whitenicky
Buduća legenda
- Poruka
- 39.521
bas lep i prohladan dan :shock:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Enrique.:E, danas sam konačno imao vremena, smelosti, a i hladnokrvnosti da sklonim sve bespotrebne stvari koje su mi od nje ostale, da bacim ono što je za bacanje, negde na tavan zavučem ono što nema baš smisla bacati...generalno spremanje, uspomene koje su se vukle po sobi danima, čekajući da realizujem obećanje dato samom sebi "sutra ću"...e to sutra je konačno postalo i danas...više ništa u ovoj sobi ne simboliše ili podseća na tebe...a i zašto bi, ti ne zaslužuješ ni jedan sekund moga sećanja...i ako sam ti već rekao zbogom, moram priznati da sam pomalo sumnjao da si još tu, ali sada je to zbogom stvarno zbogom..o, kako sam zadovoljan sa kojom sam hladnokrvnošću zgužvao one sitnice, smotao u kesu i bacio u smeće, kako sam sklonio slike u kutiju na tavan, što se mene tiče nek istrunu tamo, važno mi je da nisam bio šovinista pa cepao i bacao...a nisu uopšte to morala da budu ružna sećanja, nije bilo teško napraviti lepa od one ljubavi, ali ti si kukavica, lažov i budala, učinila si na trenutak da se osećam kao luzer, ali shvatićeš jednom da si najveći luzer upravo ti...
utisak dana nije da sam te preboleo, uradio sam to još ranije, danas sam samo pospremio za tobom...i na kraju, hvala ti što nismo zajedno jer meni ne treba tako sabična i razmažena devojka, samo mi je trebao jak šamar, koji je doduše boleo malo duže, da to shvatim... Zbogom lenčugo razmažena, sebična i utripovana...
 ... Tolkae štroka da ima nadimak Ana marsovka...
... Tolkae štroka da ima nadimak Ana marsovka...  ...
...
ajoj ubi chovekaVisionOfDisorder:....ali su ipak na tavanu.

saki8050:ajoj ubi choveka
da sam obishla i madness i urban shop i blah blah blah i nisam nashla patime :?
i da sam pala sa stepenica i malo izderala nogu i udarila ruku i prst
i da sam se 2x izblamirala

Jel da te "pati" ili PATIKE? Zbunila si me.

ma mislila sam patike...shta cju kada ne gledam shta kucamlilyl:

A, sto se tice mog najboljeg druga Enriquea, njega ne moze da ubije nista, ne poznajes dovoljno tu ljudinu! Kad on nesto odnese na tavan, vise ne postoje ni merdevine ni stepenice!
A za mene je danas bio utisak dana, kada mi je stigla korpa sa 100 kom. ruza (99, 1 bela) od "nepoznatog"...Ha, ha, kao! Sta li ce tek biti kad mi bude rodjendan, a ja, onako uzgred, rekla da bih volela jedan najnoviji model moje omiljene Nokie, i cak rekla i boju...

ja cju to uraditi...jednog leeepog danaEnrique.:E, danas sam konačno imao vremena, smelosti, a i hladnokrvnosti da sklonim sve bespotrebne stvari koje su mi od nje ostale, da bacim ono što je za bacanje, negde na tavan zavučem ono što nema baš smisla bacati...generalno spremanje, uspomene koje su se vukle po sobi danima, čekajući da realizujem obećanje dato samom sebi "sutra ću"...e to sutra je konačno postalo i danas...više ništa u ovoj sobi ne simboliše ili podseća na tebe...a i zašto bi, ti ne zaslužuješ ni jedan sekund moga sećanja...i ako sam ti već rekao zbogom, moram priznati da sam pomalo sumnjao da si još tu, ali sada je to zbogom stvarno zbogom..o, kako sam zadovoljan sa kojom sam hladnokrvnošću zgužvao one sitnice, smotao u kesu i bacio u smeće, kako sam sklonio slike u kutiju na tavan, što se mene tiče nek istrunu tamo, važno mi je da nisam bio šovinista pa cepao i bacao...a nisu uopšte to morala da budu ružna sećanja, nije bilo teško napraviti lepa od one ljubavi, ali ti si kukavica, lažov i budala, učinila si na trenutak da se osećam kao luzer, ali shvatićeš jednom da si najveći luzer upravo ti...
utisak dana nije da sam te preboleo, uradio sam to još ranije, danas sam samo pospremio za tobom...i na kraju, hvala ti što nismo zajedno jer meni ne treba tako sabična i razmažena devojka, samo mi je trebao jak šamar, koji je doduše boleo malo duže, da to shvatim... Zbogom lenčugo razmažena, sebična i utripovana...

Ma valjalo bi,znamEnrique.:Just do it..

Jedan dnevnik sam npr skroz iscepala,ali i te ostatke sachuvala u nekoj kutiji :shock:
 Jedan dnevnik sam npr skroz iscepala,ali i te ostatke sachuvala u nekoj kutiji :shock: