Utisak dana ...

6558817204d29ea73035c0563937380_orig.jpg

RAD RAD RAD...................................RAD................PAD.

Apsolutno sjajan. Danas sam i ja pomogla nekome.A i neko meni. Pomogao mi je neko za koga nikada ne bih to rekla. Pomogao kada nisam imala kome da se obratim. I to sada, kada mi je najteze u zivotu. Bez reči. Hvala ti. Necu nikad ovo zaboraviti. :heart:

Kaže ti meni pacijent - Znate one tablete što ste mi propisali prošli put..?
- Da ? Kažem ja..- E znate, nisam ih uopšte pio - ( :lol: ) ..- Dobro- kažem ja - A šta ste koristili - ..- Pa ja se liječim vitafonom - kaže on ( :andjeo: :zcepanje: ).. - Dobro - kažem ja ...
...znate po ovom nalazu imate upalu mokraćnih kanala, moraću da vam propišem jedan lijek, pa da opet prekontrolišemo urin - ...gleda blijedo on u mene ...- Pa dobro -, rekoh ja - Ja ću vam propisati antibiotike, a vi odlučite hoćete li ih koristiti ili ne - :lol: :zcepanje:
..pa dalje ..
-A znate one druge tbl što ste mi propisali - ( :roll: :aha: ) - Da - kažem ja ...
- Te tbl, zajedno sa onima što ste mi propisali za bolove ..spavao sam kao malo djete..nisam tako spavao ne pamtim od kada - .. i čovjek ostade začuđen kako to da tablete ipak djeluju na ljudski organizam ... :roll: :lol: :zcepanje: ...:confused: (konfuzija, totalna..)

Back