaj...whitenicky:DANAS JE BILO MIRNO NA FORUMU , NIJE BILO SVADJE , DOSTA JE BILO ZEZANJA ... ZA POHVALU !!!!
Poslacu ga kod Nine.Mislim, ako je i malo pametan, kao sto jeste nece se buniti :-)marlon:A sta ce na to da rekne....![]()
))))) Kakva si ludachica
Ovaj, znas kako...ja za sada ne bih menjala
Taman i da se zacepe usta forumskim torokusama koje ovom prilikom mogu da me poljube u pedu i to vise puta posto nemaju pametnija posla nego da me olajavaju 
Sve je to ok dok te one ljube u pedu, ali bojim da se muski ne pomame, jer onda bi moglo biti njesra.Ipak imas pedu za 5+!Nina2:))))) Kakva si ludachica
Ovaj, znas kako...ja za sada ne bih menjala
![]()
Inace mi je drago da je meni jako draga osoba sa foruma pa iako totalno neplaniralo imala prilike da ga 'upozna' uzivo, iako on pojma nema kome je mahnuoTaman i da se zacepe usta forumskim torokusama koje ovom prilikom mogu da me poljube u pedu i to vise puta posto nemaju pametnija posla nego da me olajavaju
![]()

Za muske se ne brini, ja sam tu 8)bejbica:Sve je to ok dok te one ljube u pedu, ali bojim da se muski ne pomame, jer onda bi moglo biti njesra.Ipak imas pedu za 5+!