UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rešila Čarapančuga da te obeščasti...čuvaj se paora...zbog krpelja...a ti Šabane, aj na traktor...brzo!

Ja tebi nishta uvredljivo nisam rekao. Samo sam naveo jednu od stvari koja je odlika ciste malogradjanstvine. Paori su vojvodini, i to su cestiti, dobri domacini, ljudi koji nemaju apsolutno nikakvu nameru da nekoga obescaste. A ti brate mili ako si nervozan poseti lekara. Osim toga, moj traktor ne diraj jer hleb on donosi svima nama. I da samo da ti naglasim, mi sa ponosom nosimo naziv Carapan, a Carapancuga je verovatno neka vrsta superlativa, ne znam, tacno na sta si mislio, mozda imas neko iskustvo koje te je nateralo da upotrebis taj SUPERlativ, zato cu shvatiti to kao kompliment8)8)8)

Kobiloooo...i kure je meso!

Ahhhhaaaaaa... zato si ti sebe svrstao u gurmane... Aj prestani da prozivash kolege forumashe..... Zashto samo ovde mora svaka tema da se pretvori u WW3 ???
Da se vratim na temu.... Danas opet tura trcanja oko borica, stekoh novog prijatelja, radio kod sestre neku fizikaliju sa plakarima... I opet nisam izashao u grad .... Shto se mene tice, dan mi je bio upotpunje i zadovoljan sam kako je proshao. :cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back