UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
z:Dz:Dz:D ti si gimnazijalka?To je ortakova keva i zena je extra lik,a to sto je zahtevna,jeste...

Utisak dana...Gledam gde da nadjem kesh da platim sudske troskove da ne odem u zatvor...(i nisam nasao,cekam drugi deo plate...)...
a šta ti fali da odeš malo u ćorku, taman prezimiš zimu, nabilduješ se (mada si već nabildovan :per: ), upoznaš nove drugare ... :D
ak baš nećeš, imam ja da ti pozajmim keš :P

axa, naravno, ok ventilator ne zuji toliko, ali stvarno toliko sati provedeno pored kompa to ne doziveh skoro.
U svakom sluchaju, Teodora je dans popravila bio i istoriju na 5, xaxa, ali joj to nishta ne pomaze jer ce djavo od Marine da joj zakljuchi keca iz hemije, toliko. . . Aaaaaaa, a bila sam odlichna, blax srednja.
Život je ironičan...:lol:Ja samo što sam spremio"arsenal"za matematiku,valjda će mi danas pomoć'.

Mil00rad(citat sa teme"desavanja");8385357:
Bojan Bjelić-Trg Milutin,31.12.2008.od 23h...:neutral:
Mrzim sebe što pljujem po ovakvim događajima.:dash:Kad se ništa ne dešava-kukamo da se desi a i kada se to"nešto"desi-kukamo da je loše.Da ne bi bili hejteri,jednostavnije je zaobići ovakve događaje i nastaviti kuknjavu stilom Kalimera ili otići u j**eni Beograd i samim tim smanjiti broj Kraljevčana(:thumbdown:).Mada ne znam iskreno što i ja s**em o migracijama kad ću verovatno već za pola godine postati Banjčanin.:think:Šta više,ne vidim ni svrhu ovog komentara...

Nemam više miša. Legla ja tobože da uspavam Milicu i probudi me pre par minuta nešto kao sitno škripuckanje. I kad sam skontala iz kog pravca dolazi zvuk, setim se njega. Konačno se zalepio. Jadniče se uneredilo od straha a ceo, sa sve repom daj bože da ima 10-tak cm! Nije mi jasno kako nešto tako malo i slatko može da bude tolika štetočina. Pokazala sam ga Gizmu koji je, čini mi se, bio zainteresovaniji za onu spržu (južnjački specijalitet, o tome ću u gurmanskoj) nego za malog štetnika. Spakovala sam ga sa sve keramičkom pločicom u najlon-kesu, onako preko kese mu slomila vrat kratkim, veštim potezom da se ne muči više i bacila u kontejner. Mišu, R.I.P. z:(

thumb.php

aaaaaa koje sam cizme nasao uh uh vrh su moje su cim odvojim 12000 za njih obozavam ih

Ove bih nosila i ja!

Mimina mamo!

Milica i ja čestitamo Gizmu rodjendan sa zakašnjenjem!:ukras::ukras5::ukras4: :poklon:
Danas mi se još ništa nije utisnulo, ali ima vremena.
Jučerašnji utisak: stale trole, nestala struja kod Muzeja 25 maj, šipčila sve do "Dragiše Mišovića"... ali dobro... naslušah se muzike, a i prijalo mi je da malo budem svoja - čitaj: sama...

Najbolji deo je onaj o hladnokrvnom lomljenju vrata. Svašta mogu da izvedem al' mislim da to ne bih. z:(

Elem, utisak dana: odlučih gde ću za Novu, prvi put u životu bez ikakvog stresa i posle razmišljanja od 5 sec. z:mrgreen:

Pa definicija eutanazije je da je to ubistvo iz milosrđa. Iako mi je napravio ko zna kakve kanale u izolaciji i time učinio da se bolje čujem sa komšijama (što je jaaako :thumbdown jer se oni prezivaju Đorđević i gledaju TV Pink), ja sam se na njega sažalila toliko da sam mu prekratila muke. Pre nekih 1 000 000 godina se kod sestre od strica jedan zalepio i nismo više mogle ni da čekamo njenog svekra da doe da ga izbaci ni da ga slušamo kako kuka, tom sam jednom oštrom čačkalicom nacentrirla srce. Znam 95% da sam mu pluća promašila, nigde se krv nije penušala. A i žabe sam na vežbama iz fiziologije na kraju ogleda ja dekapitovala i uništavala im nervno stablo. I upravo su ti ogledi sa žabama jedan od razloga što sam napustila fax. Asistent priča, naročito značajno gledajući u mene, tadašnjeg aktivistu Orke, o tome kako u grupama od 15-20 studenata na praktičnom njih 8-9 dobije žabu i tako nas "ohrabruje" da ih kasapimo. A sve se to dešava malo pošto je šef njegove katedre postavljen za dekana a taj matori je teški gad i mislim da je kasnije on proterao Orku sa faksa. I da rezimiram ovo pisanije, kad je već smrt izvesna, bolje da bude brza! Kad nema ko drugi, moram ja.

A gde ćeš za NG?

Mimina mamo!

Milica i ja čestitamo Gizmu rodjendan sa zakašnjenjem!:ukras::ukras5::ukras4: :poklon:
Danas mi se još ništa nije utisnulo, ali ima vremena.
Jučerašnji utisak: stale trole, nestala struja kod Muzeja 25 maj, šipčila sve do "Dragiše Mišovića"... ali dobro... naslušah se muzike, a i prijalo mi je da malo budem svoja - čitaj: sama...

Hvala, Kišice, ali to nam je više kao neka godišnjica, rođendan mu je negde na leto, ne zna se kad. Ljubimo vas, selektivno, ja tebe a on Milicu! :cmok:

Aaaaa shta ga postova. . .
U svakom sluchaju, ne mogu da verujem, Marina vam dobra (idem da se ubijem, pa cu da se vratim :mrgreen: )
Ok to sam i ja mislila na pochetku dok mi nije zakrchila dva keca, na mom putu da budem makar vrlo dobra u onoj spodobi od shkole, zashto nisam upisala ekonomsku, to sebi nikad necu oprostiti. . .
Ali eto, shta sad. Utisak, dan je bio bla bla, sve je sh.t, ja odo. . .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back