Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.892
Pobeda nad Unikahom,60:59!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Slogirala mi se baba u komi je,doktor kaze jos 2-3 dana,bedak.A druga baba je u istoj bolnici polomila nogu pa lezi.

Javila se ledi....
![]()
Pricaj bre zeno, kako si putovala kako si se smestila.... hocemo sve da znamo u detalje....
). Smestena sam u porodici (inace, originalno iz Sri Lanke, pa uzivam u njihovoj zacinjenoj kuhinji - ozbiljno). London je divan grad, ne razumem ljude koji kazu da nije nista posebno, ima NAZALOST preko 3000 pabova i 100000 radnji, treba to sve obici a sacuvati koju funtu - trudim se, trudim... 
)
)Golemi baxuzluci na ovom pdf-u...![]()

pitaj za znamenitosti...---ala te zurka![]()

Ledi, drago mi je što se lepo provodiš tamo.
Bucko, kako ti je baba? Ako ti to nešto znači, moja je bila šlogirana skoro 3 meseca, namučila se i ona i mi s njom.
Moj sestrić je umro juče. Povlačim ono što sam napisala za dr Dragoljuba, video je na uz da tu nešto nije u redu, samo je moja sestra namćor bila i ostala, rešila je da rizikuje i eto joj ga na! Moja beba je na uz izgledala sasvim normalno ali ja nisam smela da rizikujem, da se zbog načina na koji je začeta ne bi nešto naknadno iskomplikovalo. Ali ipak sam ja u školi učila porodiljstvo i farmakologiju a ona nacrtnu geometriju, statiku... Žao mi je bebe i žao mi je Maje ali bolje sad nego još kasnije. I trebalo bi da je u našoj familiji "otrojčilo", da mi je stric sad miran, neće se pridružiti tati i teči kao članovima zipper club-a.

Apropo Šukijevog mamurluka, bilo nekom sultanu nekada davno žao da gleda kako sin njegovog RIP velikog vezira ili tako nekog velikodostojnika nema više ništa od očeve ogromne imovine, sve je propio osim jednog ćebeta, čak i odeću koju je imao, to ćebe mu je služilo kao odeća, krevet... I pita ga tako sultan zašto pije. On mu odgovori kako mu je baš, baš lepo kad se napije. I odluči sultan da vidi šta je tu tako lepo i jedne večeri se napije od svog najboljeg vina, naravno, najboljeg i u celom carstvu. Sutradan je, naravno, bio mamuran i, kad mu ništa od lekova koje su mu dali najbolji dvorski lekari nije pomogao, pošalje on po onog u ćebetu. Izloži mu problem i pita ga za lek a ovaj mu kaže da treba da se opet napije. "Ali zar neće sutra ponovo da me boli glava?!-Hoće.-Pa šta onda da radim?-Opet pij.-Pa dokle tako?-Dok ne ogrneš ćebe, kao ja."![]()