Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
maaaaa, daaaaaaj... objasni ti (garantovanu) stupidnost razloga za smeh! Pa da vidis kako nisam u pravu, he! Mislim, ovo STUPIDNOST nema pezorativne konotacije. Naprotiv! Poz! :lol:

Ala volEm vokativ od stranih imena... Erice, Nice, itd...:|

Nevidni

Ne. ON se smirio na NJEGOVU iliti SVOJU srecu.

Jesu te uchili u shkoli kako se koriste zamenice?
Kada kazhesh "Pera nosi NJEGOVE chizme" to mogu biti i dedine chizme.
A kad kazhesh "Pera nosi SVOJE chizme" to su Perine chizme.

Kapirash?

BigMan:
Od ranog jutra pocheo neshto explorer da mi se baguje, ali smirio se, na svoju srecu.

BigMan:
Ne. ON se smirio, na NJEGOVU iliti SVOJU srecu.

Jesu li te uchili u shkoli kako se koriste zamenice?
Kada kazhesh Pera nosi NJEGOVE chizme“, to mogu biti i dedine chizme.
A kad kazhesh Pera nosi SVOJE chizme“, to su Perine chizme.

Kapirash?

No more comments

A tako znachi?! :x

Ja pokushavam da te nauchim nechemu, a ti meni lovish pravopisne greshke, je li?! :evil:
Pa ne pishem j.... pismeni zadatak pa da mi trazish grashke u znakovima interpunkcije!

BigMan:
A tako znachi?! :x

Ja pokushavam da te nauchim nechemu, a ti meni lovish pravopisne greshke, je li?! :evil:
Pa ne pishem j.... pismeni zadatak pa da mi trazish grashke (znoja) :lol: :lol: :lol: u znakovima interpunkcije!

Pa samo sam primetio, uz zezanje, sta se srdis? Naravno da je jasno sta je pisac hteo da kaze. Ali, ko ti je kriv sto si ostavio povoda za... :razz: Niti sam te prevaspitavao, niti poducavao pravopisu. Za razliku od tebe (videlo se na kakav nacin) prema meni.

Relax...

Juče je na poslu bila poplava, pukla cev od grejanja na spratu iznad - danas mi cela kancelarija tako grozno smrdi da ne mogu da vam objasnim.... Kao da je okrečeno malo pre i to nekom groznom, ustajalnom farbom :(

Ceo dezodorans sam istrošila, luftirala... ma kakvi, ništa ne pomaže.
Ako još pola sata provedem ovde overiću :roll:

Ma jok, nego malo pre sam napisala kako je pukla cev i kako sve smrdi - kao da je upravo okrečeno.
Ne kreči se džabe kad je vreme toplije, da ja tebi kažem - ne može da se luftira na ovu hladnoću.
Stani - nemoj još da počinješ... razmisli.

GUŠIM SE OVDE, polako ali sigurno dobijam zelenu boju, muka mi je :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back