Reckless
Buduća legenda
- Poruka
- 25.578
Danas sam samo brinuo, ali razlog za brigu je maloprije prestao 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...eeee svašta...
...eeee svašta... i kažem joj: "Ja se izvinjavam, neka buba šeta po kiflama..."
 i kažem joj: "Ja se izvinjavam, neka buba šeta po kiflama..."  to je u ovom delu grada izgleda normalno, otkad sam počela da radim - to je ovde normalna pojava!"
 to je u ovom delu grada izgleda normalno, otkad sam počela da radim - to je ovde normalna pojava!"
 reko': "Ja ovde živim skoro od kada znam za sebe, pa nemamo tih problema...desilo se da 2-3 puta zalutaju u kupatilu tokom ovih dvadeset godina ali ne šetaju mi se svakodnevno po hrani..."
 reko': "Ja ovde živim skoro od kada znam za sebe, pa nemamo tih problema...desilo se da 2-3 puta zalutaju u kupatilu tokom ovih dvadeset godina ali ne šetaju mi se svakodnevno po hrani..."  ali predomislila sam se jer ne želim da prljam ruke (ako niko do sada nije reagovao
 ali predomislila sam se jer ne želim da prljam ruke (ako niko do sada nije reagovao  neću ni ja, ne želim da zbog mene neko izgubi posao!)
 neću ni ja, ne želim da zbog mene neko izgubi posao!) -.-
 -.-

"
" "
"
 da, da - kako da ne!... Što nisam kupila makar neko voće ili grickalice
 da, da - kako da ne!... Što nisam kupila makar neko voće ili grickalice  , pa da mu dam da nešto pojede (glupo je da mu dajem šargarepu i luk
, pa da mu dam da nešto pojede (glupo je da mu dajem šargarepu i luk  )
) trebala sam da se vratim i da kupim nešto u pekari - baš sam glupa
 trebala sam da se vratim i da kupim nešto u pekari - baš sam glupa 

Краљево најебало до јаја са земљотресом...